Saturday, February 25, 2012

Απάντηση στο Άρθρο : Ποιός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης οεο?

Διαβάζοντας το άρθρο θα ήθελα να προσθέσω  τα εξής:
Καλό θα ήταν να μην τρώμε τις σάρκες μας ,αλλά να προσπαθήσουμε την κριτική και  ειδικά την στείρα κριτική να την μετατρέψουμε σε θετική ενέργεια, ενέργεια που θα μας βοηθήσει να δραστηριοποιηθούμε ως προς όφελος του νησιού μας...



Εδω και 2 χρόνια παρακολουθούμε ένα δημοτικό συμβούλιο που ασχολείται  με οτιδήποτε άλλο φανταστεί κανείς και ξεχνά την ουσία ,την εύρεση τρόπων ανάπτυξης του νησιού.
Στο Γ.Π.Σ κρύβονται όλα αυτά που θα έδιναν μια νέα ώθηση στο νησί ,όμως κανείς δεν ασχολείται με αυτά .το κράτος έδωσε στους καλλικρατικούς δήμους αυτονομία κινήσεων ,δικαίωμα που εμείς ακόμη δεν έχουμε εκμεταλλευτεί.
Δεν νομίζω πως χρειάζεται να τονίσω ιδιαίτερα την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική αγορά ,οι μισοί επιχειρηματίες παίρνουν δάνεια από τους άλλους μισούς .
Δ.ΕΗ ,Ο.Τ.Ε ,δόσεις δανείων απλήρωτες ,εξώδικα ,κατασχέσεις …μέχρι και το φαινόμενο της επαιτείας έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στη Σκιάθο.
Να αναφερθώ και στις νέες οικοδομές? 5 τον αριθμό φέτος ,ενώ τα προηγούμενα χρόνια έφταναν τις 30 και 40 ετησίως.
Τα περιθώρια πλέον για κριτική και μόνο έχουν εξαντληθεί …όταν δεν μας αρέσει κάτι δεν είναι πλέον αρκετό το να εκφράζουμε απλά και μόνο την δυσαρέσκεια μας ,πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε κάτι άλλο . Κάποιοι ήδη προσπαθούν και υλοποιούν η θα αποφασίσουμε και όλοι μαζί θα τους στηρίξουμε η απλά θα παρακολουθούμε την εξέλιξη χωρίς να ακυρώνουμε  την όποια προσπάθεια τους. Οι εύρεση νέων επενδύσεων έχει καταστεί μονόδρομος.
Η θα κάνουμε και εμείς πράξη τα όνειρα  και τις απόψεις μας ,διαφορετικά δεν έχουμε το δικαίωμα να καταργούμε την προσπάθεια κανενός με απόψεις που αγγίζουν τα όρια της βλακείας.



source: Γράμμα από Αναγνώστη.

No comments:

Post a Comment