Tuesday, April 17, 2012

Τι συμβαίνει με τα δρομολόγια των Β. Σποράδων;



Προσπαθούμε να καταλάβουμε πόσο χειρότερο θα είναι το μέλλον των Β.Σποράδων όσον αφορά στα δρομολόγια των πλοίων και τις επιπτώσεις που έχουν αυτά στην καθημερινότητα των πολιτών.

Η πληροφόρησή μας είναι ότι σήμερα θα γίνει μια συνάντηση μεταξύ των Δήμων των Β.Σποράδων για να συζητηθεί η πρόθεση της Hellenic Seaways για τη μείωση των δρομολογιών των συμβατικών πλοίων σε 3 αντί για 6 την εβδομάδα.
Σε μια περίοδο δύσκολη για την Ελλάδα και τον Τουρισμό, ένα χειμώνα που κάθε Σάββατο δεν υπήρχε δρομολόγιο, αλλεπάλληλες βλάβες των πλοίων και αποκλεισμός των νησιών, έρχεται το κερασάκι στην τούρτα. Στο επίσημο site της HSW αναφέρονται τα δρομολόγια όπως ήταν προγραμματισμένα ως 6 / εβδομάδα.
Πάραυτα έχουμε αναφορές πολιτών που θέλουν να ταξιδέψουν την ερχόμενη εβδομάδα από Βόλο για Σκιάθο, οι οποίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη ΜΟΝΟ 2 δρομολογίων!
Αιώνιο προβλημα που απλά αντί να διορθωθεί, παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Μένει να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα. Ας ελπίσουμε ότι ως δια μαγείας θα αποφευχθεί…

skiathoslive.gr

No comments:

Post a Comment