Thursday, June 25, 2015

Για 18η χρονιά το Summer Camp στη Σκιάθο

Για 18η συνεχόμενη χρονιά η Ενωση Ελληνικού shinkyokushinkai Καράτε διοργανώνει καλοκαιρινό σεμινάριο - Summer Camp στο όμορφο νησί της Σκιάθου. Το σεμινάριο ξεκινάει στις 28 Ιουνίου και διαρκεί μέχρι τις 2 Ιουλίου.
Στο εν λόγω σεμινάριο, το οποίο συγκαταλέγεται στα πιο γνωστά και δημοφιλή παγκοσμίως Summer Camp και είναι το πρώτο που οργάνωσε στη χώρα μας στο shinkyokushinkai KARATE και το μοναδικό σε όλη τη χώρα που διαρκεί 5 ημέρες και με διπλές προπονήσεις, θα διδάξουν μεγάλοι δάσκαλοι παγκοσμίου φήμης με τη συμμετοχή αθλητών από χώρες του εξωτερικού.
Επίσημοι εκπαιδευτές: Shihan Cyril Andrews Αρχηγός - εκπρόσωπος Βρετανικού Shin- kyokushinkai - Πρόεδρος Εξεταστικής και τεχνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης, απονομής Βαθμών DAN- μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΟ, Shihan Juan Carlos Escalera Roldan 6 DAN, Αρχηγός - Εκπρόσωπος τoυ Ισπανικού Shin - Kyokushinkai Καράτε - μέλος της εξεταστικής και τεχνικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής οργάνωσης ShihanΓιώργος Κοσμίδης Aρχηγός -Εκπρόσωπος του Ελληνικού Shin-Kyokushinkai Καράτε 5 DAN ο Shihan Avdantil Shengelia -Αρχηγός - Εκπρόσωπος του Γεωργιανού Shin - kyokushinkai KARATE 5 DAN, Shihan Pedro Soriano Nogues 5 DAN, Εθνικός προπονητής του Ισπανικού SHINKYOKUSHINKAI, Sensei Οτάριο Μελικιάδης - Βranch Chief Βορείου Ελλάδος 4 DAN, Sensei Γιώργος Ευαγγελιδάκης 3 DAN Αντιπρόεδρος του Ελληνικού shinKyokushinkai Καράτε.
Η διαμονή των αθλητών θα πραγματοποιηθεί στο 5* Ξενοδοχείο Skiathos Palace στην φημισμένη περιοχή των Κουκουναριών. Πληροφορίες στο τηλ. της Ακαδημίας kyokushinkai KARATE Βόλο.
Στο τέλος του Καμπ, θα γίνουν οι εξετάσεις βαθμών DAΝ, κατά τα Ευρωπαϊκά και Ιαπωνικά πρότυπα. Την τελευταία ημέρα, 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο επίσημο Σεμινάριο Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αοπλης Μάχης Πλήρους επαφής (FULL CONTACT), όπου θα συμμετάσχουν όλοι οι εκπαιδευτές των Συλλόγων Μελών όλων των Οργανώσεων που καλλιεργούν το άθλημα του SOSAI MAS OYAMA. Στο Σεμινάριο θα διδάξουν οι 4 SHIHAN Διαιτητές ΜΑΙΝ REFEREE ΚΟΥΜΙΤΕ - ΚΑΤΑ της Ευρωπαϊκής και παγκόσμιας Οργάνωσης SHINKYOKUSHINKAI.
Πηγή: http://www.taxydromos.gr/

No comments:

Post a Comment