Wednesday, March 11, 2015

Philian Hotels: Από τις VIP σουίτες στα Λαδάδικα, στα 5άστερα σε Σκιάθο, Μύκονο, Μάνη και Αθήνα

Η νέα έλευση στη vip διαμονή στη Θεσσαλονίκη είναι στα Λαδάδικα κι έχει την υπογραφή των Philian Hotels & Resorts, που ετοιμάζονται μάλιστα, εν όψει της εφετινής θερινής σεζόν, για τα επόμενα βήματα στην Σκιάθο, τη Μύκονο αλλά και τη Μάνη. Για τη σεζόν του 2016, ο όμιλος, της οικογένειας Κουκουλάκη, δεν αποκλείει και την επέκτασή του στην Αθήνα, αφού ήδη πραγματοποιεί επαφές για τη δημιουργία μίας ακόμη μονάδας α' κατηγορίας.

Όσον αφορά το πιο πρόσφατο απόκτημα του ομίλου, το Diamond Suites λειτουργεί ήδη από τα τέλη Ιανουαρίου και αυτοσυστήνεται "ως ένα αληθινό διαμάντι, σε ένα ξεχωριστό κτίριο με σύγχρονο design μέσα στα Λαδάδικα, προσφέροντας αποκλειστικά σουίτες, ενώ υπόσχεται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας".
DiamondSuites
"Έχοντας ήδη δύο ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη και μία πείρα τριάντα ετών, θεωρούμε πως η πόλη είχε την ανάγκη από ένα Luxury Boutique ξενοδοχείο, το οποίο παρέχει αποκλειστικά σουίτες και vip υπηρεσίες στους πελάτες του. Αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίσαμε να ανοίξουμε το Diamond Suites", επισημαίνει στο www.newmoney.gr, ο γενικός διευθυντής του ομίλου κ. Θωμάς Κουκουλάκης, ο οποίος μάλιστα είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου.
ThomasKoukoulakis1
DiamondSuites2
Ο όμιλος Philian Hotels & Resorts ιδρύθηκε το 1985 από τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Κουκουλάκη με το άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου Galaxy Design Hotel στη Θεσσαλονίκη. Το 2001 δύο νέα ξενοδοχεία-σταθμοί προστέθηκαν στην ομπρέλα του ομίλου, το Plaza City Hotel στη Θεσσαλονίκη και το πέντε αστέρων La Piscine στη Σκιάθο.
LaPiscine2
Τέσσερα χρόνια μετά μπήκαν στη διοίκηση και οι δύο υιοί του προέδρου και έκτοτε άρχισε να αναπτύσσεται με άλλα έξι ξενοδοχεία.
Ο Θωμάς Κουκουλάκης ανέλαβε το κομμάτι των πωλήσεων, του marketing και της στρατηγικής ανάπτυξης του ομίλου και ο Βασίλης Κουκουλάκης το κομμάτι του F&B. Το 2012 ιδρύθηκε το νέο brand του Ομίλου Oneiron Hospitality, αναλαμβάνοντας υπηρεσίες management και marketing άλλων ξενοδοχείων. Σημειωτέον ότι ο Θωμάς Κουκουλάκης από το 2013 είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, κάτι το οποίο δηλώνει την αγάπη του για τον τουρισμό.
Αυτή την στιγμή, ο όμίλος Philian Hotels & Resorts αριθμεί 12 ξενοδοχεία στην ομπρέλα του (εκ των οποίων τα οκτώ είναι ιδιόκτητα), σε Θεσσαλονίκη, Σκιάθο, Πήλιο, Άγιο Αθανάσιο και Χαλκιδική.
"Στα επόμενα βήματα είναι να επενδύσει ο όμιλός μας σε δεκαπέντε πολυτελείς βίλες στη Σκιάθο και στη διαχείριση βιλών στη Μύκονο, καθώς και σε δύο ξενοδοχεία στη Μάνη. Ειδικά για το καλοκαίρι του 2015, αναμένεται να λειτουργήσει το Αρχοντικό Τσόπελα στην Σκιάθο, δύο πέτρινα ξενοδοχεία στη Μάνη και οι βίλες της Μυκόνου".
Οι νέες βίλες της Σκιάθου αναμένεται να λειτουργήσουν, εκτός απροόπτου από τη σεζόν του 2016, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κουκουλάκης "συζητάμε το ενδεχόμενο για τη δημιουργία μίας νέας, ιδιόκτητης μονάδας α' κατηγορίας και στην Αθήνα".
Oι πρώτες ενδείξεις για τη σεζόν του 2015 είναι ενθαρρυντικές, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ενώ "οι πελάτες που επισκέπτονται τα ξενοδοχεία μας διαφέρουν αναλόγως την περιοχή. Έχουμε μεγάλο αριθμό επισκεπτών από την Αγγλία, την Σκανδιναβία, τη Γερμανία, την Κύπρο, τα Βαλκάνια, την Αμερική και την Ασία", καταλήγει ο κ. Κουκουλάκης.
tsopela
Πηγή: http://www.newmoney.gr/

No comments:

Post a Comment