Friday, October 4, 2013

«Κλείδωσε» για 7 Δεκεμβρίου η λευκή νύχτα στο Βόλο

  

 
«Κλείδωσε» για 7 Δεκεμβρίου  η λευκή νύχτα στο Βόλο
Αλλεπάλληλες συνεχίζονται οι συναντήσεις για τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας». Ομόφωνη συμφωνία όλων των εμπλεκομένων φορέων προέκυψε ως προς τη διοργάνωσή της στο Βόλο, με επιφυλάξεις όμως ως προς την καταλληλότερη ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Μαγνησίας συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Βόλου Δερβένης Δημήτρης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών καφέ - μπαρ, εκπρόσωπος του Συλλόγου Χρυσοχόων και ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΕΚΠΟΛ κ. Σαρακατσάνος.
Δεδομένης της ιδιαίτερης βαρύτητας που αποφασίστηκε να δοθεί στη διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία ενδεχομένως να φέρει άλλη ονομασία τοπικής σημασίας και να δοθεί ο χρόνος στους εκπροσώπους των φορέων για τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις, οριστικοποιήθηκε ως τελική ημερομηνία διοργάνωσης της εκδήλωσης το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, μία ημέρα μετά την εορτή του πολιούχου Αγίου Νικολάου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εκτός της εορταστικής ατμόσφαιρας με διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, των ειδικών προσφορών των εμπορικών καταστημάτων και των καταστημάτων εστίασης, θα επιδιωχθεί σε συνεργασία με τη νέα διοίκηση της Ενωσης Ξενοδόχων να δοθούν ειδικές προσφορές ως προς τη διανυκτέρευση, προκειμένου επισκέπτες του Βόλου να εκμεταλλευτούν το τριήμερο
Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα προταθεί τη βραδιά εκείνη, κεντρικοί Ιεροί Ναοί να παραμείνουν ανοιχτοί, όσο το δυνατόν αργότερα.
Η παραμονή των ανοικτών εμπορικών καταστημάτων θα παραταθεί ανάλογα με την κίνηση που θα υπάρχει και βεβαίως όχι μετά τα μεσάνυχτα, προκειμένου να μην υπάρξει η ταλαιπωρία των εργαζομένων.
Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ και πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πηλιορείτικων Συλλόγων Κ. Χαλέβας: «ο στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι αμφίδρομος: από τη μία οι έμποροι να οργανώσουν ο καθένας εκδηλώσεις για την προσέλκυση του κόσμου, προσφέροντας συγχρόνως τα προϊόντα τους σε πολύ καλές τιμές προς ένδειξη ανταπόδοσης για το κοινό που στηρίζει τα καταστήματά τους, και από την άλλη να δοθεί η δυνατότητα σε επισκέπτες και πολίτες της πόλεώς μας να εκμεταλλευτούν τις προσφορές της ημέρας».



Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

No comments:

Post a Comment