Monday, March 12, 2012




Διαβάστε το εβδομαδιαίο οροσκοπιό σας εδω..


 
                         Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/03 - 18/03)
Αυτήν την εβδομάδα θα αναλάβετε αρκετές ευθύνες και είναι πιθανόν να αγχωθείτε. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να λάβετε τα αναγκαία μέτρα για την βελτίωση των συνθηκών και την ομαλή λειτουργία των καταστάσεων. Αν έχετε επιχείρηση είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε μερικά προβλήματα. Προσέξτε την οργή σας η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει ρήγμα στις σχέσεις σας. Μικρές χαρές που θα πάρετε θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα σας κάνουν πιο δυναμικούς απ’ ότι συνήθως. Θα επιδιώξετε να αναλάβετε νέα έργα στην εργασία σας. Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη χρονική περίοδος για σας αλλά ενδιαφέρουσα, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να συναντήσετε ανθρώπους που θα είναι ενδιαφέροντες στην εργασία σας.
Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα στην αισθηματική σας ζωή, αλλά θα είστε σταθεροί και δεν θα επιτρέψετε σε τρίτους να παρεμβαίνουν στις αισθηματικές υποθέσεις σας. Προσέξτε κάποια ξαφνικά ξεσπάσματα λόγω της ζήλιας σας. Μια ήσυχη και ήρεμη προσέγγιση θα επιφέρει λύσεις και την ικανοποίηση τόσο την δική σας όσο και του συντρόφου σας. Οικονομικά η κατάσταση μπορεί να είναι καλή και θα είστε σε θέση να διευθετήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Οι περισσότεροι από σας μπορεί να έχετε πολλή εσωτερική ένταση και στρες προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας.

 

                                      Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/03 - 18/03)
Αυτήν την εβδομάδα θα διευθετήσετε πολλά πράγματα μόνοι σας στην εργασία σας. Η βοήθεια από τους γύρω σας δεν θα είναι και τόσο χρήσιμη τώρα. Προσέξτε τις αρνητικές σκέψεις, αλλά και τους περιορισμούς που κατά καιρούς θα υπάρξουν, πράγμα το οποίο θα βλάψει την δημόσια εικόνα σας. Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα και να κινηθείτε με στρατηγική στην καριέρα σας. Διαφορετικά, θα είναι αδύνατο να αποφύγετε τα λάθη. Μην πείτε κάτι που αργότερα δεν θα μπορείτε να το πάρετε πίσω. Οι φίλοι θα σας φανούν χρήσιμοι, ειδικά όταν νιώθετε απογοήτευση ή αισθάνεστε ότι είστε μόνοι.
Στην αισθηματική σας ζωή πιθανόν να υπάρξει ένταση αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, θα απολαύσετε ρομαντικές και ερωτικές στιγμές, και θα είστε σε θέση να καθησυχάσετε τον σύντροφο σας με την αγάπη σας. Μερικοί από εσάς είναι πιθανό να ταξιδέψετε με τον σύντροφο σας. Θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας στην ομαλή διαχείριση των οικονομικών σας, και θα εστιάσετε τις ενέργειες σας σε ένα νέο οικονομικό έργο το οποίο θα αποδώσει μακροπρόθεσμα. Θα καταφέρετε πολλά και αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους γύρω σας. Δοκιμάστε να πάρετε κάποιες συμβουλές κάποιων πιο έμπειρων ατόμων από εσάς. Θα κάνετε μεγάλο λάθος αν νομίζετε ότι είστε αλάνθαστοι.


 

                                     Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/03 - 18/03)
Αυτήν την εβδομάδα θα λάβετε ευνοϊκές ειδήσεις στην εργασία σας, για κάτι το οποίο περιμένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα έχετε την υποστήριξη ενός πολύ καλού συνάδελφου ή συνεργάτη σας ο οποίος θα σας βοηθήσει να βγείτε από μια περίπλοκη κατάσταση που απαιτεί χρόνο και υπομονή. Όμως καλό θα ήταν να παραμείνετε προσεκτικοί από την αρχή της εβδομάδας στις επαγγελματικές σας υποθέσεις καθώς είναι πιθανόν να γίνουν λάθη. Θα έχετε τα κίνητρα να λάβετε κάποια επιπλέον χρήματα καθώς θα μπορείτε να βάλετε τώρα τα σχέδια σας σε δράση και η επιτυχία θα είναι εξασφαλισμένη για σας.
Να είστε προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα με το πόσο γρήγορα θα πλησιάζετε τα άτομα του αντίθετου φύλου, καθώς μπορεί να εμπλακείτε σε επιπόλαιες καταστάσεις. Συγκρατήστε την παρόρμηση σας και ελέγξτε τα τρωτά σημεία τους. Αλλά θα έχετε μια πειραματική διάθεση, και θα είστε ανοικτοί για να βρείτε την αγάπη μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Αν είστε δεσμευμένοι, ενισχύεται το πάθος σας και η σταθερότητα στις σχέσεις σας. Θα προσπαθείτε να βελτιώσετε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν από το παρελθόν. Κάποια απροσδόκητη έκπληξη του συντρόφου σας θα σας ανταμείψει και θα σας δώσει χαρά.

 

                                        Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/03 - 18/03)
Αυτήν την εβδομάδα τα ταξίδια, οι διαπραγματεύσεις και οι συναντήσεις θα αποδώσουν καρπούς. Οι συνάδελφοι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα περιμένουν πολλά πράγματα από εσάς αλλά εσείς δεν θα φοβάστε μήπως τους απογοητεύσετε. Στην εργασία σας, οι ιδέες σας δεν θα είναι και τόσο σαφείς τώρα, γι’ αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική και να αξιολογήσετε τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Αυτό θα αποτρέψει την έναρξη επικίνδυνων νέων ξεκινημάτων. Προσέξτε έναν ζηλότυπο ανταγωνιστή σας, ο οποίος θα προσπαθήσει να σας πιέσει και να σας παραπλανήσει! Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να μην χάσετε τον έλεγχο.
Στην ερωτική σας ζωή, αν είστε μόνοι, θα πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή στην δημιουργία μιας νέας σχέσης. Θα συμμετέχετε σε ποικίλες κοινωνικές δραστηριότητες και τα άτομα που θα συναντήσετε, θα σας φτιάξουν το κέφι. Αν είστε δεσμευμένοι, θα περάσετε καλές στιγμές με τον σύντροφο σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μόνο εάν μπορέσετε να χειριστείτε τις επαγγελματικές προκλήσεις αποτελεσματικά τώρα. Η επιτυχία είναι μόνο μερικά βήματα μπροστά σας. Οι σκληρές προσπάθειες σας θα είναι επιτυχείς και τα οικονομικά οφέλη θα είναι αρκετά ικανοποιητικά. Θα χρειαστείτε την καθοδήγηση των φίλων σας και με την ικανότητα σας να επικοινωνείτε, θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε κάποια από τα προβλήματα σας.

 

                                          Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/03 - 18/03)
Αυτήν την εβδομάδα θα έχετε την ώθηση να ενεργήσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Θα αναζητάτε την περιπέτεια, και θα αφήσετε τον αυθορμητισμό να σας υπαγορεύσει πού θα πάτε και τι θα κάνετε. Αυτά τα έντονα συναισθήματα θα σας κατευθύνουν για να κάνετε κάτι ξεχωριστό για εσάς. Είναι πιθανό να έχετε μια αξιοσημείωτη πρόοδο στην καριέρα σας και θα έχετε πολλές ευκαιρίες μπροστά σας. Θα έχετε έμπνευση και ηγετικές ικανότητες τις οποίες θα τις προβάλετε στους ανωτέρους σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγάλετε στην επιφάνεια τις γνώσεις και τις ικανότητες σας, ενώ οι άλλοι θα φροντίσουν να σας βοηθήσουν. Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή να προσπαθήσετε να διευθετήσετε τα προβλήματα σας.
Θα μπορείτε να βρείτε λύσεις στα οικονομικά σας προβλήματα με τον καλό χειρισμό των καταστάσεων. Η μανία που θα έχετε για να εργάζεστε θα σας οδηγήσει σε εκπληκτικά αποτελέσματα και ικανοποιητικά κέρδη. Στην ερωτική σας ζωή, κάτι που νομίζατε ότι είχε χαθεί για πάντα μπορείτε τώρα με μια μικρή προσπάθεια να το ξανακερδίσετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας. Αν είστε μόνοι, εξετάστε προσεκτικά τα άτομα που σας πλησιάζουν αλλά και τα λόγια σας πριν μιλήσετε. Είναι πιθανό κάποιοι άνθρωποι να προσπαθήσουν να συνδεθούν μαζί σας μόνο με σκοπό να σας χρησιμοποιήσουν για ιδιοτελείς σκοπούς.
Αν είστε δεσμευμένοι, βελτιώνεται η αισθηματική σας ζωή και θα συμμετέχετε σε αρκετές κοινωνικές δραστηριότητες με τον σύντροφο σας.

 

                                     Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/03 - 18/03)
Αυτήν την εβδομάδα θα αισθανθείτε γαλήνη και ικανοποίηση. Όμως θα είστε υπερφορτωμένοι με αρκετές υποχρεώσεις και θα έχετε ελάχιστο χρόνο για να χαλαρώσετε. Μπορεί ακόμη και να ακυρώσετε το πρόγραμμα που έχετε κάνει, είτε με την οικογένεια σας, είτε με τους φίλους σας. Γενικά, θα επιδιώκετε να αναπτύξετε στενότερους δεσμούς με τα άτομα που είναι γύρω σας. Αν είστε μόνοι, μια γνωριμία μπορεί να γίνει στενότερη και να δημιουργηθεί περισσότερη οικειότητα, πράγμα το οποίο θα σας κάνει ευτυχισμένους. Αν είστε δεσμευμένοι, θα είστε σταθεροί στις απόψεις και τις ενέργειες σας πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα του παρελθόντος. Οι ικανότητες επικοινωνίας σας θα είναι στο αποκορύφωμα τους.
Στην εργασία σας, ό, τι κάνετε κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα αξιολογηθεί και θα εκτιμηθεί θετικά. Θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε προηγούμενες κοινωνικές επαφές σας προς όφελος σας. Σημαντικές αποφάσεις που λαμβάνονται κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στην πρόοδο, ιδιαίτερα αν έχετε επιχείρηση. Οικονομικά ξεκινά μια ευεργετική φάση η οποία θα σας δώσει ανταμοιβή. Πολλές σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε για την βελτίωση των οικονομικών σας. Οι φίλοι θα σας φανούν πιο χρήσιμοι αυτή την εβδομάδα, ειδικά εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην καριέρα σας ή έχετε οικονομικές ανάγκες.

                                      Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/03 - 18/03)
Αυτή την εβδομάδα θα είστε πολύ ομιλητικοί και παραγωγικοί. Να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις και τα λόγια σας καθώς θα μπορούσαν να δημιουργηθούν προβλήματα με τους γύρω σας, και αναλύστε πιο σοβαρά τα πράγματα. Ένα απροσδόκητο εμπόδιο θα επιβραδύνει τα πράγματα και θα σας αγχώσει για λίγο. Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να προσπαθήσετε να μην ρίξετε το φταίξιμο σε κανέναν. Ευνοείται η κοινωνική δικτύωση πολύ αυτή την εβδομάδα, παρά τις κάποιες προκλήσεις, που πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε. Θα ασχοληθείτε με τις συνήθεις δραστηριότητες σας και θα προχωρήσετε ομαλά. Θα υπάρξει μια προσφορά για ένα έργο που θα μπορούσε να σας αποφέρει σημαντικά κέρδη.
Μπορείτε να αποφύγετε την αποτυχία αν επανελέγξετε τα σχέδια σας και κάνετε μια επιπλέον προσπάθεια. Θα επιδιώξετε τώρα να κάνετε νέα ξεκινήματα, χωρίς να χρονοτριβείτε. Θα πρέπει να φροντίσετε για όλες τις δουλειές σας, ώστε να μπορέσετε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας στον ελεύθερο χρόνο σας. Στην αισθηματική σας ζωή, η σχέση σας θα αποκτήσει περισσότερη σημασία για σας και όταν δείτε μια απόσταση με τον σύντροφο σας, η κατανόηση που θα δείχνετε θα συμπληρώνει τα κενά. Αν είστε μόνοι, οι νέες φιλίες που δημιουργούνται τώρα θα έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν μακροπρόθεσμα σε κάτι πολύ σημαντικό.

 

                                         Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/03 - 18/03)
Αυτή την εβδομάδα θα είστε σε θέση να λάβετε γρήγορες αποφάσεις και θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε σημαντικά κέρδη από μια διαπραγμάτευση που θα κάνετε. Μετά από όλα όσα έχετε περάσει, έχετε δικαίωμα να διασκεδάσετε. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι πολύ καλή και ο σύντροφος σας θα μπορεί να ανταποκρίνεται σε όλες σας τις ανάγκες. Αν είστε μόνοι, ένα πρόσωπο θα είναι μέσα στην καρδιά σας ή είναι πιθανόν να εισέλθει στη ζωή σας κάποιο άτομο και να ξεκινήσει μια νέα σχέση η οποία θα είναι πολύ παθιασμένη. Για πολλούς από εσάς είναι η καλύτερη χρονική περίοδος για γάμο.
Αυτή η εβδομάδα θα φέρει σε κάποιους από σας κάποια σύντομα ταξίδια και κάποιοι μπορεί ακόμα και να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Η καριέρα σας θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή. Θα ήταν σοφό να είστε ευέλικτοι και γρήγοροι και να αλλάξετε την στρατηγική σας κατά τον χειρισμό οικονομικών θεμάτων λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς. Η πίεση στην εργασία σας είναι πιθανόν να αυξηθεί, γι’ αυτό θα πρέπει να λάβετε τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην επηρεαστεί η υγεία σας. Θα είστε παρήγοροι και υποστηρικτικοί ως φίλοι αυτή την εβδομάδα, κυρίως σε άτομα που έχουν την ανάγκη σας. Κάποιες φορές θα είστε σε σύγχυση προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει την σωστή απόφαση.

 


                                         Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (12/03 - 18/03)
Αυτή την εβδομάδα θα νιώθετε αρκετή κόπωση και κάποιες φορές θα είστε λίγο λυπημένοι. Να είστε σε επιφυλακή για νέα σχέδια τα οποία υπόσχονται σταθερή ανάπτυξη. Προσέξτε τα βήματα σας και θα έχετε ευεργετικά αποτελέσματα καθώς θα κάνετε νέα ξεκινήματα που θα επιφέρουν βελτίωση. Κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε ξαφνικά στα φώτα της δημοσιότητας, και θα εκτιμηθούν οι απόψεις σας είτε μέσω ενός άρθρου ή μιας συνέντευξης. Κάποια άτομα τώρα θα θέλουν να σας γνωρίσουν και να ζητήσουν συμβουλές από εσάς. Γενικά θα έχετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές και κάποιοι από εσάς μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, ή ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Στην αισθηματική σας ζωή, θα σας δημιουργηθεί μια διάθεση για παιχνίδι και θα δείξετε τα συναισθήματα σας και την αγάπη σας. Θα λάβετε περισσότερη υποστήριξη από τον σύντροφο σας αν είστε συνεργάσιμοι, ευγενικοί, διακριτικοί και γενναιόδωροι από το να είστε επιθετικοί και απαιτητικοί. Όσοι από εσάς αναζητάτε μια νέα σχέση, θα περάσετε μια ευτυχισμένη χρονική περίοδο. Τώρα θα ψάχνετε έναν σύντροφο που να σας συνδέει όχι μόνο συναισθηματική αλλά και πνευματική ένωση. Εάν περιορίσετε τον εγωισμό σας και κρατήσετε τον θυμό σας υπό έλεγχο, τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά για σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ψεύτικες υποσχέσεις οι οποίες θα διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.
 


                                        Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/03 - 18/03)
Αυτή την εβδομάδα θα είστε υποχρεωμένοι να δώσετε την δέουσα προσοχή στην οικογένεια σας. Θα επιδιώκετε να εφαρμόσετε τις δικές σας αποφάσεις, αλλά η οικογένεια σας δεν θα είναι πρόθυμη. Καλύτερα να περιμένετε και να δείξετε ψυχραιμία καθώς μια βιαστική απόφαση δεν θα ήταν ευνοϊκή για σας. Στη δουλειά σας θα επιδιώκετε να είστε αυτοδύναμοι αντί να εξαρτάστε από τους άλλους. Προσέξτε τις ψευδείς υποσχέσεις ειδικά αν θέλετε να πάρετε οικονομική βοήθεια. Οι επίμονες προσπάθειες σας και η σκληρή δουλειά σας είναι βέβαιο ότι θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.
Οι φίλοι θα σας είναι πιο χρήσιμοι αυτή την εβδομάδα και θα σας στηρίξουν στα προβλήματα σας. Θα έχετε ανάγκη να δικτυωθείτε κοινωνικά κι αυτό θα σας οδηγήσει σε εκπληκτικές και ευεργετικές διασυνδέσεις. Στην ερωτική σας ζωή θα έχετε μια έντονη διάθεση να φλερτάρετε. Θα λάβετε μεγάλη προσωπική ικανοποίηση, επιτυχία και ανταμοιβή. Ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητα σας θα είναι τα κλειδιά της ευτυχίας σας. Αν είστε δεσμευμένοι, η βελτίωση των συνθηκών θα είναι προτεραιότητα για σας, αλλά είναι σημαντικό να κάνετε υπομονή και να δράσετε με διπλωματία και όχι παρορμητικά. Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να είναι αρμονική αρκεί να περιορίσετε τον εγωισμό σας και να είστε πιο ευέλικτοι χωρίς να έχετε άκαμπτη στάση.
 


                                            Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/03 - 18/03)
Αυτή την εβδομάδα θα είστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που προωθείτε την καριέρα σας, αν και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες στιγμές.
Ο μεγαλύτερος εχθρός σας θα είναι οι αναβολές. Προσπαθήστε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας βελτιώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση. Πρόκειται για μια εβδομάδα, όπου θα επιδιώκετε να διασκεδάσετε και να κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους. Θα είστε αρκετά κοινωνικοί και να είστε βέβαιοι ότι οτιδήποτε κάνετε, θα κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των γύρω σας. Αν έχετε κάποιο σχέδιο στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό, θα πρέπει να το εφαρμόσετε το συντομότερο δυνατόν. Η επιτυχία είναι στο δρόμο σας.
Οι διαισθήσεις σας όσον αφορά την οικονομική σας κατάσταση θα αποδειχθούν ακριβείς και μπορεί να ωφεληθείτε. Θα έχετε κάποια οικονομικά θέματα να διεκπεραιώσετε αλλά κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να προκαλέσουν κάποια προβλήματα. Η παροχή καθοδήγησης σε σχέση με τις χρηματικές δαπάνες, θα σας βοηθήσει στο να βρείτε ανακούφιση αυτήν την εβδομάδα. Στην ερωτική σας ζωή θα έχετε διάθεση για πειραματισμό, αν είστε μόνοι. Αν είστε σε σχέση θα κάνετε σχέδια για το μέλλον, ενώ επίσης θα περάσετε συναρπαστικές και γεμάτες ζωντάνια, στιγμές. Θα ήταν καλύτερα να μην συζητήσετε αμφιλεγόμενα θέματα με τον σύντροφο σας τώρα, καθώς αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει ρίξεις στην σχέση σας.


                                       Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12/03 - 18/03)

Αυτή την εβδομάδα θα εργάζεστε σκληρά και κάποιοι από εσάς θα ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους στην αρχή της εβδομάδας. Γενικά, τα πράγματα παίρνουν μια στροφή προς το καλύτερο κι εσείς θα αντιμετωπίζετε απροσδόκητες καταστάσεις και ασυνήθιστους ανθρώπους. Να έχετε ανοικτό το μυαλό σας για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες. Στην ερωτική σας ζωή θα θέλετε να ανοίξετε την καρδιά και την ψυχή σας στον σύντροφο σας και να ανανεώσετε την σχέση σας. Αν είστε μόνοι, οποιαδήποτε βιαστική ενέργεια θα μπορούσε να πάει ενάντια στα συμφέροντα σας. Ως εκ τούτου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κάνετε σωστές επιλογές.
Στην εργασία σας θα μπορούσατε να έχετε σοβαρές διαφορές με τους συνεργάτες σας αλλά ο ενθουσιασμός σας θα παρακινήσει και τους άλλους με αποτέλεσμα την βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σας και την αύξηση των κερδών σας. Ως εκ τούτου θα πρέπει να προσπαθήσετε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα υπάρξουν στιγμές όπου θα διαμαρτύρεστε ότι η ζωή είναι άδικη για σας, και ότι στηρίζεστε στους άλλους οι οποίοι θέλουν να έχουν τον έλεγχο πάνω σας. Επίσης, προσέξτε να κρατάτε τις υποσχέσεις που δίνετε διαφορετικά θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και ανατροπές.

No comments:

Post a Comment