Thursday, December 26, 2013

5 διαφορετικοί τρόποι για να βάλετε eye liner

 

1c17fa4da40f1766d0500567016365de


Το eye liner ανα­δει­κνύ­ε­ται ξανά, σε must στο μα­κι­γιάζ. Όλοι οι με­γά­λοι οίκοι είχαν να δεί­ξουν στις πα­σα­ρέ­λες τους δια­φο­ρε­τι­κούς τρό­πους για να βά­ζου­με το eye liner μας και να φαί­νο­νται τα μάτια μας με­γα­λύ­τε­ρα, δρα­μα­τι­κό­τε­ρα, πιο σχι­στά ή απλώς ελά­χι­στα το­νι­σμέ­να… Δείτε ποιες είναι οι πιο hot γραμ­μές και δια­λέξ­τε αυτή που σας ται­ριά­ζει!
1.​Classic cat: Η γραμ­μή ακο­λου­θεί τη γραμ­μή του μα­τιου και τε­λειώ­νει ομαλά στην εξω­τε­ρι­κή γωνία
2.​Dramatic cat: Η γραμ­μή ακο­λου­θεί τη γραμ­μή του μα­τιού και  στην εξω­τε­ρι­κή γωνία ανε­βαί­νει αρ­κε­τά. Αλ­λιώς λέ­γε­ται και winged
3.Τhick mod: Η γραμ­μή ακο­λου­θεί τη γραμ­μή του μα­τιού αλλά είναι πολύ παχιά.
4. Double winged: Είναι όπως η dramatic cat μόνο που τώρα βά­ζε­τε eye liner και στο κάτω μάτι με το τε­λεί­ω­μα να το κά­νε­τε προς τα κάτω.
5. Runway chic: Μια πολύ λεπτή γραμ­μή στη γραμ­μή του μα­τιού κι ακόμη μία όμως στο τε­λεί­ω­μα του κι­νη­τού βλε­φά­ρου. Σκε­φτεί­τε πως κατι τέ­τοιο έκανε η Του­ϊ­γκυ απλώς πιο έντο­νο και δρα­μα­τι­κό!
Πώς θα κά­νε­τε το dramatic cat:
a41b54f37491dd0b76156ce2a0b3ba4f

Δείτε τώρα βήμα βήμα πώς θα βά­λε­τε eye liner για να μην κά­νε­τε ποτέ λάθος, όποιο σχήμα κι αν επι­λέ­ξε­τε. Εμείς εδώ σας δεί­χνου­με το dramatic cat!
SUPER TIP: Πάντα πριν βά­λε­τε eye liner να περ­νά­τε τη γραμ­μή μ΄ένα μαύρο μο­λύ­βι, ώστε και να σβή­νει εύ­κο­λα σε πε­ρί­πτω­ση λά­θους αλλά και να μπο­ρεί­τε να περ­νά­τε από πάνω, στα­θε­ρά και σί­γου­ρα το eye liner σας

No comments:

Post a Comment