Wednesday, August 29, 2012

ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΣΚΙΑΘΙΤΗ. Τα έχω πάρει με το skiathosgreece



Αγαπητό blog χέρομαι πολύ που πλέον υπάρχει ένα blog που μπορούμε να ακουγόμαστε. Εκει που τα έχω πάρει είναι με το skiathosgreece που ξαφνικά τους βλέπω ότι γίνεται να γινεται στα μαγαζιά συγγκεκριμένου. 
Πάλι σήμερα γράψανε οτι ο Μπόγρης με τη Κοκκινου ήταν στα Μάραθα ενώ έχουν φωτος από τα Αμπελάκια και σαν πηγη είχαν ένα site to πανοραμα πρες στο οποιο μπήκα και δεν αναφέραν πουθενά τα Μάραθα. Επειδή εδώ υπάρχει παραπληροφόριση και κάτι τέτοιο δε

μου αρέσει έγραψα ένα κείμενο και άμα μπορείτε να το δημοσιεύσετε.. Μη ξεχνάτε ότι είναι οι ίδιοι που είχαν γράψει για τον Πικέ και τον Τραβόλτα.


"Υπάρχουν κάποιοι εδώ στη Σκιάθο , που αποφάσισαν ότι πρέπει να παραπληροφορούν τους αναγνώστες τους, σχετικά με τα πάντα. Είδαν τους γνωστούς ηθοποιούς να τρώνε σε γνωστό - άγνωστο εστιατόριο, είδαν τον Πικέ με τη Σακίρα να κάνουν μπάνιο στη παραλία τους, τώρα δημοσιεύουν και φωτογραφίες από τη παραλία Αμπελάκια και λένε ότι η Κοκκίνου και ο Μπόγρης κάνουν μπάνιο στη δική τους παραλία και μάλιστα βάζουν και πηγή η οποία έχει αλλαχθεί... Για προσέξτε λίγο γιατί ΟΚ ειναί εμφανής ο λόγος που το συγγεκριμένο blog αποφάσισε να ασχοληθεί τόσο πολλύ με όλα αυτά, αλλά υπάρχουν ρε παιδιά και άλλοι επιχειρηματίες στο νησί και έχουν αρχίσει να τα παίρνουν με την όλη κατάσταση."



Αντώνης


πηγη :news-skiathos.blogspot.gr

No comments:

Post a Comment