Tuesday, October 29, 2013

Αποχαιρετά τη Σκιάθο ο Κ. Λαναράς που έπαιξε στην ομάδα την τελευταία τριετία

Αποχαιρετά τη Σκιάθο ο Κ. Λαναράς που έπαιξε στην ομάδα την τελευταία τριετίαΗ ομάδα της Σκιάθου έδωσε χθες φιλικό αγώνα στη Σκόπελο. Νίκησε με 2-1 έχοντας σύνθεση ανάγκης αλλά η είδηση του αγώνα ήταν η τελευταία παρουσία με την κυανόλευκη φανέλα του Κώστα Λαναρά.
Για προσωπικούς λόγους, ο Σερραίος ποδοσφαιριστής φεύγει σε λίγες ημέρες από τη Σκιάθο για την ιδιαίτερη πατρίδα του και έτσι, δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα που βοήθησε σημαντικά την τελευταία τριετία όταν βρέθηκε στο νησί των Βορ. Σποράδων για να εργαστεί ως δημοτικός αστυνομικός. "Είναι ένα καταπληκτικό παιδί, απώλεια μεγάλη για την ομάδα μας, ήταν ψυχή, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα και θα λείψει πολύ από τα αποδυτήρια, τους αγώνες και τις εκδηλώσεις της Σκιάθου. Όλοι μας τού απευθύνουμε τις καλύτερες ευχές μας για την πορεία της προσωπικής ζωής κι επαγγελματικής σταδιοδρομίας του" ανέφερε στο magnesiasports ο προπονητής Σταύρος Σταμπουλής εξ ονόματος όλων των μελών του ΑΟ Σκιάθου και συνέχισε λέγοντας ότι όλοι συγκινήθηκαν από τον αποχαιρετισμό στον Κώστα Λαναρά ο οποίος δέθηκε με την ομάδα και υπήρξε ποδοσφαιριστής πολύ αγαπητός σε όλους.
Το magnesiasports όμως επικοινώνησε με τον Κώστα Λαναρά, ο οποίος από την πλευρά του έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ήμουν περίπου τρία χρόνια στην ομάδα και ζήσαμε πολλές καλές στιγμές, περισσότερες από τις άσχημες, πολλές συγκινήσεις εντός κι εκτός αγωνιστιών χώρων. Έτυχα της καθολικής αποδοχής παρά το γεγονός ότι δεν είμαι Σκιαθίτης κι αυτό με βοήθησε πολύ στο να προσαρμοστώ στο νησί και το σύλλογο. Έγινα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας κι οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, τους παράγοντες, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο για την αγάπη κι εκτίμησή τους αυτά τα χρόνια. Προσπάθησα πολύ κι έδωσα ό,τι μπορούσα σε κάθε παιχνίδι. Δέθηκα συναισθηματικά με την ομάδα και τους ανθρώπους της που αποτελεί κομμάτι της ζωής μου που δεν θα το διαγράψω ποτέ. Αποχωρώ την Πέμπτη από το νησί αλλά αποχαριετώ τους φίλους μου προσωρινά, αφού με την πρώτη ευκαιρία θα βρεθούμε ξανά...".
- See more at: http://www.magnesiasports.gr/index.php/football-menu/epsth/a-epsth/item/9728-αποχαιρετά-τη-σκιάθο-ο-κ-λαναράς#sthash.uMDIjwDt.dpuf

No comments:

Post a Comment