Wednesday, March 21, 2012

Σκιάθος - Η νέα σκέψη του Δημάρχου για το "πριγκηπάτο" της Σκιάθου !!!

Νέες σκέψεις κάνει ο δήμαρχος της Σκιάθου για να καταφέρει να κάνει το νησί παγκόσμιο προορισμό και κατά επέκταση να φέρει οικονομική ευημερία...


Σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών κατοίκων που έχουν καθημερινή επαφή με τον δήμαρχο, οι νέες σκέψεις του και μετά από συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν γνώσεις περί του θέματος θέλει η Σκιάθος να ανακυρήξη την δική της εθνική ανεξαρτησία. Να σας πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει πως μπορεί αυτό να επιτευθεί αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του, λόγω το ότι η Σκιάθος έγινε μέλος της Ελλάδας αργότερα από κάποια άλλα νησιά και μέρη της Ηπειρωτικής Ελλάδος αυτό με κάποιες τροπολογίες είναι δυνατό να πραγματοποιήθει.
Βέβαια όλα αυτά αποτελούν σκέψεις και τίποτα περισσότερο. Αυτό το θέμα φέρνει στο προσκήνειο πολλές σκέψεις και μήπως έφτασε η εποχή όπου η Ελλάδα θα διχαστεί και ίσως διαλυθεί. Τις ίδιες σκέψεις έκαναν και ανθρώποι της Κρήτης μία και φέτος τελειώνει η σύμβαση για την "μίσθωση" της από τους Άγγλους.

Εγώ σας λέω φανταστείτε το πριγκηπάτο της Σκιάθου, με Βασιλιά τον Νικολό και αυλικούς, τον Μητσούλη και τον Κολούτσο. Και κάπου πίσω στην γωνία την Κανταράκενα να θέλει να γίνει "βεζύρης" στη θέση του βεζύρη.



source: γράμμα από αναγνώστη.

σχόλιο skiathosnews : βρε λέτε???? 

4 comments:

  1. nai , edo den mporoun oute ton dimo na stiriksoun theloun kai prigipato ,bre oust ..

    ReplyDelete
  2. Πριγγιπάτο ?πωπωπωπωπωπωπω όνειρο ζω μη με ξυπνάτε ,τι λέτε ρε ονειροπαρμένοι,άφαντοι δημοτικοί
    σύμβουλοι και δήμαρχε ,βγειτε έξω να δείτε τι γίνετε ,φτιάχτε τους δρομους ,καθαριστε τα πεζοδρομια ,κλαδευστε τα πουρναρια και τα σκινα στους δρομους , σε 3 μέρες ειναι η επετειος της 25 ης μαρτίου μην κουστουμαριστείτε και βγείτε εξω για να καταθέσετε στεφανια να ανεβειτε στριμωχνοντας στην ξυλινη εξεδριτσα και μετα πατε για τσιπουρομεζεδες ,εχουμε οργανωθει θα σας πάρουμε με τ αυγα ,θα πέσει πολυ ντοματιά.

    ReplyDelete
  3. Bre ante Na dis ta moutra sou aneythine

    ReplyDelete
  4. ti lete re paidia pou zeite??? bravo re dhmarxara!!! etsi k eis anwtera..... k monaco h Skiatho mas!!!! eisai polu mprosta

    ReplyDelete