Tuesday, April 10, 2012

Διαβάστε το εβδομαδιαίο οροσκόπιο σας εδώ...


                                        Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (09/04 - 15/04)
Αυτή την εβδομάδα το κύρος σας στην εργασία σας θα αυξηθεί και θα βελτιώσετε πολλά πράγματα, απολαμβάνοντας πολλά πράγματα στη ζωή σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε τα επικίνδυνα ρίσκα αν δεν έχετε καμία γνώση ή εμπειρία. Το γενικό κλίμα στην εργασία σας θα είναι ευοίωνο. Οι δυσκολίες που θα προκύψουν θα είναι προσωρινές. Τώρα θα επιδιώκετε να απελευθερωθείτε απ’ ότι σας καταπιέζει και σιγά-σιγά, τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη σωστή θέση τους. Προσέξτε τις παρορμητικές κινήσεις σας οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε άστοχη δράση. Με την πάροδο του χρόνου, θα δείτε ότι οι αλλαγές είναι για το καλύτερο.
Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι καλή αυτή την εβδομάδα. Οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία σας θα πάει καλά και η παραγωγικότητα σας θα αυξηθεί. Όσοι έχετε επιχείρηση στο εξωτερικό, θα λάβετε συμφέρουσες προσφορές. Αυτή θα είναι μία εβδομάδα ευνοϊκή για θέματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή.
Θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα συναντήσετε νέους ανθρώπους. Θα είστε ρομαντικοί και όσοι είστε μόνοι θα κάνετε πιθανόν μια νέα γνωριμία. Αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας θα παραμείνει σταθερή, αλλά κατά καιρούς μπορεί να υποφέρετε από άγχος για την σχέση σας.

 

                               Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (09/04 - 15/04)
Αυτή την εβδομάδα θα απολαύσετε πολύ καλές στιγμές και η ζωτικότητα σας θα αυξηθεί. Στην εργασία σας θα έχετε πρόοδο και ευημερία. Με την αυτοπεποίθηση σας θα προσελκύσετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας. Η διασκέδαση και η έντονη κοινωνική ζωή θα είναι το επίκεντρο αυτής της χρονικής περιόδου. Με την μεθοδικότητα σας, θα πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν σας αποσπούν την προσοχή οι περιττές λεπτομέρειες. Θα τραβήξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σας και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σας αυτή την εβδομάδα.
Μια καλή οικονομική απόφαση μπορεί να σας ωθήσει να προβείτε σε μια τολμηρή κίνηση, η οποία θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας. Αποφασίζοντας αυθόρμητα μπορεί να σας κοστίσει σε χρήμα, χρόνο και οικονομικές δεσμεύσεις, γι’ αυτό προσέξτε. Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε πολύ πιο αισθησιακοί, ειδικά αν είστε μόνοι. Η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη από το αντίθετο φύλο και θα συμμετέχετε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να προσέχετε να μην ενεργείτε ή μιλάτε αυθόρμητα, ούτε να επιδεικνύετε εγωισμό και έπαρση καθώς θα είναι οι κύριες αιτίες για καυγάδες. Σκεφτείτε πρώτα πριν μιλήσετε, και συζητήστε ήρεμα με τον σύντροφο σας.


                                Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (09/04 - 15/04)
Αυτή την εβδομάδα θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί αλλά και αρκετά απασχολημένοι, επενδύοντας, ή κάνοντας ταξίδια. Στην εργασία σας, προσπαθήστε να βάλετε φρένο σε κάθε αλαζονική συμπεριφορά και μην επιδεικνύετε τον εγωισμό σας. Θα νιώθετε κάπως αναστατωμένοι και θα επεξεργάζεστε πρόσωπα και καταστάσεις. Θα έχετε όμως τον έλεγχο των πραγμάτων και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει από την ανοδική πορεία σας. Αρκετές εκπλήξεις θα υπάρξουν, ειδικά αν έχετε συνεργασίες και ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα. Αποφύγετε τις συναισθηματικές αποφάσεις στην καριέρα σας. Τώρα θα προβάλετε τις ικανότητες σας και θα κάνετε σωστή διαχείριση.
Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας χάρη στις σοφές αποφάσεις σας. Θα μπορέσετε να επιλύσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και θα έχετε την τάση να αντισταθμίσετε τις δαπάνες σας. Στην αισθηματική σας ζωή, τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα είστε ήπιοι και ευχάριστοι, εντυπωσιάζοντας το αντίθετο φύλο. Αν είστε δεσμευμένοι, θα είστε πολύ καλά με τον σύντροφο σας και κάποιοι από εσάς θα πιέζεστε για περισσότερη σταθερότητα στη σχέση σας. Θα σκέφτεστε πολλά και θα επιλύσετε τυχόν προβλήματα που προϋπήρχαν, ειδικά αν είχατε απογοητευτεί στο παρελθόν. Θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες και μάλιστα γρήγορα.

 

                                      Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (09/04 - 15/04)
Αυτή την εβδομάδα, πάρα πολλές συζητήσεις μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή από άλλους στόχους σας, ιδιαίτερα συζητήσεις με την οικογένεια σας και τα οικονομικά σας. Πολλοί από εσάς δεν θα έχετε την διάθεση για συμβιβασμό και θα επιδιώκετε εσείς να ορίζετε τις καταστάσεις. Προσέξτε γιατί δεν θα είστε και τόσο ανεκτικοί και οι άλλοι θα σας κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά και λάθη. Οι καυγάδες και η σκληρή συμπεριφορά σας μπορεί να αμαυρώσουν το κοινωνικό προφίλ σας. Δώστε χρόνο και κάντε υπομονή προκειμένου να κάνετε την επόμενη κίνηση σας. Οι συνομιλίες είναι πιθανό να βγάλουν στην επιφάνεια ανήσυχα συναισθήματα.
Στα οικονομικά σας, θα σκεφτείτε αρκετά προτού αποφασίσετε για την διαχείριση τους. Αν πρόκειται να πάρετε μια σοβαρή απόφαση η οποία πρόκειται να σας αλλάξει την ζωή, ίσως θα ήταν καλύτερα να αναζητήσετε τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε προκειμένου να είστε σίγουροι για την απόφαση σας. Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να είναι παραπλανητική, δεδομένου ότι θα σας λένε αυτό που θέλετε να ακούσετε και όχι αυτό που είναι αλήθεια. Προσέξτε τις παρορμητικές αποφάσεις ή τις απροσδόκητες προσκλήσεις καθώς θα είστε αρκετά ενθουσιώδεις και θα παραβλέπετε κάποια πράγματα. Λάβετε σωστές πληροφορίες οι οποίες θα σας προστατέψουν από κάθε κίνδυνο.

              
                                Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (09/04 - 15/04)
Αυτή την εβδομάδα, θα αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα κάποια πράγματα, και θα έχετε αρκετές αμφιβολίες, ειδικά όσον αφορά τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Όμως θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες γύρω σας. Μια αντιπαράθεση μπορεί να σας κοστίσει, γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε να εξευμενίσετε κάποια άτομα του περιβάλλοντος σας. Χαρούμενες ειδήσεις θα έχετε από μια συνεργασία σας. Κάποια αλλαγή θα υπάρξει στον χώρο εργασίας σας για πολλούς από εσάς, και θα ανταμειφτείτε. Όσοι επιδιώκετε επέκταση των συνεργασιών σας, θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες στο δρόμο σας, μερικές από τις οποίες θα είναι απρόσμενες.
Στα οικονομικά σας, θα έχετε άγχος σε σχέση με τις δαπάνες σας και την κάλυψη των αναγκών σας. Στην αισθηματική σας ζωή, θα επιδιώκετε να αναβαθμίσετε την σχέση σας και να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Μην πιέσετε τον σύντροφο σας, ούτε και να εστιάζεστε στις λεπτομέρειες. Δώστε έμφαση στον τρόπο ομιλίας σας για να μην κλιμακωθούν οι καυγάδες. Πολλοί από εσάς θα ανακάμψετε αυτήν την εβδομάδα, καθώς σας ανοίγονται νέοι δρόμοι για κάτι συναρπαστικό, νέο και πολύ ξαφνικό. Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πολλά υποσχόμενη και θα κάνετε νέες συναντήσεις. Όμως, μην ζητάτε αλλά ούτε και να δίνετε υποσχέσεις αυτή τη στιγμή. Σκεφτείτε τη δέσμευση, αλλά μην μιλήσετε γι’ αυτήν.
 

                               Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (09/04 - 15/04)
Αυτή την εβδομάδα, ο τόνος της ομιλίας σας θα είναι επιβλητικός και θα εστιαστείτε στην επίλυση προβλημάτων μέσα από συζητήσεις που αφορούν την επιχείρηση σας ή την προσωπική σας ζωή. Οι φίλοι σας θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίξουν. Στην εργασία σας, θα έχετε εύνοια και θα κάνετε επανεκτίμηση των σχεδίων σας. Θα προβάλετε τις ικανότητες σας και θα λάβετε προσωπική αναγνώριση. Οι απολαβές τόσο σε ηθικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο θα σας κάνουν να έχετε αυτοπεποίθηση και να μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερα και επιπρόσθετα καθήκοντα αλλά και να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εργασίας σας γρήγορα.
Στα οικονομικά σας, μπορεί να επιδιώξετε να εξυπηρετήσετε κάποια κοντινά σας άτομα και έτσι οι δαπάνες σας να αυξηθούν. Δώστε την απαιτούμενη προσοχή στις γρήγορες αποφάσεις. Στην αισθηματική σας ζωή, προσέξτε ένα πρόβλημα που σας έχει επιφέρει ενόχληση, ευερεθιστότητα, ανασφάλεια και αναταραχή. Φροντίστε να είστε απλοί και συγκροτημένοι. Θα είστε επιρρεπείς στο να επικεντρώνεστε σε ανόητες λεπτομέρειες οι οποίες θα μπορούσαν να σας κάνουν να γίνετε κάπως αδιάλλακτοι, ειδικά αν ενοχλήστε από μικρά πράγματα. Μην επιτρέψετε το άγχος να σας αναγκάσει να ενεργείτε ενστικτωδώς. Καταστείλετε τον παρορμητισμό σας και ελέγξτε τα νεύρα σας.


                                   Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (09/04 - 15/04)
Αυτή την εβδομάδα, θα προβάλετε την προσωπική σας δύναμη, νιώθοντας επιτυχημένοι και βαδίζοντας προς την σωστή κατεύθυνση. Αν αρχίσετε να αισθάνεστε ανησυχία σε σχέση με την εργασία σας, το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε έναν φίλο σας και να μιλήσετε. Σας ανοίγονται καλύτερες προοπτικές χάρη στην διορατικότητα σας και την τάση σας να εντοπίζετε τις λεπτομέρειες. Κάντε διπλό έλεγχο πριν την εφαρμογή των σχεδίων σας, και μην πιέζετε τους άλλους να ακολουθήσουν τις δικές σας ιδέες. Προσέξτε να μην είστε εύπιστοι όσον αφορά τις συμφωνίες που κάνετε. Θα πρέπει να σκέφτεστε τα πράγματα σε βάθος και όχι επιφανειακά.
Οι αποφάσεις και οι ανάγκες που σχετίζονται με χρήματα και δαπάνες είναι πιθανό να κυριαρχήσουν στις συζητήσεις σας, και εσείς θα είστε ισορροπημένοι αλλά και πρακτικοί στις απαντήσεις σας. Στην αισθηματική σας ζωή, θα αισθάνεστε ότι θέλετε να τραβήξετε την προσοχή του αντίθετου φύλου πάνω σας, και αν ψάχνετε για τον ιδανικό σύντροφο, αυτό σίγουρα θα σας μπλοκάρει. Αν είστε δεσμευμένοι, θα θέλετε να πάτε στο επόμενο επίπεδο. Δώστε χρόνο στον σύντροφο σας και μην βιάζετε τις καταστάσεις. Αποφύγετε να τον πιέσετε προκειμένου να καταλήξετε σε μια συμφωνία ή απόφαση. Σεβαστείτε την προσωπικότητα του, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε μαζί του. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα δώσετε και θα πάρετε αγάπη.

 


                                    Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (09/04 - 15/04)
Αυτή την εβδομάδα, θα είστε πιο πρακτικοί και θα αποκομίσετε αρκετές εμπειρίες μέσα από τις οποίες θα επωφεληθείτε. Μερικοί από εσάς μπορεί να αισθάνεστε ότι εξαναγκάζεστε σε μια κίνηση ή αλλαγή κι αυτό, κατά κάποιον τρόπο, μπορεί να σας πιέζει συναισθηματικά. Θα σκέφτεστε πολύ αν αυτό που κάνετε είναι το σωστό πράγμα για σας. Θα έχετε τολμηρές ιδέες, απλά μην βιαστείτε να τις θέσετε σε εφαρμογή. Αφήστε τον χρόνο να κυλίσει, συλλέξτε πληροφορίες και στο τέλος, θα έχετε την δυνατότητα επιλογής. Προσέξτε την επικοινωνία σας στην εργασία σας, καθώς η κακή συνεργασία θα προκαλέσει προβλήματα. Οι συνεργάτες σας, θα φαίνονται επίσης ως απειλή για κάποιους από εσάς.
Στα οικονομικά σας, θα έχετε περισσότερα χρήματα και λιγότερες δαπάνες. Πολλοί από εσάς θα έχετε οικονομική επιτυχία αυτή την εβδομάδα με υψηλό κέρδος, χάρη στις μεγάλες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Στην αισθηματική σας ζωή, θα λάβετε συναισθηματική ανταμοιβή και θα είστε ευχάριστοι. Οι συζητήσεις θα είναι αρκετές και θα έχετε ψυχραιμία. Η εμπιστοσύνη θα είναι ένα πολύτιμο αγαθό αυτή την εβδομάδα και θα ζητάτε την γνώμη του συντρόφου σας η οποία θα αποτελεί εγγύηση για σας. Ο ρομαντισμός και τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα, ειδικά για όσους είστε μόνοι, και μπορεί να βρείτε έναν νέο σύντροφο.
 


                                     Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (09/04 - 15/04)
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μεγάλη ενεργητικότητα και θα πάρετε ρίσκα, καταβάλλοντας σκληρές προσπάθειες. Προσέξτε μην περιπλέξετε τις καταστάσεις, ιδιαίτερα διαμέσου της επικοινωνίας. Μπορεί να ταξιδέψετε για την καριέρα σας και να κάνετε μια από μεγάλη απόσταση συμφωνία. Νέες διασυνδέσεις φαίνονται στον ορίζοντα οι οποίες θα είναι εποικοδομητικές και κάθε τι που γίνεται, μπορεί να είναι πολύ προσοδοφόρο. Με τις ικανότητες σας, και τις διορατικές και πρακτικές αποφάσεις σας, θα πετύχετε να προβληθείτε και να συγκεντρώσετε άτομα με επιρροή γύρω σας. Τώρα θα είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε υποχρέωση είχε μείνει ημιτελής από το παρελθόν και θα πάρετε σωστές αποφάσεις επάνω σε αυτές.
Στα οικονομικά σας, θα έχετε αρκετές απαιτήσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν έκτακτες δαπάνες, τις οποίες θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε. Μια μικρή απογοήτευση στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να σας οδηγήσει σε μια μακρά και έντονη συζήτηση. Μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα, συμφωνήστε ή υπαναχωρήστε. Τα πράγματα φαίνεται να αποκαθίστανται σιγά-σιγά. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για όσους είστε μόνοι, καθώς, αναμένεται να βρείτε την αγάπη της ζωής σας. Οι προσκλήσεις είναι πιθανό να είναι της τελευταίας στιγμής, αλλά θα είναι διασκεδαστικές και ευχάριστες.

 

                                   Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (09/04 - 15/04)
Αυτή την εβδομάδα δεν θα μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και θα γίνετε πολύ επίμονοι και αυταρχικοί. Θα προσπαθείτε πολύ σκληρά προκειμένου να αποκτήσετε νέες προοπτικές και να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε την ώθηση να αγωνιστείτε για την κοινωνική σας προβολή, ειδικά εάν έχετε μια άκρως ανταγωνιστική καριέρα, ή ασχολείστε με οικονομικά ή τραπεζικά θέματα, ή έχετε εταιρείες σε ξένες χώρες. Οι νέες συνεργασίες που θα κάνετε φαίνεται να σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Θα είστε αρκετά απασχολημένοι και θα έχετε ανάγκη από ανάπαυση.
Στα οικονομικά σας, μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψετε για επισκευές, ή για οχήματα ή ηλεκτρονικά, ή για την εκπαίδευση. Προσέξτε τις δαπάνες σας και αποφύγετε τις επενδύσεις. Στην αισθηματική σας ζωή, για όσους είστε μόνοι, προβλέπεται μια ενδιαφέρουσα και παραγωγική εβδομάδα στην αγάπη και τον έρωτα. Αλλά μπορεί και να αφήσετε να περάσουν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες, καθώς θα σας επηρεάζει το παρελθόν και θα μπλοκάρετε την αλλαγή, ή γιατί δεν θα έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Κάποιοι από εσάς δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε ακόμη. Αν έχετε ένα σύντροφο, να είστε βέβαιοι ότι θα σας δείξει τα συναισθήματα του και η έκφραση της αγάπης σας θα σας επιτρέψει να απολαύσετε έντονες ερωτικές στιγμές.

 

                                Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (09/04 - 15/04)
Αυτή την εβδομάδα θα αποκτήστε μια νέα προοπτική και θα επικεντρωθείτε σε πρακτικά ζητήματα, χωρίς οι αποφάσεις σας να βασίζονται στα συναισθήματα σας αλλά στην λογική σας. Μερικοί από εσάς θα θέσετε ένα συγκεκριμένο στόχο, αψηφώντας τους κινδύνους. Θα πιέζεστε για να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε. Δώστε απλά προσοχή σε αυτά που επιδιώκετε να δρομολογήσετε, αλλά υποχωρήστε αν αισθανθείτε ότι είστε πολύ αυστηροί ή σκληροί με τον εαυτό σας. Κάποια άτομα στη δουλειά σας μπορούν να σας φανούν πολύ χρήσιμα, ειδικά αν έχετε δικτυωθεί σε μεγάλο βαθμό. Άτομα με επιρροή θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επάνω στη σκάλα της επιτυχίας.
Στα οικονομικά σας, οι δαπάνες σας θα είναι αρκετές και θα επιδιώκετε να επιλύσετε αρκετά οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος σε σχέση με φόρους ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Στην αισθηματική σας ζωή, ο σύντροφος σας θα είναι υποστηρικτικός μαζί σας, αλλά μερικοί από εσάς μπορεί να μπερδέψετε τα πράγματα με μια δυσάρεστη κίνηση. Κρατήστε τα πράγματα ήρεμα και να είστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι, κινούμενοι με λογική και κατανόηση όσο μπορείτε. Υποχωρήστε και αποφύγετε όσο το δυνατόν τις παρεξηγήσεις και ξεπεράστε την συναισθηματική ανασφάλεια σας και την κατήφεια. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για όσους είστε μόνοι, καθώς θα περάσετε τις καλύτερες στιγμές.

 

                                 Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (09/02 - 15/04)

Αυτή την εβδομάδα θα επιδιώξετε να κάνετε κάποια ανοίγματα και κάποιες κινήσεις στην εργασία σας, πράγμα το οποίο θα στρέψει την προσοχή των άλλων γύρω σας. Στις αλλαγές και τις αποφάσεις σας, τείνουν να σας βοηθήσουν περισσότερο τα άτομα της οικογένειας σας. Η δύναμη σας ευνοεί τις αποφάσεις, τις ιδέες σας και τις διαπραγματεύσεις. Ακόμα και εάν εκνευρίζεστε με κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις, θα παραμένετε αποφασιστικά διπλωματικοί. Οι επαφές που θα κάνετε θα είναι πολύ πιο γόνιμες και θα είστε πολύ πιο συνειδητοποιημένοι. Θα είστε πιο σαφείς, καθιστώντας τον ρόλο σας στην εργασία σας ακόμη πιο ενεργό και σημαντικό. Προσέξτε όμως να μην αποπροσανατολιστείτε στους στόχους σας και τις επιδιώξεις σας.
Στα οικονομικά σας, ξαφνικές και απρόβλεπτες αλλαγές, θα επηρεάσουν άμεσα τις κινήσεις σας και τον προϋπολογισμό σας. Ο δανεισμός μπορεί να είναι μια αναγκαιότητα, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις και να είστε σαφείς σχετικά με τους όρους, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα. Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται πολύ ελπιδοφόρα, ιδίως για όσους είστε μόνοι, καθώς θα ψάχνετε για μία μόνιμη σχέση. Η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για να απολαύσετε όμορφες στιγμές, αν είστε δεσμευμένοι. Όμως, μπορεί να αντιμετωπίσετε αυξανόμενη πίεση και παρεξηγήσεις, γι’ αυτό κινηθείτε με σύνεση και διπλωματία.

No comments:

Post a Comment