Monday, March 19, 2012

Κάηκε για να μην είναι βάρος στα παιδιά της

Κάηκε για να μην είναι βάρος στα παιδιά τηςΣυγκλονίζει ο τραγικός θάνατος ηλικιωμένης γυναίκας στη Ζάκυνθο, η οποία οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα προκειμένου να σταματήσει να είναι βάρος στα παιδιά της!
Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, η 81χρονη γυναίκα από τις Βαρές αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή του σπιτιού της. Με απίστευτη ψυχραιμία, κάθισε σε μια καρέκλα και αφού λούστηκε με εύφλεκτο υγρό, άναψε τον αναπτήρα.
Αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες και βρήκε αργό και βασανιστικό θάνατο. Λίγη ώρα αργότερα, όταν ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι, υπέστη σοκ από το θέαμα που αντίκρισε. Η ηλικιωμένη ήταν απανθρακωμένη. Αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική και την αστυνομία οι οποίες μετέβησαν στο σημείο.
Από τα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι διωκτικές αρχές προκύπτει ότι η 81χρονη είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία της. Μάλιστα είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοχειρία.
Οπως ανέφερε, δεν άντεχε άλλο να είναι βάρος στα παιδιά της. Δεν άντεχε άλλο να τα βλέπει να υποφέρουν και να ανησυχούν για χάρη της. Ετσι, με τον θάνατό της εκτίμησε ότι θα μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους πιο ξέγνοιαστα, χωρίς εμπόδια.
Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, κάτοικοι της περιοχής που τη γνώριζαν έκαναν λόγο για μια καλοσυνάτη και υπερήφανη γυναίκα που πάλευε πάντα για να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά της.
Espressonews.gr 

No comments:

Post a Comment