Saturday, April 7, 2012

Σκιάθος - Απάντηση Ζαχαρία Μαθηνού σε αναρτήσεις στο blog μας...

Σας παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση του κ. Μαθηνού όπως ακριβώς μας την έστειλε...



Ζαχαρίας ΜαθηνόςApr 5, 2012 11:37 AM
"κε Μαθηνε κανε και καμια αναναεωση στην ιστοσελιδα του δημου ,Τι δεν πληρωθηκες καλα ? τα λεφτα που πηρες κανουν για 15ο ιστοσελίδες"

Τι ανανάνεωση εννοείτε κύριε Ανώνυμε? Προφανώς έχετε μπερδέψει τον ανανά με την ανανέωση! Τι γνωρίζετε για τις υπηρεσίες που παρέχω και με τι κριτήρια και τι γνώσεις τις αξιολογείτε? Θα χαρώ να ακούσω προτάσεις. Αλλά όχι ανώνυμα, σεβαστή η γνώμη σας αλλά τουλάχιστον αποκτήστε το θάρρος της ύπαρξής σας.

Και κάπου αλλού μέσα στο άθλιο ανώνυμο blog σας διάβασα για την στήριξη την τοπικής αγοράς! Βλέπω όμως ότι τις ιστοσελίδες σας ΑΛΛΟΥ τις φτιάχνετε!! Μήπως εννοείτε να στηρίξουμε αποκλειστικά εσάς? Αν επιθυμείτε την βοήθεια μας για να ξελασπώσετε από την κακή σας διαχείριση, μπορείτε άπλα να το ζητήσετε? Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να κατηγορείτε τον περίγυρό σας και την τοπική αρχή μόνο και μόνο για να δικαιολογείτε στον εαυτό σας την ανικανότητα σας. Αλλά και πάλι αν αυτό σας κάνει να νοιώθετε καλύτερα είναι δικαίωμα σας! δεν είμαι ψυχολόγος, ούτε ψυχίατρος για να εκτιμήσω για ποιο λόγο αρέσκεστε στο να σπαταλάτε τον χρόνο σας κατηγορώντας και συκοφαντώντας ανώνυμα? Νομίζετε ότι αυτό θα βοηθήσει το νησί μας? Σας συμβουλεύω να απευθυνθείτε σε ειδικούς, ίσως μπορέσουν να σας βοηθήσουν! Προς το παρόν κύριε Ανώνυμε, και μέχρι να αποκτήσετε όνομα είσαστε ΛΙΓΟΣ και δεν σας υπολήπτομαι επί της ουσίας.

Ζαχαρίας Μαθηνός

Απάντηση του skiathos-news

Κύριε Μαθηνέ,
Για την πρώτη παράγραφο της ανακοίνωση σας δε θα σχολιάσουμε τίποτα, θα αφήσουμε να απαντήσει αυτός που μας έστειλε το άρθρο και εμείς το δημοσιεύσαμε. 
Για τη δεύτερη παράγραφο που μας στείλατε και αφορά εμάς θα σας απαντήσουμε τα εξής :
Πρώτον για ποιες ιστοσελίδες μιλάτε? Αν μιλάτε για το blog αυτό δεν φτιάχνεται από κάπου. Είναι δωρεάν από την GOOGLE. Άμα μιλάτε για άλλες, δυστυχώς δεν έχουμε άλλες.
Δεύτερον για ποια κακή διαχειρήση μιλάτε ? Θέλετε να πείτε ότι φτιάξαμε το  blog για να βγάλουμε λεφτα? Αν ναι πείτε και σε έμας τον τρόπο για να μάθουμε.
Τρίτον, θέλουμε ψυχίατρο επειδή εκφράζουμε ελεύθερα την γνώμη μας? Επειδή δώσαμε ελευθερία λόγου στο νησί και πλεόν όποιος θέλει μπορεί να πει την άποψη του? Επειδή δεν είμαστε φίλοι προσκύμενοι σε καμία παράταξη αλλά ότι θεωρούμε λάθος το λέμε ή επειδή αναρτούμε τις ελεύθερες γνώμες των αναγνωστών μας? Αυτή την ελευθερία μας τη δίνει το Σύνταγμα. Δεν νομίζω να είστε υποστηρικτής της Χούντας.
Κύριε Μαθηνέ, όπως γνωρίζετε η θέση σας είναι τέτοια που πρέπει να δέχεσται κριτική. Και φυσικά το κάνετε. Αλλά μην κατηγορείτε το blog μας επειδή εκφράζουμε ή αναρτουμε τις απόψεις των Σκιαθιτών. Δηλαδή άμα η κριτική μας είχε όνομα και λεγόταν ΓΙωργος, Χρήστος, Ανδρέας θα ήταν καλοπροαίρετη και τώρα που δεν έχει είναι κακοπροαίρετη? 
Από ότι βλέπεται εμείς αναρτούμε όλες τις δημοσιεύσεις που μας στέλνουν. Είτε τα πιστεύουμε είτε όχι. Όπως είπαμε από την αρχή της διημιουργείας αυτού του blog εμείς θα τα αναρτούμε όλα αρκεί να μην υπάρχουν βρισιές και κακία. Όπως και δεν έχουμε ανεβάσει πολλά mail που μας έρχονται για αυτούς τους λόγους. Επίσης για να μην μπερδεύεστε εσείς ή οι αναγνώστες του blog θα ήθελα να σας πω ότι τα άρθρα που γράφονται, από κάτω λέμε και την πηγη μας. Κρίνεται και κατηγορήστε μας για τα άρθρα που φέρουν την υπογραφή μας. (skiathos-news). Για τα υπόλοιπα ας κρίνει ο καθένας τον εαυτό του για ποιο λόγο τα λένε.
Όχι κ. Μαθηνέ εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι ο σκοπός του blog μας έχει σκοπό να κάνει την Σκιάθο καλύτερη. Αυτή ειναί δική σας δουλεια και του υπόλοιπου Δημοτικού Συμβουλίου. Εσάς ψήφησαν όχι εμάς.
Κλείνοντας άμα πιστευέτε ότι θέλουμε όντως ψυχείατρο εμείς θα το σκεφτούμε σοβαρά. Δεν είναι κακό σε αυτόν τον κόσμο να έχουμε και λίγη τρέλα. 



skiathos-news

6 comments:

  1. ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΗΡΕ ΝΕΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΜΑ ΘΥΜΩΣΕΣ ΞΥΔΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,ΕΣΕΝΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΣΚΙΑΘΙΤΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ,ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ ,ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ .

    ReplyDelete
    Replies
    1. alla gia na leme kai tin alitheia, ekso den ton exw dei polles fores fetos, oute voltes oute tsipoura oute kafedes.. poio palia kai prin anakateutei itane sunexia ekso...

      Delete
  2. ti egine mathine. den antexoume thn kritikh kai arxisame tis apeiles?

    ReplyDelete
    Replies
    1. τι απειλές έκανε ο μαθηνος, που ρε παιδια δεν τισ διαβασα

      Delete
  3. ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΗΡΕ ΝΕΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΜΑ ΘΥΜΩΣΕΣ ΞΥΔΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,ΕΣΕΝΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΣΚΙΑΘΙΤΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ,ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ ,ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ .

    ReplyDelete
  4. οποιος εχει την μυγα μυγιάζεται και οποιος την σφιγγα ...

    ReplyDelete