Wednesday, April 15, 2015

Γραφεία για στέγαση στη Σκιάθο αναζητά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΣΚΙΑΘΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΠροχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του Γραφείου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Σκιάθο που θα λειτουργήσει ως έδρα του εντεταλμένου συμβούλων των Β. Σποράδων, του κ. Ν. Πλωμαρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Περιφέρεια Θεσσαλίας διακηρύσσει, μειοδοτική δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου, διάρκειας τεσσάρων ετών, για τις ανάγκες στέγασης του Γραφείου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Σκιάθο.
Σύμφωνα με τη δημοπρασία, το γραφείο, θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως ότι πρέπει να περιλαμβάνει χώρους ωφέλιμης επιφάνειας 60-70τ.μ. μαζί με ανάλογο βοηθητικό χώρο (χώρο υγιεινής), να διαθέτει δύο δωμάτια, να βρίσκεται εντός οικισμού Σκιάθου, να είναι εύκολα προσβάσιμο στους πολίτες και να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψύξης/κλιματισμού σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.
Με δαπάνες του ιδιοκτήτη θα πρέπει το προσφερόμενο ακίνητο να είναι βαμμένο εσωτερικά και εξωτερικά και να παραδοθεί για χρήση το αργότερο σε δύο μήνες από την υπογραφή της σύμβασης μισθώσεως και από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη.
Όπως έγινε γνωστό, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν εγγράφως τις προσφορές τους μέχρι στις 5 – 05- 2015, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες κείμενο της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 24213-52563-474.
http://magnesianews.gr/magnisia/γραφεία-για-στέγαση-στη-σκιάθο-αναζητ.html

No comments:

Post a Comment