Friday, May 20, 2016

Πιθανή αύξηση αεροπορικών τιμών

Διαβλέπει ο δήμαρχος Σκιάθου Δημ. Πρεβεζάνος μετά την κατάργηση πτήσεων άγονης γραμμής.

Διαφοροποίηση και αύξηση των τιμών σε ορισμένες πτήσεις Αθήνας - Σκιάθου ενδέχεται να επιφέρει η κατάργηση 50 περίπου πτήσεων άγονης γραμμής από το αεροδρόμιο της Σκιάθου, όπως ανέφερε χθες ο δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Πρεβεζάνος.
Mε αφορμή τα αντίστοιχα θέματα που έθεσε στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζη, ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με επίκαιρη επερώτηση που συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο δήμαρχος Σκιάθου τόνισε ότι πενήντα περίπου πτήσεις άγονης γραμμής περικόπτονται για λόγους οικονομίας από το αεροδρόμιο της Σκιάθου.
Ο ίδιος εξήγησε ότι δεν μειώνονται ουσιαστικά οι πτήσεις, αλλά θα αυξηθούν οι τιμές σε ορισμένες, οι οποίες δεν θα είναι πλέον άγονης γραμμής, γεγονός το οποίο ενδέχεται να επηρεάσει, ενδεχομένως τους Ελληνες ταξιδιώτες, ενώ τόνισε ότι δεν θα επηρεαστούν οι ταξιδιώτες από το εξωτερικό. Παράλληλα ο κ. Πρεβεζάνος διέβλεψε ότι θα καταργηθούν την επόμενη διετία οι άγονες γραμμές από το αεροδρόμιο της Σκιάθου, το οποίο παρουσιάζει δυναμική και αυξητική τάση σε επίπεδο αφίξεων. «Πρόβλημα δεν θα υπάρξει, αλλά χρειαζόμαστε την άγονη γραμμή, για δύο τουλάχιστον χρόνια ακόμη, διότι προστατεύονται τα δρομολόγια του χειμώνα» όπως είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: www.taxydromos.gr

No comments:

Post a Comment