Tuesday, April 15, 2014

Αντρέας Χρίστογλου - Επεσε νεκρός στα σκαλιά


Σοκ από πέντε αιφνίδιους θανάτους
Θέρισαν τα έμφράγματα το τελευταίο 48ωρο στο Βόλο και αλλού στη Μαγνησία

Σοκ στο Βόλο από πέντε θανάτους. Για ισάριθμες οικογένειες ξεκίνησε η δική τους «εβδομάδα των Παθών», μετά την ξαφνική απώλεια των αγαπημένων τους ανθρώπους. Θρήνος έχει ξεσπάσει για όσους έφυγαν, προδομένοι από την καρδιά τους, πρόωρα από τη ζωή, το τελευταίο 48ωρο.
Οι αναγγελίες θανάτων τις δύο προηγούμενες ημέρες διαδέχονταν η μία την άλλη, παγώνοντας συγγενείς και φίλους των αδικοχαμένων ανθρώπων.

Επεσε νεκρός στα σκαλιά
Δεν πρόλαβε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του, χθες το πρωί στη Σκιάθο, κατευθυνόμενος για την εργασία του, ένας 41χρονος λογιστής, όταν έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στην έξοδο μπροστά στα σκαλοπάτια. Εσπευσαν διερχόμενοι κοντά του, προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, αλλά ήταν μάταιο. Ο 41χρονος είχε ήδη εκπνεύσει. Το χέρι του βρίσκονταν στο στήθος του, πιθανότατα εξαιτίας του οξύτατου πόνου που ένοιωσε. Η νεκροψία-νεκροτομή, ωστόσο, που παραγγέλθηκε από το Α.Τ. του νησιού αναμένεται να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου. Από την Αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Ο αιφνίδιος θάνατος του 41χρονου του σκόρπισε απαρηγόρητο θρήνο στην οικογένειά Αντρέας Χρίστογλου, οι γονείς του οποίου διατηρούν την ομώνυμη ταβέρνα στην πλατεία Πορταριάς.

Βρέθηκε νεκρός 47χρονος
Νεκρός βρέθηκε, εξάλλου,  προχθές το μεσημέρι, 47χρονος, o οποίος ανήκε στο πλήρωμα του Flying Cat 6. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Νοτόπουλο, ο οποίος κατέλιπε τη σύζυγό του και δύο παιδιά. Ο θάνατός του επήλθε σε ξενοδοχείο που διέμενε στην Αλόννησο. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του συνάδελφοί του όταν ανησύχησαν, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στο μεσημεριανό γεύμα των εργαζομένων στην απογευματινή βάρδια. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές, ενώ ο γιατρός που έσπευσε επιτόπου, διαπίστωσε το θάνατό του. Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε ενώ η Αστυνομία παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Πέθανε στον καναπέ
Σε ηλικία 57 ετών, αιφνίδια έφυγε από τη ζωή ο Ελευθέριος Ιωάννου, ο οποίος εργάζονταν στα Τσιμέντα. Ο οικογενειάρχης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στα Πλατανίδια, το μεσημέρι της Κυριακής, όταν τα πρόσωπα της οικογένειάς του, επέστρεψαν μετά από προσωρινή απουσία τους.
Και σε αυτή την περίπτωση θανάτου επιλήφθηκε η Αστυνομία. Από τις έρευνες αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και τα αίτια είναι παθολογικά.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Μ. Τρίτη, στις 11πμ., στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Εξέπνευσε στο Νοσοκομείο
Σαν κεραυνός, προκαλώντας απαρηγόρητο θρήνο, έπεσε χθες η αναγγελία θανάτου ενός 59χρονου συνταξιούχου του ΟΤΕ. Ενα καρδιακό επεισόδιο, το οποίο υπέστη το περασμένο
Σάββατο έμελλε να είναι το μοιραίο για τη ζωή του. Αφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο, όπου εισήχθη για νοσηλεία. Ο θάνατος του Αγγελου Μανιάρα, ο οποίος διέμενε στο Φυτόκο, προκάλεσε σπαραγμό στους οικείους του, που αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι ένας τόσο δραστήριος και γεμάτος όρεξη για ζωή άνθρωπος, που μόλις πρόσφατα είχε βγει στη σύνταξη, έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από κοντά τους.

Η καρδιά πρόδωσε 68χρονη
Μία ακόμη γυναίκα, ηλικίας 68 ετών, προδόθηκε από την καρδιά της. Η Μαρία Ποδιά κατέλειπε τον σύζυγό της, παιδιά και μία εγγονούλα. Σήμερα οι δικοί της άνθρωποι και όσοι τη γνώριζαν θα της απευθύνουν συντετριμμένοι το τελευταίο αντίο, στις 11πμ. Η κηδεία της θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.
ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ



Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

No comments:

Post a Comment