Tuesday, November 18, 2014

Δύο συλλήψεις για «φρουτάκια» σε internet café στη Σκιάθο

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα στη Σκιάθο, κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 50χρονος Έλληνας, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ένας 29χρονος Έλληνας που εργαζόταν ως σερβιτόρος, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ηλικίας 48 ετών.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας μετέβησαν στη Σκιάθο και πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου του νησιού.
Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος μαζί με το σερβιτόρο είχαν διοργανώσει και διεξήγαγαν μέσω διαδικτύου, σε έξι πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».
Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε ειδικό σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης, το οποίο αποτελούταν από τρεις κάμερες, ένα φορητό υπολογιστή και ένα καταγραφικό μηχάνημα, μέσω του οποίου γινόταν καταγραφή εικόνας των εσωτερικών χώρων του καταστήματος.
Από το χώρο του καταστήματος, αλλά και από την κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έξι πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, τρεις κάμερες, ένας φορητός υπολογιστής και ένα καταγραφικό μηχάνημα και το χρηματικό ποσό των 340 € και τρία ιδιόχειρα σημειώματα προς διευκόλυνση των παιγνίων.
Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.
Πηγή: http://magnesianews.gr/

No comments:

Post a Comment