Saturday, June 7, 2014

Δημοπρατείται η βελτίωση υποδομών παιδικού σταθμού στη Σκιάθο

παιδικος σταθμος



Με προϋπολογισμό 80 χιλ. ευρώ



Στη φάση της υλοποίησης περνά η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του παιδικού σταθμού του Δήμου Σκιάθου, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου προϋπολογισμού 80.000,00 € (με ΦΠΑ).
Το έργο είναι ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας και πλέον ακολουθεί η δημοσίευση του σχετικού διαγωνισμού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Π.Ε. Μαγνησίας ως φορέα υλοποίησης του έργου, για την ανάθεση και εκτέλεσή του. Κύριος του έργου είναι ο Δήμος Σκιάθου. Το έργο υλοποιείται μέσω του προγράμματος «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης Νήσου Σκιάθου».
Όπως ανέφερε ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Μέσω του ΕΣΠΑ και σε συνεργασία με τους νησιωτικούς Δήμους της Θεσσαλίας η αιρετή Περιφέρεια υλοποιεί το πρόγραμμα (ΟΣΑΝ) «Ολοκληρωμένα Σχέδια Ανάπτυξης Νήσων» συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ. Τα έργα αυτά εκπονήθηκαν σε συνεργασία των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και των Δήμων και αξιολογήθηκαν θετικά από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας».
magnesianew.gr

No comments:

Post a Comment