Wednesday, March 28, 2012

«Ντουμάνιασε» ο Βόλος από το φουγάρο του «Εξπρές Σκιάθος»


Σύννεφο καπνού σκέπασε χθες κατά τις 20.20 την παραλία του Βόλου αλλά κι άλλες συνοικίες, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερα έντονο ήταν το πρόβλημα στην περιοχή του Παλαιού Λιμεναρχείου, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται.


Μετά από καταγγελίες κατοίκων στο MyCityNet και μετά από ρεπορτάζ και επικοινωνία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, διαπιστώθηκε ότι το «Εξπρές Σκιάθος» έκανε κάποια δοκιμή στο μηχανοστάσιο με αποτέλεσμα και λόγω λάθους χειρισμού, να βγει αυτό το σύννεφο καπνού, το οποίο σκέπασε την περιοχή. Άμεσα κλιμάκιο του Κ.Λ.Β. πραγματοποίησε αυτοψία κι έλεγχο στο συγκεκριμένο πλοίο και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες .
Από την πλευρά τους οι κάτοικοι κάνουν λόγο για απαράδεκτη κατάσταση. Όπως δήλωσε και ο κ. Ζ. Περσουφλιώτης εκπρόσωπος του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Π. Λιμεναρχείου «Για περίπου μισή ώρα έβγαζε καπνούς το φουγάρο του πλοίου και μύριζε έντονα πετρέλαιο. Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Οι τοπικοί άρχοντες πρέπει να κάνουν κάτι».

ANAIK

No comments:

Post a Comment