Tuesday, December 16, 2014

Συνάντηση κ. Θωμά Κουκουλάκη με την Marketing Greece

Tην Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνέδριο από την Marketing Greece, όπου παρουσιάστηκε η νέα της καμπάνια για την προβολή της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ‘Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Θωμάς Κουκουλάκης παρευρέθηκε στο συνέδριο και συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή της Marketing Greece κ. Ιωσήφ Πάρσαλη. Στη μεταξύ τους συζήτηση τονίστηκε η σπουδαιότητα της στήριξης του Δήμου και της Περιφέρειας σε τέτοιου είδους ενέργειες και πόσο επιδρά η στήριξη αυτή στην επίτευξη των στόχων. Ανανεώθηκε το ραντεβού τους στην Αθήνα τη νέα χρονιά ώστε να συζητηθούν πιθανές ενέργειες που μπορούν να πραγματοποιηθούν για την προβολή του νησιού της Σκιάθου.

Οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδος, Δήμοι και Περιφέρειες, που στοχεύουν στην αύξηση της τουριστικής κίνησης αναθέτουν το Marketing σε εξειδικευμένες εταιρίες όπως είναι η Marketing Greece. Πρόκειται για μία εταιρεία marketing η οποία συνεργάζεται με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ).

Μετά τη συνάντηση θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τα όσα θα συζητηθούν.

No comments:

Post a Comment