Thursday, March 22, 2012

Επιστολή για τη διατήρηση υποκαταστημάτων του ΙΚΑ στη Μαγνησία

Επιστολή προς τον Διοικητή του ΙΚΑ, κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο, στο πλαίσιο της κατάρτισης του νέου Οργανογράμματος για τη νέα δομή του Ιδρύματος στη Μαγνησία, απέστειλε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΛΑΟΣ, κ. Παύλος Μαρκάκης.


Στην επιστολή του, ο κ. Μαρκάκης, τονίζει ότι είναι σε θετική κατεύθυνση η διατήρηση των υποκαταστημάτων στο Βόλο, τον Αλμυρό, την Σκιάθο και την Σκόπελο, υπογραμμίζει, όμως, ότι αναγκαία είναι και η διατήρηση του ΙΚΑ στη Νέα Ιωνία. 


Ο λόγος είναι, αναφέρει, ότι «το υποκατάστημα του ΙΚΑ στη Νέα Ιωνία, στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο – άρα δεν προκύπτουν έξοδα για το Ίδρυμα. Επιπρόσθετα, υπάρχει ήδη έντονο πρόβλημα χωρητικότητας των κτηριακών εγκαταστάσεων Βόλου, τόσο θέσεων εργασίας, όσο και αρχείων, ενώ ήδη το Περιφερειακό Υποκατάστημα Βόλου νοικιάζει χώρο εντός των εγκαταστάσεών του με διόλου ευκαταφρόνητο ενοίκιο. Επιπλέον, το υποκατάστημα Ν. Ιωνίας εξυπηρετεί επίσης τη Β’ Βιομηχανική Περιοχή και δεκάδες άλλες κοινές επιχειρήσεις».


Ακόμη, ο κ. Μαρκάκης, ζητεί τη διατήρηση γραφείων του ΙΚΑ σε Αργαλαστή και Ζαγορά για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Πηλίου.


magnesianews.gr

No comments:

Post a Comment