Thursday, September 17, 2015

Πολύ σοβαρή η κατάσταση 35χρονης που τραυματίστηκε στη Σκιάθο.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΒΟΛΟΥΣε πολύ βαριά κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, η 35χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στη Σκιάθο, ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.
Οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν άγνωστες, αν και υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες γι’ αυτό από άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος.
Σχετική προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η 35χρονη είχε μεταφερθεί σε άσχημη κατάσταση μετά το τροχαίο με ταξί και μια φίλη της μαζί στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, γύρω στις 5.30’ τα ξημερώματα της Παρασκευής και μεσολάβησε αρκετή ώρα, μέχρι να μεταφερθεί το μεσημέρι με ταχύπλοο στο Βόλο, αφού η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή.
Η 35χρονη εργαζόταν σε εστιατόριο της Σκιάθου, ενώ κατάγεται από το Δίστομο Βοιωτίας. Νοσηλεύεται διασωληνωμένη.
Στο μεταξύ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται από χθες τα ξημερώματα η 78χρονη Νορβηγίδα τουρίστρια, που έπεσε θύμα τροχαίου προχθές το μεσημέρι στη Σκιάθο.
Η 78χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της 111 Πτέρυγας Μάχης από τη Σκιάθο στη Ν. Αγχίαλο και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου χειρουργήθηκε μέχρι αργά προχθές τη νύχτα, για να μεταφερθεί τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, λόγω έλλειψης κρεβατιών στη ΜΕΘ του «Αχιλλοπούλειου».
Η άτυχη τουρίστρια παρασύρθηκε από δίκυκλο στη Μεγάλη Άμμο Σκιάθου, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα στα πόδια και στη λεκάνη.
http://e-thessalia.gr/

1 comment:

  1. να βαλουν επιτελους μυαλο τα 20αχρονα που οδηγουν σαν παλαβα μεσα στα στενα......... τωρα καταστραφηκε η ζωη ενος κατα τα αλλα πολυ καλου παιδιου, ομως ανοητου....... και επιτελους θαθελα να δω την αστυνομια μας να συλαμβανει ολα εκεινα τα ανοητα παιδαρελια που θεωρουν τον ευατο τους οδηγους αγωνων με βγαλμενα τσιμπουκοφωνα και χωρις διπλωματα να κανουν χαζομαρες... να τωρα για μια γρια ο νεαρος θα κανει φυλακη.......

    ReplyDelete