Friday, September 19, 2014

Υποχωρούν οι βροχές - Άνοδος της θερμοκρασίας


Αίθριος και πάλι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, ωστόσο η θερμοκρασία θα πέσει και θα πνέουν βόρειοι άνεμοι στα ανατολικά 5 με 6 και το απόγευμα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.


Αναλυτικά, στη Μακεδονία θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Μακεδονία τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στις βορειότερες περιοχές τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. 

Πηγή: http://www.nooz.gr/

No comments:

Post a Comment