Friday, February 24, 2012

Ποιός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης οεο?






Τα τελευταία χρόνια έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους χωρίς επιχειρήματα ή άσχετους να έχουν άποψη για όλα και πόσο μάλλον όταν αυτοί οι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν το λαό και συμμετέχουν στα κοινά! Και μιάς και μιλάμε για ασχετοσύνη, αβάσιμες προπαγάνδες και το φαινόμενο της ΄΄πολυξερίας’’ όπως την αποκαλώ εγώ, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον τόπο μας την όμορφη Σκιάθο! Τυγχάνωντας να έχω παρεβρεθεί σε συζητήσεις  και μιλώντας με Σκιαθίτες ανακάλυψα οτι η Σκιάθος το νησί μας  πάσχει απο ένα σοβαρό πρόβλημα!

 Όπως όλοι γνωρίζουμε ενα νησί έχει ανάγκη απο τουρισμό, απο έργα, απο δραστήριους ανθρώπους και πάνω απο όλα( βάσιμα) επιχειρήματα! Όλα αυτά λοιπόν πηγάζουν απο την ομαδικότητα, τη συλλογική προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά! Τι γίνεται όμως όταν η προσπάθεια αυτή είναι μονομερής? Και τί κάνουμε όταν κάποιες κυρίες  που κουβαλάν κάποιους άλλους με μουστάκια προκαλούν  μία ακατάπαυστη βαβούρα εμποδίζωντας την ανάπτυξη??
Πολύ απλά κλείνουμε τα αυτιά μας και την ζητάμε να πάει σπίτι της !! Όπως έλεγα λοιπόν το πρόβλημα της νήσου μας συνοψίζεται σε μια ομάδα ανθρώπων με  μουστάκια ή μη ,  που τρέχουν απο συγκέντρωση σε συγκέντρωση και απο εκδήλωση σε εκδήλωση για να ακυρώσουν και να κριτικάρουν την κάθε προσπάθεια του νησιού για  ανάπτυξη χωρίς να προβάλλουν ούτε μισό επιχείρημα, ιδέα, πρόταση ή έστω να λάβουν μέρος(συνεργαστούν) σε συζητήσεις με σκοπό το καλό του νησιού μας!  Βέβαια θα μου πείτε οτι αυτό γινόταν απο πάντα αλλά δεν νομίζετε οτι μετά απο όλα αυτά που έχουμε περάσει έφτασε ο καιρός να κλείσουμε τα αυτιά μας σε ανθρώπους ‘’μαγνητοφωνάκια΄΄ που δεν κάνουν τίποτα άλλο απο το να μας δημιουργούν εμπόδια, υπερένταση και να μας αποπροσανατολίζουν απο το στόχο μας που δεν είναι άλλος παρά η εξέλιξη και η ευημερία! Έχουμε πλέον φτάσει στο σημείο 0 και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσουμε τα αυτιά μας σε κάθε ματαιόδοξο παράγοντα χωρίς επιχειρήματα και ιδεές και να πούμε όλοι δυνατά ‘’Μη μου τους κύκλους τάραττε’’. Έτσι λοιπόν αγαπημένοι μου Σκιαθίτες κοιτάξτε μπροστά και αφοσιωθείτε σε έργα και πράξεις. Γυρίστε την πλάτη σας στη ‘’βαβούρα’’ και δουλέψτε σκληρά! Αφοσιωθείτε στη συλλογική προσπάθεια και την δημιουργικότητα! Αποδείξτε οτι η Σκιάθος έιναι όντως ο Νο1 Ελληνικός  Προορισμός...


Γράμμα απο αναγνώστη

1 comment:

  1. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ? ,ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ? ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ? ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ?ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ? ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ?ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ? ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ?ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ?ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ? ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ,ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΛΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ 1000 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΥΓΕΙΑΣ ,ΣΧΟΛΕΙΩΝ,ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ) Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ? Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ" ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ReplyDelete