Saturday, July 25, 2015

Οι Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα αύριο στη Σκιάθο

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα εμφανίζονται αύριο στη Σκιάθο

Ιδιαίτερα αγαπητοί είναι στο ευρύ κοινό οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα οι οποίοι θα εμφανιστούν αύριο στο Bananistas beach bar της Σκιάθου.
Οι νύχτες του φετινού καλοκαιριού ζωντανεύουν με τo πιο feelgood νεανικό δίδυμο του ελληνικού τραγουδιού κι ένα τρελό πάρτι που θα συνεπάρει τους φίλους των μοντέρνων ρυθμών.
Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.
Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες και λοξοκοιτάζει την disco, οι δύο νεαροί τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές.
Dance εκρήξεις, rock’n’roll επιδρομές, kitscherella αιφνιδιασμοί, λάτιν ανορθόδοξος πόλεμος, ρουκέτες από τα 90’s, πάνω απ’ όλα… και όλα για όλα… κανείς δεν θα μείνει αλώβητος ή τουλάχιστον καθιστός.
Και οι δύο ερμηνευτές έχουν αξιόλογη παράλληλη διαδρομή και σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Ο Μύρωνας Στρατής, ιδιαίτερα, από το 2000 ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά κιθάρα και να δισκογραφεί με γνωστούς Ελληνες καλλιτέχνες στους οποίους συγκαταλέγονται ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Στάθης Δρογώσης, η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Μάνος Ξυδούς, οι Οναρ, οι Onirama, καθώς και ο Μανώλης Φάμελλος με τον οποίο συνεργάζεται δισκογραφικά.
Εχει στο ενεργητικό του διάκριση στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 2006 με το τραγούδι «Τι ζητάς» που συνέθεσε και ενορχήστρωσε ο ίδιος, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση και συνεχίζει ακάθεκτος με τη μια επιτυχία να διαδέχεται την άλλη.
Ο Ησαΐας Ματιάμπα, αντίστοιχα, έχει επίσης σημαντικές διακρίσεις και συνεργασίες στο ενεργητικό του, με κορυφαία τη συμμετοχή του στο πολυβραβευμένο ροκ μιούζικαλ της Νέας Υόρκης RENT του Jonathan Larson που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Εχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, το φθινόπωρο του 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Λόγια που δεν Ξέχασα». Το Φθινόπωρο του 2005 κυκλοφόρησε το 2ο προσωπικό του cd με τίτλο «Τον κόσμο κοιτάζω», με τραγούδια που έγραψε τόσο ο ίδιος, όσο και οι: Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Εβίτα Σκουρλέτη και Ιρις Λουκά. Τον χειμώνα 2005 - 2006 εμφανίστηκε στο ΚΛΙΚ Stage μαζί με το Νίκο Μίχα και τον Γρηγόρη Πετράκο, συνεχίζοντας έκτοτε με δυναμισμό τη μουσική του διαδρομή.
Πηγή: http://www.taxydromos.gr/

No comments:

Post a Comment