Thursday, March 22, 2012

Έπεσε … ξύλο στη Σκιάθο

Απώλεια βαθμών, που όμως δεν του κόστισε και την πρώτη θέση στη βαθμολογία, αφού και ο Εθνικός ήρθε ισόπαλος στα Κανάλια με τον Απόλλωνα, υπέστη ο Ρήγας Φεραίος στη Σκιάθο, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με την τοπική ομάδα...

 Το αγωνιστικό κομμάτι πάντως πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς το ματς χαρακτηρίστηκε από την επίθεση σε βάρος της αποστολής του Ρήγα Φεραίου. 
Γι’ αυτό και η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας: 


«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη υποδοχή από το λιμάνι της Σκιάθου και μετά στο γήπεδο κι ότι απειλήθηκε ο διαιτητής πριν την έναρξη του αγώνα από μπράβο που έκοβε βόλτες στον αγωνιστικό χώρο. Τα μπουκάλια και οι φωτοβολίδες έπεφταν βροχή στον πάγκο της ομάδας μας. 

Στη λήξη της αναμέτρησης έγινε εισβολή φιλάθλων που χτυπούσαν ποδοσφαιριστές, ενώ έσπρωχναν και έφτυναν τους διαιτητές. Ο συγκεκριμένος μπράβος χτύπησε δέκα διαφορετικούς ποδοσφαιριστές στην έναρξη, στο ημίχρονο και το τέλος του αγώνα. Η αστυνομική δύναμη αποτελούνταν από μόλις τρεις άντρες, που ήταν απλοί θεατές. Έστω και τώρα ζητάμε από την αστυνομία να κινήσει την αυτόφωρη διαδικασία για τον εν λόγω κύριο, του οποίου τα στοιχεία γνωρίζει. 

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ, κ. Χ. Πάσχος, που παραβρισκόταν στο γήπεδο, συνοδεύοντας τον ανήλικο γιο του που αγωνίζεται στον Ρήγα Φεραίο, προπηλακίστηκε και δέχτηκε εκατοντάδες μπουκάλια, ενώ στο τέλος του αγώνα δέχτηκε επίθεση εκτός αγωνιστικού χώρου από φιλάθλους. 

Η διοίκηση του Α.Ο Σκιάθου απαθέστατη παρακολουθούσε τα επεισόδια, ενώ ο διαιτητής δεν μπορούσε πράγματι να κάνει τίποτα. ΜΟΝΟ οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Σκιάθου στη λήξη του αγώνα προστάτεψαν τους ποδοσφαιριστές του Ρήγα, πηγαίνοντάς τους στα αποδυτήρια. Συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο που έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας και μπόρεσε να “κρατήσει” το παιχνίδι». 

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τα γκολ του Αποστολίδη με κεφαλιά στο 38’ μετά τη σέντρα του Σκέμπι και του Τριχόπουλου στο 88’, που πήρε την κάθετη Βουραζέρη κι αφού προχώρησε, πλάσαρε εύστοχα. 

Μετά το γκολ της ισοφάρισης δέχτηκαν κόκκινη κάρτα οι Καμπουρέλης και Ρηγίνος, που συμμετείχαν σε σύρραξη, που ακολούθησε, ενώ για τον ίδιο λόγο πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Στραβέλας. 

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Γκιαουράκης Δ., Πρίφτι Ε., Λαναράς, Καμπουρέλης, Μουτζούρης, Αποστολίδης, Μιχαλόλιας, Σκέμπι, Ντερβίσι (88’ Ευσταθίου), Στραβέλας (83’ Σταμέλος)
ΡΗΓΑΣ: Σφυρής, Ποτόμι, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος, Μπακάλης, Χατζής, Μπλέτσας, Ρηγίνος (46’ Μπίκας), Γοτούλης (46’ Βογιατζής), Μιχολίτσης (58’ Τριχόπουλος)

από τον Χρήστο Θανασούλη



magnesianews

No comments:

Post a Comment