Monday, March 19, 2012


Διαβάστε το εβδομαδιαίο οροσκοπιό σας εδω..

                                 
 
                                       Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (19/03 - 25/03)
Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας, και κάποια οικογενειακά θέματα που σας απασχολούσαν από το παρελθόν, σταδιακά θα ηρεμήσουν. Θα βρείτε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα. Στη σταδιοδρομία σας, θα κερδίσετε περισσότερη φήμη. Για ορισμένους από εσάς, θα υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σας ή θα ξεκινήσετε μια εντελώς νέα ζωή, με περισσότερες ευθύνες και αγώνα. Θα μπορούσατε να είστε θύμα κάποιας σύγχυσης στην σκέψη σας ή να λάβετε ψευδείς πληροφορίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν καλό φίλο να σας βοηθήσει. Τώρα θα είστε πιο δραστήριοι κι αν είχατε υποφέρει από γενική αδυναμία και κούραση, θα βρείτε μεγάλη ανακούφιση κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας.
Στην αισθηματική σας ζωή προσέξτε την ένταση στις σχέσεις σας, που μπορεί να φτάσει τα πράγματα στα άκρα. Μιλήστε ειλικρινά στον σύντροφο σας και απολαύστε ό, τι σας προσφέρει. Μιλώντας πολύ γρήγορα και δρώντας παρορμητικά, δεν θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας. Στα οικονομικά σας, κάντε σωστό προγραμματισμό και πάρτε τις συμβουλές των άλλων. Ένα σωστό χρονοδιάγραμμα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη γενική πρόοδο σας. Επαναξιολογήστε κάποια πράγματα και σκεφτείτε με προσοχή νέα οικονομικά σχέδια. Όσοι ασχολείστε με το διεθνές εμπόριο ή έχετε σχέση με το εξωτερικό, ενδέχεται να χρειαστεί να ταξιδέψετε και να προβάλετε το έργο σας.
 


                                      Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (19/03 - 25/03)
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε αυτοπεποίθηση και μια ώθηση, να κλείσετε μια υπέροχη συμφωνία ή να κάνετε ένα ταξίδι που προηγουμένως φαινόταν να είναι αδύνατο. Κάποιο άτομο θα μπορούσε να σας παραγκωνίσει ή να σας μπλέξει σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Μην κάνετε ανούσια πράγματα και σπαταλάτε τον χρόνο σας! Κάποια άτομα θα εκτιμήσουν την σοφία αλλά και την υπομονή σας. Οι αισθηματικές σας υποθέσεις θα κυλήσουν ομαλά. Μερικοί από εσάς μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε για να συναντήσετε τον σύντροφο σας. Θα επιδιώκετε γενικά την αλλαγή προκειμένου να απολαύσετε την ευτυχία. Όσοι από εσάς είστε μόνοι, θα έχετε σύντομα καλά νέα.
Στην εργασία σας, δεν θα μπορείτε να εμπιστευτείτε τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό και εξετάστε προσεκτικά πρόσωπα και καταστάσεις. Μερικοί από εσάς μπορεί να πάτε στο εξωτερικό, και αυτό θα αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας. Κάποια άτομα θα σας φανούν πολύ χρήσιμα κάνοντας μικρά σχόλια και παρατηρήσεις ενώ οι συζητήσεις θα είναι επωφελείς για σας. Κάντε μια επιπλέον προσπάθεια για να είστε σαφείς στα λόγια και τις αποφάσεις σας. Οικονομικά, αυτή θα είναι επωφελής εβδομάδα και θα ξοδέψετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μην αναβάλλετε σημαντικά οικονομικά ζητήματα για αργότερα.
 


                                   Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (19/03 - 25/03)
Αυτή την εβδομάδα θα αναλάβετε ρίσκα προκειμένου να ξεκινήσετε νέα έργα. Στην εργασία σας όλοι θα εκτιμήσουν τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, αλλά θα πρέπει να μην είστε επιθετικοί και να ενεργείτε με σιγουριά. Προσέξτε μόνο να μην κρίνετε αυστηρά κάποια άτομα. Η εμπιστοσύνη και η αυτοπεποίθηση σας θα σας κάνουν να πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά, ακόμα και τα πιο δύσκολα εγχειρήματα. Αλλά αν συμπεριφέρεστε ανεύθυνα και απερίσκεπτα, μπορεί και να καταστρέψετε τα σχέδια σας. Η επιτυχία και οι τιμητικές διακρίσεις θα επιτευχθούν με τις συνεχείς προσπάθειες σας πράγμα το οποίο θα σας κάνει να είστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματα σας.
Η αισθηματική σας ζωή θα κυλίσει ομαλά. Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε κατανόηση και συμπάθεια από τον σύντροφο σας. Αποφύγετε να μπλέξετε οποιονδήποτε στην σχέση σας. Κάποια πράγματα θα αλλάξουν γρήγορα προς το καλύτερο για σας. Αν είστε μόνοι, θα επιδιώξετε να ζήσετε τον ρομαντισμό και την αγάπη, και θα ψάχνετε για την επιβεβαίωση από το αντίθετο φύλο. Στα οικονομικά σας, οι επενδύσεις, θα λειτουργήσουν πολύ θετικά. Αν έχετε κάποιο νέο οικονομικό σχέδιο στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό, θα πρέπει να το εφαρμόσετε το συντομότερο δυνατό. Η επιτυχία είναι στο δρόμο σας. Η διαίσθηση σας για την οικονομική σας κατάσταση θα αποδειχθεί σωστή και μπορεί να ωφεληθείτε από αυτήν.
 


                                    Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (19/03 - 25/03)
Αυτή την εβδομάδα θα χρησιμοποιήσετε σωστά το ένστικτο σας για να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο. Προσπαθήστε να αποφύγετε την ανάμιξη σε μπερδεμένες καταστάσεις και παρανοήσεις, διότι δεν θα ξεπεράσετε έτσι τις δύσκολες καταστάσεις. Στην εργασία σας, όσοι σχεδιάζετε μια συγχώνευση ή μια νέα συνεργασία θα είναι επιτυχής. Η οξυδέρκεια σας και η αυτοπεποίθηση σας θα σας δώσουν την ώθηση, στο να πετύχετε το κλείσιμο μια υπέροχης συμφωνίας ή να κάνετε ένα ταξίδι που προηγουμένως φαινόταν να είναι αδύνατον να γίνει. Μην απογοητεύεστε για κάποιες αναβολές ή ακυρώσεις που θα σας γίνουν. Η επιρροή σας θα είναι έντονη και θα γοητεύσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο.
Στην ερωτική σας ζωή, αν είστε μόνοι, να περιμένετε το απροσδόκητο. Μια πρόσφατη γνωριμία με ένα άτομο του αντίθετου φύλου θα μπορούσε να γίνει πιο στενή και ουσιαστική για κάποιους από εσάς. Τώρα δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε ότι η ζωή σας έχει γίνει ρουτίνα. Αν είστε δεσμευμένοι, το ταίρι σας θα είναι τρυφερό και στοργικό. Στα οικονομικά σας, η ήσυχη και ήρεμη προσέγγιση θα λύσει τα προβλήματα και θα σας δώσει ικανοποίηση. Κάποιοι από εσάς θα έχετε επίσης μια ευχάριστη έκπληξη, ή κάποιο δώρο ή κάποια χρήματα από πηγές που αναμένατε. Ελέγξτε τα οικονομικά σας πλάνα και κατευθύνετε τα σχέδια σας ακολουθώντας ένα σταθερό ρυθμό.
 


                                     Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (19/03 - 25/03)
Αυτή την εβδομάδα στο χώρο εργασίας σας, θα πάρετε την κατάλληλη αναγνώριση για τις υπηρεσίες που έχετε προσφέρει στο παρελθόν πράγμα το οποίο θα σας δώσει μια καλή κοινωνική θέση και εξουσία. Μην είστε αναστατωμένοι και αφήστε τον χρόνο να κυλίσει και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα έργα σας στους ανωτέρους σας. Κάποια άτομα θα σας βοηθήσουν στο να έχετε δύναμη για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και το άγχος σας, αλλά και για να σας δείξουν την σωστή κατεύθυνση. Αυτή η εβδομάδα θα είναι προάγγελος κάποιων καλών νέων από κάποιο άτομο που διαμένει στο εξωτερικό, για κάποιους από εσάς.
Στην αισθηματική σας ζωή θα έχετε την περιέργεια να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Είναι πιθανό να έχετε αρκετές εκπλήξεις τώρα, και να κάνετε νέες διασυνδέσεις που θα οδηγήσουν σε ένα νέο ειδύλλιο. Το να νιώθετε έντονα συναισθήματα, αυτό θα είναι σημαντικό τώρα για σας και θα σας κρατά σε καλή κατάσταση. Αν είστε δεσμευμένοι, θα επιδιώξετε να περάσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι καλή και θα σας δοθούν νέες ευκαιρίες για την βελτίωση του εισοδήματος σας. Θα υπάρξει οικονομική πρόοδος αν η εργασία σας συσχετίζεται με το εξωτερικό. Μια ευκαιρία για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση με οικονομικά οφέλη είναι πιθανή για κάποιους από εσάς.
 


                                     Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (19/03 - 25/03)
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την επιθυμία να προωθήσετε περαιτέρω την καριέρα σας θα έχετε έμπνευση, εργαζόμενοι σκληρά για την επίτευξη των στόχων σας. Μην ξεχνάτε ότι τα σχέδια σας προωθούνται σε συνδυασμό με τις προσπάθειες σας. Ως εκ τούτου, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί και μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα. Φαίνεται ότι η σκληρή δουλειά σας και οι συνεπείς προσπάθειες σας θα επιφέρουν τώρα καλή απόδοση. Ωστόσο, θα πρέπει ακόμα να πιέσετε τον εαυτό σας για να έχετε αναγνώριση στην εργασία σας. Κάποιο άτομο μπορεί να σας προτείνει μια συμφωνία που θα μπορούσε να σας δώσει σημαντική πρόοδο και ανάπτυξη.
Στην αισθηματική σας ζωή, η τύχη είναι με το μέρος σας. Θα εισπράξετε τον θαυμασμό και με τον ζήλο και την γοητεία σας, θα τραβήξετε την προσοχή του αντίθετου φύλου. Θα ζήσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφο σας και θα οργανώσετε μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα σας. Θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, και θα χρειαστεί να υπενθυμίζετε συνεχώς στον εαυτό σας ότι πρέπει να διεκπεραιωθούν οι υποχρεώσεις σας. Μερικές αυθόρμητες ενέργειες σας θα σας οδηγήσουν σε ένα εντελώς νέο οικονομικό πλάνο, και εσείς θα είστε πιο ευτυχισμένοι.
 


                                        Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (19/03 - 25/03)
Αυτή την εβδομάδα θα θέλετε να απομακρύνετε κάποια άτομα από την ζωή σας και να προχωρήσετε μπροστά. Μπορεί να είστε τώρα το θύμα των συναισθημάτων σας κι αυτό να σας δημιουργεί σύγχυση. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αλλά και ανεξέλεγκτοι στις ενέργειες σας. Στην εργασία σας, το γρήγορο μυαλό σας και η ικανότητα σας να έχετε αυτοκυριαρχία, θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Είναι μια ιδανική χρονική περίοδος για να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα σας, προβάλλοντας την σκέψη σας και κάνοντας μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις γιατί θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Συμβουλευτείτε κάποια έμπιστα άτομα τα οποία είναι σε θέση να σας βοηθήσουν.
Στην αισθηματική σας ζωή, θα κερδίσετε νέους θαυμαστές, που θα μοιράζεστε παρόμοιες απόψεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εσείς, η ιστορία θα εξελιχθεί από μόνη της. Αν είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας και τα λόγια σας. Θα αισθανθείτε πολύ δυναμικοί αλλά και αναζωογονημένοι διανοητικά, και θα προβάλετε με επιτακτικό τρόπο τις ανάγκες σας στον σύντροφο σας. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν κάποια μικρά εμπόδια. Όμως θα υπάρξει λύση για τα πάντα. Θα κάνετε πολλά και νέα οικονομικά πλάνα, και θα τα ολοκληρώσετε σταδιακά, καθώς θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι και οργανωμένοι. Θα ενεργείτε με ορθότητα και θα σχεδιάζετε τι πρέπει να κάνετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.
 


                                       Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (19/03 - 25/03)
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε έντονη ενεργητικότητα και θα προσπαθήσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας. Όμως, θα συνεχίσετε να πιέζετε τον εαυτό σας, αλλά θα πετύχετε. Πολύ σύντομα, τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πολύ καλύτερα για σας. Είστε έτοιμοι επιτέλους να πάρετε την αναγνώριση που σας αξίζει καθώς οι δημιουργικές ενέργειες σας θα είναι υψηλές. Οι συνεργάτες σας θα σας φανούν χρήσιμοι αυτή την εβδομάδα και θα συμβάλουν στις ανάγκες της σταδιοδρομίας σας, δεδομένου ότι φαίνεται να ανταποκρίνεστε γρήγορα και κάνετε το καλύτερο δυνατό. Θα έχετε έντονη κοινωνική δικτύωση.
Η αισθηματική σας ζωή θα σας ανταμείψει σύντομα. Θα έχετε μια λαχτάρα για συναισθηματική σύνδεση, και θα αισθάνεστε ότι καταλαβαίνετε τον σύντροφο σας βαθιά. Οι προσωπικές σας σχέσεις, θα είναι πηγή ευτυχίας. Οι υποθέσεις που σας βαραίνουν στο μυαλό σας είναι πιθανό να επιλυθούν φιλικά. Στα οικονομικά σας, η κερδοσκοπία δεν θα επωφελής και δεν θα πρέπει να μπείτε στον πειρασμό να επενδύσετε χρήματα. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε περισσότερα πράγματα μέσα από την εργασία ή την επιχείρηση σας. Θα νιώθετε δραστήριοι και θα είστε σε θέση να αναλάβετε επιπρόσθετα καθήκοντα που είχατε αναβάλει στο πρόσφατο παρελθόν.
 


                                        Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (19/03 - 25/03)
Αυτή την εβδομάδα θα συναντήσετε ιδιόρρυθμους ανθρώπους οι οποίοι θα είναι ελκυστικοί για σας τώρα. Θα είστε προετοιμασμένοι για κάθε τι έκτακτο που θα σας προκύψει και θα είστε σε θέση να πάρετε δραστικά μέτρα αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι άλλοι θα είναι ευγνώμονες για όσα τους έχετε προσφέρει στο παρελθόν. Στην εργασία σας, θα είστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί χάρη στην ετοιμότητα σας. Με την ταχύτητα, την ειλικρίνεια και την σοβαρότητα σας, θα κατορθώσετε να φέρετε εις πέρας τις δύσκολες υποχρεώσεις σας.
Μετά από μια δύσκολη περίοδο που έχετε περάσει στην ερωτική σας ζωή, τα πράγματα θα είναι πιο θετικά. Θα ευνοηθείτε και θα αισθανθείτε τελικά σε αρμονία με τον σύντροφο σας. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματα του και αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις. Αλλά το κυριότερο, θα πρέπει να απαλλαγείτε από τα αρνητικά μηνύματα που υποβάλετε στον εαυτό σας. Μην αφήνετε τις μικρές λεπτομέρειες να σας δημιουργούν αρνητική διάθεση. Στα οικονομικά σας, το ανοιχτό μυαλό σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τον κατάλληλο προγραμματισμό. Ο ορθολογιστικός τρόπος σκέψης σας και η μεθοδολογία που θα ακολουθήσετε θα έχουν θετικές επιπτώσεις στην ομαλή διεκπεραίωση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων.
 


                                   Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (19/03 - 25/03)
Αυτή την εβδομάδα θα εργάζεστε ανεξάρτητα, και θα ευνοηθείτε, ειδικά εάν έχετε επιχείρηση. Αποφύγετε την επαφή με άτομα που σας ρίχνουν το ηθικό. Προσέξτε επίσης, την σπατάλη πολύτιμου χρόνου. Ίσως να μην πάρετε ό, τι θέλετε τώρα. Στην εργασία σας, θα κάνετε νέα σχέδια μόνο μετά από προσεκτική ανάλυση των σημερινών συνθηκών. Η εργασία σας και οι επιχειρηματικές προοπτικές είναι πιθανόν να βελτιωθούν κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Θα είναι προς το συμφέρον σας να λάβετε υπόψη την γνώμη των συνεργατών σας και να προωθήσετε τις συνεργασίες σας. Η ομαδική εργασία, αντί να προσπαθείτε μόνοι σας, θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.
Στην αισθηματική σας ζωή, θα καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Αν είστε δεσμευμένοι, θα απολαύσετε την ευτυχία. Μην δίνετε σημασία στο κουτσομπολιό και τα λόγια που ακούτε, καθώς τώρα η ευαισθησία σας θα είναι μεγάλη και ο τρόπος επικοινωνίας σας στον χειρισμό των καταστάσεων θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σας. Στα οικονομικά σας, τα έξοδα σας θα είναι περισσότερα από όσα τα πραγματικά κέρδη. Προσέξτε τις απροσδόκητες απώλειες. Τα οικονομικά σας απαιτούν την προσοχή σας κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας και ως εκ τούτου θα πρέπει να κάνετε σωστό χειρισμό των καταστάσεων.
 

                                  Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (19/03 - 25/03)
Αυτή την εβδομάδα θα συμμετάσχετε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις προκειμένου να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Θα έχετε ανάγκη από κάποιον φίλο για να βασιστείτε στις δύσκολες στιγμές σας. Στην εργασία σας, με την ευγένεια και την ειλικρίνεια σας θα μπορέσετε να αποφύγετε τις προκλήσεις και θα είστε αποδοτικοί. Η ατμόσφαιρα αυτή την εβδομάδα θα είναι φιλική, αλλά όχι οικεία. Θα είστε συναισθηματικά αποσπασμένοι, προτιμώντας να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε να κάνετε πολλά και θα είστε σε θέση να αποδείξετε στους άλλους τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Επιπλέον, η ευστροφία σας θα σας ανοίξει νέες πόρτες για άνοδο και ευημερία.
Στην αισθηματική σας ζωή, είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε ένα παλιό φιλικό σας πρόσωπο ή να δημιουργήσετε μια νέα σχέση. Θα αισθάνεστε ένα νέο κύμα ενέργειας, κι αυτό θα λειτουργεί θετικά για σας καθώς θα αποδείξετε την αξία σας. Αν είστε δεσμευμένοι, τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Όταν φτάσετε στο σημείο όπου θα αισθάνεστε ότι όλη η ελπίδα σας θα χάνεται, μπορεί ξαφνικά να έχετε καλή τύχη. Οικονομικά, μια ευεργετική φάση θα ξεκινήσει σύντομα για σας και η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για την εδραίωση της οικονομικής θέσης σας. Θα εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο επέκτασης της επιχείρησης σας, δεδομένου ότι είναι πιθανό να έχετε επιπρόσθετα κέρδη.
 


                                        Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (19/03 - 25/03)

Αυτή την εβδομάδα θα προβάλετε στους άλλους τα εξαιρετικά ταλέντα σας. Θα σας δοθούν ελκυστικές ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε επαγγελματικά, γι΄ αυτό μη φοβάστε. Αποφύγετε το κουτσομπολιό και επικεντρωθείτε στην δουλειά σας, και το έργο σας θα αναγνωριστεί αφού θα εργάζεστε με λεπτομέρεια και ακρίβεια. Πρώτον και κύριον, θα φροντίσετε για το ξεκαθάρισμα του χάους που έχει δημιουργηθεί. Θα απολαύσετε περισσότερο την διασκέδαση σας εάν το μυαλό σας είναι ξεκάθαρο και σαφές, αποβάλλοντας την ανησυχία. Μην αγχώνεστε, διασκεδάστε εν τω μεταξύ, και προβάλετε τις νέες ιδέες σας οι οποίες πραγματικά θα προσθέσουν κάποια επιπλέον αναγνώριση μέσα στο περιβάλλον σας.
Η αισθηματική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, τόσο για όσους είστε δεσμευμένοι, όσο και για όσους είστε μόνοι. Αυτές τις μέρες κάποιοι από εσάς θα επιδοθείτε σε ένα συναρπαστικό ρομάντζο. Μπορεί να έχετε δύσκολα ζητήματα να ασχοληθείτε αυτήν την εβδομάδα και δεν θα απολαμβάνετε και πολύ την συναισθηματική ζωή σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ένα μικρό πρόβλημα και θα έχετε ανάγκη να αναπαυθείτε για λίγες ημέρες. Θα επιδιώξετε να αποβάλετε το τέλμα από την σχέση σας, και να διαλευκάνετε κάποια συναισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος, έτσι ώστε να αναθερμάνετε την σχέση σας. Μην παιδεύεστε με τις λεπτομέρειες, και βρείτε έξυπνες λύσεις.

No comments:

Post a Comment