Friday, October 4, 2013

Προσωρινά κλειστό το ΚΑΠΗ Σκιάθου



Ανεστάλη προσωρινά η λειτουργία του ΚΑΠΗ Δήμου Σκιάθου για διάστημα δύο περίπου μηνών, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της στέγασης του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογικών Υποθέσεων, σε τμήμα του παραπάνω χώρου, ελλείψει άλλου διαθέσιμου δημοτικού κτιρίου.

            Συγκεκριμένα, μετά την πρόσφατη κατάργηση της ΔΟΥ Σκιάθου και την ενσωμάτωσή της στην αντίστοιχη της Ν. Ιωνίας, ο Δήμος Σκιάθου ανέλαβε τη  στέγαση του νέου ΓΕΦ, κατ’ αντιστοιχία με το Δήμο Σκοπέλου. Για την αποφυγή περαιτέρω εξόδων, «δει δη χρημάτων» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αρμόδια αντιδήμαρχος,  επελέγη ο συγκεκριμένος ισόγειος χώρος και ειδικότερα το τμήμα όπου λειτουργούσαν μέχρι πρότινος το φυσιοθεραπευτήριο και τα γραφεία του ΚΑΠΗ.
            «Ο χώρος υποδοχής των ηλικιωμένων παραμένει ως έχει, αλλά είναι προσωρινά κλειστός, έως ότου μεταφερθούν σε άλλο κτίριο του Δήμου τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός που προορίζονται για τις φυσιοθεραπείες των ηλικιωμένων και τα υπόλοιπα αντικείμενα που έχουν συγκεντρωθεί προσωρινά στην ίδια αίθουσα», υπογραμμίζει η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Τσολοβίκου.
«Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να στερήσουμε από τα μέλη της τρίτης ηλικίας τις υπηρεσίες του ΚΑΠΗ. Η αναστολή λειτουργίας είναι προσωρινή και μόνο για δύο μήνες», διευκρινίζει η ίδια,  απαντώντας σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε, προ ημερησίας,  ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Κοφινάς, κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου.
            Οπως αναφέρει παράλληλα η ίδια, ο εξοπλισμός του φυσικοθεραπευτηρίου θα μεταφερθεί  σε δημοτικό  χώρο και συγκεκριμένα σε τμήμα του κτιρίου όπου στεγάζονται οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Σκιάθου, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του, το ΚΑΠΗ του Δήμου Σκιάθου.  
ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ



Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

No comments:

Post a Comment