Thursday, March 8, 2012

Συλλογή υπογραφών για «ξήλωμα» του προέδρου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, με τον γραμματέα Στάθη Πλαστάρα να ξεκινάει από αύριο τη συλλογή υπογραφών,



 για να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του προέδρου Τέλη Μπασδάνη.
Ο γραμματέας του Επιμελητηρίου επρόκειτο να καταθέσει από σήμερα την πρόταση μομφής κατά του προέδρου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη θέση του στο θέμα της «Ιάσων», που έκρινε ότι ήταν «εκτός γραμμής», του Επιμελητηρίου.
Ωστόσο, το καταστατικό προβλέπει ότι πρέπει να συγκεντρωθούν υπογραφές από τα δύο πέμπτα των μελών, προκειμένου να κατατεθεί η πρόταση σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Ο κ. Πλαστάρας ανέβασε τους τόνους και εμφανίστηκε αποφασισμένος να προχωρήσει τη διαδικασία, ενώ εξαπέλυσε μύδρους κατά του κ. Μπασδάνη, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί πλέον να συνεργαστεί μαζί του και καλώντας τον να υποβάλλει την παραίτησή του και να αφήσει το Επιμελητήριο ήσυχο.
«Τι νομίζεις ότι είναι το Επιμελητήριο; Μαγαζάκι σου για να φέρνεις τους φίλους σου; Μην ξεχνάς ότι πρόεδρος εξελέγης από τη δική μου την παράταξη. Το οικόπεδο θα αξιοποιηθεί είτε το θέλετε είτε όχι», έλεγε σε έντονο ύφος ο κ. Πλαστάρας προς τον κ. Μπασδάνη. Από την πλευρά του ο πρόεδρος επιχείρησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και μέλη της Δ.Ε. επισήμαιναν ότι τέτοιες εικόνες πλήττουν την εικόνα και την ενότητα του Επιμελητηρίου.


source: magnesianews.gr

No comments:

Post a Comment