Saturday, December 21, 2013

Συνεργασία Goldair Handling - Olympic Air σε 11 αεροδρόμια ( Σκιάθου )




Την έναρξη της συνεργασίας της με την Olympic Air σε 11 αεροδρόμια της χώρας ανακοίνωσε χθες η Goldair Handling, στο πλαίσιο των συνεργιών μετά την εξαγορά της Olympic Air από την Aegean Airlines.
Την επίγεια εξυπηρέτηση στα αεροδρόμια Αθήνας, Αλεξανδρούπολης, Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καρπάθου, Πάρου, Ρόδου, Σκιάθου, Σάμου, Χίου πραγματοποιούσε μέχρι πρότινος η Olympic Handling.
Με την προσθήκη της Olympic Air στο πελατολόγιό της, η Goldair Handling προχώρησε σε πρόσληψη 270 εργαζομένων σε Αθήνα και περιφέρεια. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αμιγώς ελληνική εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης δραστηριοποιείται σε 26 αεροδρόμια στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο και 2 στη Βουλγαρία, ενώ απασχολεί σήμερα 1.490 μόνιμους και 790 εποχικούς εργαζομένους στην Ελλάδα και 620 εργαζομένους στο εξωτερικό. Στο μεταξύ, το έργο της Olympic Handling περιορίζεται στην επίγεια εξυπηρέτηση της Olympic Air στα αεροδρόμια που εξυπηρετούν τις άγονες γραμμές, δηλαδή σε Κάλυμνο, Νάξο, Ικαρία, Σητεία, Σύρο, Αστυπάλαια, Κύθηρα, Κάσο, Καστελλόριζο, Λέρο και Μήλο.

No comments:

Post a Comment