Friday, December 13, 2013

Αναφορά Μεϊκόπουλου για το ΙΚΑ Σκιάθου

 


 
Αναφορά για τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με θέμα την διαμαρτυρία του Δημάρχου Σκιάθου για τη δρομολόγηση κατάργησης του τοπικού παραρτήματος του ΙΚΑ, κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας αλ. Μεϊκόπουλος.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, μεταβιβάζει ως αναφορά, την με αριθμό πρωτοκόλλου 12448 από 10 Δεκεμβρίου 2013 επιστολή του Δημάρχου Σκιάθου κ. Ν. Πλωμαρίτη προς εσάς, η οποία του κοινοποιήθηκε.

Με τη συγκεκριμένη επιστολή, ο κ. Πλωμαρίτης διαμαρτύρεται για τη δρομολόγηση της κατάργησης του παραρτήματος του ΙΚΑ Σκιάθου, το οποίο όπως αναφέρει, έχει αποδείξει τον αναγκαίο ρόλο ύπαρξής του και ζητά να αποτραπεί μια τόσο άδικη απόφαση.

Η κατάργηση του παραρτήματος Σκιάθου θα αποτελέσει τελειωτικό πλήγμα στις δομές του νησιού, μετά και την κατάργηση δομών όπως το Ειρηνοδικείο και η ΔΟΥ. Σύμφωνα με την επιστολή του κ. Πλωμαρίτη, θα προκαλέσει οικονομική αρρυθμία στην τοπική κοινωνία, ενώ θα οδηγήσει και σε αύξηση της εισφοροδιαφυγής, αφού ο έλεγχος θα είναι πια ανύπαρκτος με παράλληλη αύξηση της ανασφάλιστης εργασίας.

magnesia.gr

No comments:

Post a Comment