Wednesday, April 15, 2015

Ζώδια Τετάρτης !

ΚΡΙΟΣ 

Ερμής και Άρης επηρεάζουν τη σκέψη σας και δεν σκοπεύετε να συμβιβαστείτε εύκολα με τις παρούσες συνθήκες, κάτι που ενδυναμώνει την ανάγκη σας για απομόνωση και περισυλλογή. Αν σκοπεύετε να κάνετε σημαντικές αγοραπωλησίες είναι αρκετά ευνοϊκή η μέρα καθώς επίσης και για σύσταση εταιρίας ή για να ζητήσετε κάποια χάρη.   Ίντριγκες και κουτσομπολιά έρχονται να ταράξουν τις ισορροπίες στον τομέα της φιλίας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να εκτοξεύσετε σκληρά λόγια που δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω σε περίπτωση που το μετανιώσετε.
   

ΤΑΥΡΟΣ 

Είστε μες τα νεύρα από νωρίς το πρωί εξαιτίας κάποιων καθυστερήσεων σας σχέση με τα οικονομικά σας κι ενώ σκοπεύατε να τακτοποιήσετε οφειλές και λογαριασμούς αλλά και να κάνετε ορισμένες αγορές για το σπίτι και τα παιδιά, θα πρέπει τελικά να πάνε όλα πίσω, μέχρι να εισπράξετε τα χρήματα που σας οφείλουν. Υπομονή, εφόσον δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εσάς.   Μια συνάντηση το απόγευμα με ένα άτομο που δεν θα θέλατε να δείτε, σας προκαλεί έντονη αμηχανία κι ενδεχομένως να σας χαλάσει τη μέρα αν δεν καταφέρετε να ξεπεράσετε την ένταση που νιώθετε. Μη δίνετε περισσότερη έμφαση απ' ό, τι χρειάζεται, ώστε να μη μεταφέρετε την αρνητική ενέργεια και στο σπίτι.     

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Είστε από νωρίς σε ετοιμότητα να προλάβετε ένα σωρό υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα, προσέξτε όμως, γιατί μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη και παραλήψεις λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Μην κοιτάτε συνεχώς το ρολόι αν δεν θέλετε να σας πιάνει ταχυπαλμία από το άγχος.   Ένα νέο φλερτ που τείνει να δημιουργηθεί στο χώρο της εργασίας (μπορεί να είναι ακόμη κι ο εργοδότης σας) είναι κάτι που σας προκαλεί έντονα συναισθήματα και προβληματισμό καθώς δεν είστε σίγουροι πού μπορεί να σας οδηγήσει αυτός ο έρωτας. Δείτε τα υπέρ και τα κατά κι αν καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε τα ένστικτα σας, ίσως αποφύγετε μπερδέματα που ενδεχομένως θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.     

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Με την αισιοδοξία και τη σιγουριά που αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι, έχετε όλες τις προοπτικές για να πετύχετε επαγγελματικές συμφωνίες που θα είναι προς όφελος σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε από την καλή σας την καρδιά και τελικά ωφεληθούν οι συνεργάτες σας εις βάρος σας. Αφήστε τους συναισθηματισμούς όταν πρόκειται για επαγγελματικά ζητήματα αν δεν θέλετε να χάσετε χρόνο και χρήμα.   Μια νέα γνωριμία που σας έχει ενθουσιάσει μπορεί να γίνει το μήλο της Έριδας ανάμεσα σε εσάς κι ένα φιλικό σας πρόσωπο και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε απ' την αρχή τις βλέψεις σας, ώστε να μπορείτε να διεκδικήσετε ελεύθερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.     

ΛΕΩΝ 

Τρέχετε και δεν φτάνετε από τα χαράματα για να μπορέσετε να είστε μέσα στις προθεσμίες στη δουλειά σας και δεν σας μένει καθόλου χρόνος να προγραμματίσετε θέματα σπιτιού και οικογένειας, με αποτέλεσμα να νιώθετε τύψεις που δεν καταφέρνετε να ισοσταθμίσετε τη ζυγαριά ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια. Τακτοποιήστε τα εργασιακά σας θέματα αρχικά και στη συνέχεια, θα βρείτε εναλλακτικές λύσεις τουλάχιστον για το γεύμα της ημέρας.   Από το απόγευμα και μετά μια μικροαδιαθεσία σας προκαλεί έντονη σωματική εξάντληση και το μόνο που αναζητάτε είναι να ξεκουραστείτε και να δυναμώσετε τον οργανισμό σας με σωστή διατροφή και βιταμίνες. Εκμεταλλευτείτε την απραξία σας, τονώνοντας το πνεύμα σας διαβάζοντας ένα βιβλίο ή γράφοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.     

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Περιμένετε κάποια νέα σχετικά με τις εξελίξεις στη δουλειά σας και δεν σας μένει καθόλου μυαλό να ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Αν καταφέρετε να τακτοποιήσετε πρακτικά ζητήματα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη σκέψη, τουλάχιστον δεν θα συσσωρευτούν κάποια καθήκοντα και δεν θα σας πιάσει πανικός αύριο.   Η ανάγκη σας για συντροφικότητα και ρομαντισμό είναι έντονη και προσπαθείτε να παρασύρετε και το σύντροφο σας στην ίδια διάθεση, οπότε η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οργάνωση μιας ρομαντικής βραδιάς μακριά απ' οτιδήποτε σας ξενερώνει και σας χαλάει τη διάθεση. Κλείστε κινητά και τηλεοράσεις κι αφήστε μόνο τη μουσική να παρεμβάλλεται ανάμεσα σας.     

ΖΥΓΟΣ 

Ιδανική μέρα για κάθε είδους επαγγελματικές συμφωνίες και ξεκινήματα καθώς επίσης και για να κάνετε ορισμένες αγορές για την επιχείρηση σας που μπορεί μεν να σας κοστίσουν κάτι παραπάνω, αλλά θα μπορέσετε να τις αποσβέσετε σύντομα μια και θα συμβάλλουν στην αύξηση της αποδοτικότητας σας. Κάντε την απαραίτητη έρευνα προτού αποφασίσετε τι θα αγοράσετε.   Μια παρεξήγηση με ένα φίλο σας έχει χαλάσει τη διάθεση και δεν μπορείτε να το βγάλετε απ' το μυαλό σας αν δεν λήξει αυτή η ιστορία. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε εσείς κι επιδιώξτε να τα βάλετε όλα κάτω με ηρεμία, ώστε να ξεπεράσετε την ένταση και να ξαναβρείτε τις ισορροπίες.     

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Είστε μες την ανυπομονησία για να βάλετε σε εφαρμογή ορισμένα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας κι αψηφάτε τους κινδύνους που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια νέα συνεργασία καθώς δεν έχετε προνοήσει να εξετάσετε λεπτομερώς όλα τα δεδομένα. Όσο κι αν είναι επιτακτική ανάγκη για οικονομική τόνωση, είναι προτιμότερο να τρενάρετε λίγο τις οφειλές σας, παρά να προστεθούν κι άλλες εξαιτίας μιας λανθασμένης ενέργειας σας.   Μια άστοχη κουβέντα από ένα φιλικό σας πρόσωπο σας προκαλεί μεγάλη στεναχώρια κι απογοήτευση και δεν ξέρετε που να πάτε να χαντακωθείτε καθώς θεωρείτε πως έχετε χάσει το σεβασμό των γύρω σας. Μην τα βάφετε μαύρα με του καθενός τις ασυναρτησίες, ειδικά αν δεν έχετε λόγους να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας.     

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η ανησυχία σας για το μέλλον σας είναι κάτι που δεν σας αφήνει να επαναπαύεστε και είστε έτοιμοι να δεχτείτε κάθε πρόκληση εφόσον θεωρείτε πως σας συμφέρει και θα συμβάλλει στην οικονομική σας άνοδο, αρκεί να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Αποφύγετε σήμερα κάποιον που θα προσπαθήσει να σας πουλήσει προϊόντα και υπηρεσίες αμφιβόλου αποτελέσματος.   Κάνετε ό, τι περνά από το χέρι σας για να γίνετε συμπαθείς στους γύρω σας και το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου εντείνει αυτή σας την ανάγκη, σε σημείο μάλιστα που μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα η καλοπροαίρετη στάση σας. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ για τη γνώμη των άλλων – είστε έτσι κι αλλιώς αξιαγάπητοι.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Στον οικονομικό τομέα είναι στραμμένη η προσοχή σας και προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να βάλετε κάποια τάξη σε λογαριασμούς και χρέη, αλλά αναγκαστικά ορισμένες υποχρεώσεις θα πρέπει να μείνουν στην άκρη. Βάλτε σωστές προτεραιότητες, ώστε να μη σας γίνουν εφιάλτης οι διάφορες οφειλές που μπορεί να έχετε.   Οι πολλές ώρες απουσίας από το σπίτι και την οικογένεια λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας μπορεί να είναι η αφορμή για να ξεσπάσει έντονος διαπληκτισμός με το σύντροφο σας, οπότε θα πρέπει να βρείτε τρόπους να εξισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική, για να μη δημιουργηθεί χάσμα στη σχέση σας.     

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η ανάγκη σας να εξασφαλίσετε κάποιες ανέσεις και η αγάπη σας για πολυτέλεια σας οδηγούν σε ριψοκίνδυνα άλματα που μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο αν δεν πάρετε λογικές αποφάσεις. Μην παρασύρεστε απ' αυτά που βλέπετε γύρω σας και προσπαθήστε να ακολουθήσετε την κατεύθυνση που έχετε επιλέξει δίχως να σας πιάνει το ταμάχι.   Προσπαθείτε να βρείτε το νόημα της ζωής και την πραγματική ευτυχία, αλλά δεν είστε σίγουροι τι είναι αυτό που θα σας έκανε ευτυχισμένους, με αποτέλεσμα να είστε μονίμως δυσαρεστημένοι κυνηγώντας κάτι που είναι εντελώς αφηρημένο κι ούτε σαν ιδέα δεν καταφέρνετε να το προσεγγίσετε.     

ΙΧΘΥΣ 

Η επικριτική στάση ενός ατόμου από το περιβάλλον της εργασίας σας προκαλεί έντονη ανησυχία και κατά κάποιον τρόπο σας κόβει τα φτερά καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με μια διαφορετική προσέγγιση της απόδοσης σας, που ούτε καν περνούσε από το μυαλό σας. Η ένταση που νιώθετε σας αποσυντονίζει εντελώς και δυσκολεύεστε αρκετά να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας.   Έντονες εσωτερικές αναζητήσεις είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και σας δίνεται η ευκαιρία να εμβαθύνετε στις σκέψεις και στα συναισθήματα σας, ώστε να καταφέρετε να βγείτε από το ψυχικό αδιέξοδο που βρίσκεστε. Κατάλληλη στιγμή για ψυχανάλυση. 

Πηγή: www.lifo.gr

No comments:

Post a Comment