Thursday, September 5, 2013

Galaxy Gear: Η Samsung παρουσίασε το smartwatch της

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι πληροφορίες ήθελαν τη Samsung να πραγματοποιεί την επίσημη παρουσίαση του «έξυπνου ρολογιού» της στην IFA 2013 κι η πράξη τις επιβεβαίωσε.








Το Galaxy Gear smartwatch τρέχει με Android λειτουργικό και διαθέτει AMOLED οθόνη μεγέθους 1,63 ιντσών κι ανάλυσης 320x320, ενώ διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 1.9 megapixel, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα με swipe προς τα κάτω.

Χάρη στο Bluetooth 4.0 το smartwatch μπορεί να κάνει synching με τα Galaxy smartphones και tablets, ώστε ο κάτοχός του να μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά του, τα mail του, αλλά και την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων.
Η λειτουργία S Voice της Samsung δίνει το παρόν, καθώς επίσης, ενσωματωμένο μικρόφωνο κι ηχείο, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να απαντάει σε τηλεφωνικές κλήσεις σηκώνοντας το χέρι του στο αυτί και να μιλάει χωρίς καμία επαφή με το smartphone.
Το smartwatch τρέχει με μονοπύρηνο Exynos επεξεργαστή στα 800MHz και διαθέτει μνήμη RAM 512MB και 4GB εσωτερικής μνήμης.
Σύμφωνα με τη Samsung, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι 25 ώρες και το Galaxy Gear θα κυκλοφορήσει σε 6 χρώματα: jet black, mocha grey, wild orange, oatmeal beige, rose gold και lime green.
Από τις 25 Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμο σε 149 χώρες με την τιμή του στις Ηνωμένες Πολιτείες να είναι περίπου 300 δολάρια (227 Ευρώ) κι από τον Οκτώβριο σε όλο τον κόσμο.
e-tech


No comments:

Post a Comment