Tuesday, March 10, 2015

Hotelbeds-TUI: 3ος κορυφαίος προορισμός στις κρατήσεις ξενοδοχείων η Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015

H Ελλάδα είναι ο τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός στον κόσμο αναφορικά με τον όγκο κρατήσεων για διανυκτερεύσεις το καλοκαίρι του 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία του brand της TUI, Hotelbeds, τα οποία κάνουν λόγο για εντυπωσιακή αύξηση των κρατήσεων στη χώρα της τάξης του 54%.
Συνολικά, για φέτος το καλοκαίρι, η Hotelbeds εκτιμά ότι οι πωλήσεις διανυκτερεύσεων σε όλους τους προορισμούς θα καταγράψουν αύξηση 22%.
Οι βασικές αγορές εξερχόμενου τουρισμού για την περίοδο Μάιος-Σεπτέμβριος είναι το Ην. Βασίλειο, η Γερμανία, η Ισπανία και οι ΗΠΑ.
Οι κρατήσεις στην Ευρώπη έχουν αυξηθεί κατά 32% σε ετήσια βάση, με τις 3 κορυφαίες αγορές εξερχόμενου τουρισμού να είναι το Ην. Βασίλειο, η Γερμανία, η Ισπανία και η Ιρλανδία.
Η Ισπανία παραμένει φέτος το καλοκαίρι ο κορυφαίος προορισμός στον κόσμο, με ανάπτυξη 25% στις κρατήσεις, ενώ ακολουθούν οι ΗΠΑ και η Ελλάδα.
Η Μαγιόρκα, η Αλγκάρβε, το Benidorm και η Κρήτη είναι ανάμεσα στους προορισμούς που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, ενώ ρυθμοί ανάπτυξης που υπερβαίνουν το 30% έχουν καταγραφεί σε Ιταλία, Κροατία και Μάλτα.
Πηγή: http://www.tornosnews.gr/

No comments:

Post a Comment