Thursday, September 25, 2014

ΕΟΤ: δράσεις προβολής σε Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία

Δράσεις για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού στην αγγλική, γαλλική και ιταλική αγορά δρομολόγησε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.
Ειδικότερα, το γραφείο του ΕΟΤ στην Αυστρία θα συμμετάσχει σε σεμινάρια του τουρ οπερέιτορ Alltours, που θα λάβουν χώρα σε 7 πόλεις της Αυστρίας από τις 22 έως τις 27  Οκτωβρίου. Πλέον της δημοσιογραφικής κάλυψης και προβολής των σεμιναρίων από τα ΜΜΕ της χώρας, δίνεται η ευκαιρία παρουσίασης των πλεονεκτημάτων της Ελλάδας σε μεγάλο αριθμό τουριστικών πρακτόρων από όλη την Αυστρία.
Ο ΕΟΤ θα καλύψει μέρος των εξόδων του ταξιδιού εξοικείωσης 15 ατόμων, υπεύθυνων σχεδιασμού και επιλογής των τουριστικών προϊόντων των σημαντικότερων Γάλλων τουρ οπερέιτορς (Chefs de Produits) σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, για τη χρονική περίοδο από 2 έως 5 Οκτωβρίου. Μεταξύ των δράσεων που έχουν εγκριθεί είναι και η συμμετοχή τους σε κρουαζιέρα γύρω από τον Άθω το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.
Από τις 26 έως τις 27  Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο Μπέργκαμο της Βόρειας Ιταλίας η  έκθεση τουρισμού NO FRILLS, την οποία έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί η προϊσταμένη  του Γραφείου του ΕΟΤ Ιταλίας  κυρία Κυριακή  Μπουλασίδου.  Στην έκθεση θα παρευρεθούν όλοι οι τουριστικοί φορείς της ευρύτερης περιοχής, δημοσιογράφοι και εταιρείες που σχετίζονται με το τουριστικό προϊόν. Σύμφωνα με τον Οργανισμό η επίσκεψη στην έκθεση αποτελεί ευκαιρία συνάντησης της εκπροσώπου του Γραφείου ΕΟΤ στην Ιταλία με Ιταλούς τουριστικούς πράκτορες και Τour Οperators της ευρύτερης περιοχής, για τη δημιουργία καινούργιων επαφών, αλλά και τη σύσφιγξη των σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί μέχρι σήμερα, με σκοπό το άνοιγμα του κύκλου εργασιών του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας για τη διοργάνωση περαιτέρω συνεργιών στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: http://www.tornosnews.gr/

No comments:

Post a Comment