Monday, March 26, 2012

A.O. Σκιάθου - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 22/3/2012 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ



Ανοικτή επιστολή μας έστειλε ο Α.Ο. Σκιάθου σχετικά με τα επεισόδια εναντίον του Ρήγα Φεραίαου. Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την επιστολή όπως μας την έστειλαν...





















ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 22/3/2012 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Την 21η Μαρτιου 2012 διεξηχθη στη Σκιαθο ο αγώνας του 2ου γυρου του πρωταθληματος ΕΠΣΘ μεταξυ δυο ιστορικων σωματειων του Α.Ο. Σκιαθου και του Ρήγα Φερραιου.
Δυστυχως, μεριδα φιλαθλων μας δημιουργησε επεισοδια και καταστασεις που χαλανε την εικονα και τη γοητεια του ερασιτεχνικου Ποδοσφαιρου.
Η ανακοινωση της Διοικησης του Ρηγα Φερραιου και η εμμεση επιρρηψη ευθυνων, για οσα συνεβησαν,  στη Διοικηση του Α.Ο. Σκιαθου ειναι τουλαχιστον απρεπεια, υποκρισια, θρασυτητα και αποδεικνυει απωλεια μνημης.
Μετα το τελος του αγωνα του 1ου γυρου και μετα τα οσα συνεβησαν στο Βελεστινο δεν εκδοθηκε απο μερους μας καμια ανακοινωση.
Τωρα ομως πρεπει να γνωστοποιησουμε την αληθεια και να καταδειξουμε τους ηθικους αυτουργους.
Στον αγωνα του Βελεστινου και καθ’ όλη τη διαρκεια του αγωνα ο παγκος της ομαδας μας δεχοταν ασταματητα μπουκαλια – πετρες  - βρισιες και οτι αλλο υπηρχε προχειρο. Εχουμε κι εμεις 16χρονους αθλητες που εζησαν στιγμες ζουγκλας. Ποδοσφαιριστες μας κακοποιηθηκαν σωματικα απο «φιλαθλους» χωρις καμια προσπαθεια προστασιας. Ο ποδοσφαιριστης μας Τουρναβιτης μεταφερθηκε στο Κεντρο Υγειας Βελεστινου με τραυμα στο κεφαλι απο πισοπλατο χτυπημα. Κανεις δε μας βοηθησε να φυγουμε, αστυνομια δεν υπηρχε γιατι δεν την καλεσαμε. Ο διατητης του αγωνα λιδορουνταν και βριζονταν ακατονομαστα γιατι δεν κρατησε 30’ λεπτα!!!!  καθυστερηση.
Ολα τα παραπανω συνεβησαν χωρις να υπαρχει κανενα προηγουμενο και χωρις κανενα λόγο και μαλιστα παρουσια του Προεδρου της ΕΠΣΘ.
Φτασαμε λοιπον στον αγωνα του 2ου γυρου. Η ατμοσφαιρα ηταν τεταμενη από θερμοαιμους οπαδους και όχι από μπραβους, όπως διατεινεστε στην ανακοινωση σας  ιδιαιτερα μετα την παρουσια της αστυνομιας που εσεις καλεσατε. Το νησι μας δεν διαθετει μπραβους ποσον μαλλον η ομαδα μας. Ειναι γεγονος οτι καποιες καταστασεις δεν καταφεραμε να τις ελεγξουμε αλλα ξεχνατε οτι
  • Σ’ ολη τη διαρκεια του αγωνα προσπαθουσαμε να ηρεμησουμε τους φιλαθλους
  • Δεχτηκαμε να καθησουν στον παγκο τα μελη της Διοικησης του Ρηγα κι ο κος Πασχος, ενω στον αγωνα του 1ου γυρου απαιτησατε ακομη κι ο ποδοσφαιριστης μας Ντερβιση που ηταν εκτος αποστολής να απομακρυνθει.
  • Στο τελος του αγωνα με την ισοφαριση ( το βιντεο αποδεικνυει  οτι το γκολ ηταν οφσαιντ) συσσωμη η Διοικηση (Ευσταθιου, Μουτζουρης, Χουμας, Δραβαλιαρης, Μανωλιος) προσπαθουσε να συγκρατησει τον κοσμο και να προστατεψει τους παραγοντες και αθλητες του Ρηγα.
  • Με προσωπικη παρεμβαση του Προεδρου της ομαδας μας προς την ακτοπλοικη εταιρια καθυστερησε η αναχωρηση του πλοιου για Βόλο ωστε να επιβιβαστει η αποστολη του Ρηγα και να αποφευχθουν τα χειροτερα.
  • Το μελος της Διοικησης κος Δραβαλιαρης μετεφερε με το δικο του οχημα τους Διαιτητες στο πλοιο και πολλα από τα μελη της αποστολης του Ρηγα μεταφερθηκαν με οχηματα των μελων της διοικησης οπου πριν τον αποπλου ευχαριστουσαν τη διοικηση για τη συμπαρασταση.
  • Ο κος Κρητικος (Διαιτητης του αγωνα) ευχαριστησε προσωπικα τον Προεδρο της ομαδας μας για τη σταση της Διοικησης
  • Ο προεδρος της ομαδας επισκεφτηκε τον κο Μπακαλη και τους ποδοσφαιριστες του Ρηγα στα αποδυτηρια για να τους χαιρετησει και να τους ευχηθει.
  • Ο ποδοσφαιριστης της ομαδας μας Γκιαουρακης τραυματιστηκε απο μπουκαλι στο κεφαλι στην προσπαθεια του να προστατεψει την αποστολη του Ρηγα.
  • Οι ποδοσφαιριστες  και ο προπονητης μας μετα το τελος του αγωνα σχηματισαν αλυσιδα για να προφυλαξουν τους ποδοσφαιριστες του Ρηγα
Τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε ; Εσεις στον 1ο γυρο ησασταν εξαφανισμενοι.
Ο Ρηγας Φερραιος φερνει ενα πολυ βαρυ ονομα και πρεπει να συμβαλλει στην ευγενη αμιλλα και δημιουργια φιλικων σχεσεων μεταξυ των σωματειων. Εκτος απο την αναδειξη του σε πρωταθλητη στοχος του πρεπει να ειναι το ευ αγωνιζεσθαι και ο υγιης αθλητισμος.
Σας καλουμε λοιπον να μην ξανασπειρετε τετοιους σπορους για να μη χρειαζεται να θεριζετε αναλογους καρπους
Για τον Α.Ο. Σκιαθου

        Η Διοικηση



skiathos-news.blogspot.com

2 comments:

  1. οι αλήτες όταν παίξαμε εκεί στο 1ο γύρο, επιτέθηκαν ακόμα και σε ποδοσφαιριστή μας, που ακολουθούσε την αποστολή τραυματίας με πατερίτσες!!!! δυστυχώς τα λίγα επεισόδια που έγιναν( φωνές και λίγα πλαστικά μπουκάλια μισογεμάτα με νερό, όπως και μερικά αυγά) δεν ήταν τίποτα σε απάντηση στις προκλητικές χειρονομίες που έκαμαν ο προπονητής τους και ο ποδοσφαιριστής που μας ισοφάρισε με γκολ οφσάιντ στο τέλος του παιγνιδιού. τι περίμεναν δηλαδή μετά τα αίσχη που μας έκαναν εκεί? και ο πρόεδρος, και οι σύμβουλοι προσπάθησαν να μας σταματήσουν όμως ήμασταν πολύ νευριασμένοι με την εκεί συμπεριφορά τους.

    ReplyDelete