Thursday, July 18, 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -’Get physical (official) private boat party’ 25/7 on Skiathos Island

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το επίσημο boat party της δισκογραφικής εταιρείας ‘GET PHYSICAL’ στο νησί της Σκιάθου που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Το event θα ξεκινήσει στις 23.00 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή του καραβιού τις πρώτες πρωινές ώρες στο λιμάνι της Σκιάθου.












Η εν λόγω εταιρία είναι μία από της ποιό αναγνωρίσιμες στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής και με την έδρα της στο Βερολίνο έχει καταφέρει την τελευταία 5ετία να κατακτήσει όλα τα dancefloor του πλανήτη με τις κυκλοφορίες της.Καλεσμένοι για την συγκεκριμένη βραδιά θα είναι οι ιδιοκτήτες της, M.A.N.D.Y. οι οποίοι με τεράστιες επιτυχίες τους στο roster όπως ‘Body Language’,'Τwister sister’ και πάρα πολλά άλλα.Επίσης μαζί τους θα είναι και ο Ελληνικής καταγωγής dj/producer Siopis με έδρα το Βερολίνο που έχει ήδη στο ενεργητικό του την τεράστια επιτυχία ‘Really love ya’.Eίναι ιδιοκτήτης επίσης της Mangali music.

To event έχει ώρα έναρξης 23.00,η αναχώρηση θα γίνει από το λιμάνι της Σκιάθου και για εξυπηρετηθούν τα άτομα θα υπάρξει και μία δεύτερη μεταφορά πάλι από το λιμάνι στις 01.00.

Οι προσκλήσεις είναι αριθμημένες και 260 στον αριθμό και για το λόγω αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητα. 

Το line-up της βραδιάς θα πλαισιώνεται από τους:
Oι προσκλήσεις θα είναι περιορισμένες στον αριθμό και όχι περισσότερες από 260.Για την κράτηση και την αγορά τους επικοινωνήστε ΜΟΝΟ στο τηλ.6996176470.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και γι’αυτό το λόγω παρακαλούμε όπως προμηθευτείτε της προσκλήσεις όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Τιμη: 50 Εuros (περιλαμβάνει 2 ποτά)

Χορηγοί επικοινωνίας:
-PAMPERO RUM- CLUBBER.GR - MAG24.GR - RITMORADIO.COM - LABEL BAC -OMΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ

No comments:

Post a Comment