Wednesday, March 28, 2012

Επίσκεψη Μαρκάκη στην Σκιάθο

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις και στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Σκιάθο, παραβρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΛΑΟΣ, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να συναντηθεί με τη Δημοτική Αρχή και παραγωγικούς φορείς του νησιού.
Ο κ. Μαρκάκης παρακολούθησε τις λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων.



Στην συνέχεια, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο του νησιού, Νικ. Πλωμαρίτη και δημοτικούς συμβούλους, με τους οποίους συζήτησε για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή της Σκιάθου, όπως το λιμάνι, το Κέντρο Υγείας και άλλα έργα υποδομών.

Εκείνο που τονίστηκε στην συνάντηση ήταν η σημαντική συμβολή του κ. Μαρκάκη στη δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ενός παγίου αιτήματος του νησιού, το οποίο έγινε πραγματικότητα χάρη στις επίμονες ενέργειες και πιέσεις του βουλευτή.

Παράλληλα, ο κ. Μαρκάκης συναντήθηκε με τουριστικούς πράκτορες και την Ένωση Ξενοδόχων της Σκιάθου, με τους οποίους συζήτησε τρόπους για την καλύτερη οργάνωση του νησιού ενόψει της τουριστικής περιόδου, ώστε να προβληθεί ακόμη περισσότερο και να συνεχιστεί η καλή τουριστική του πορεία, στον ίδιο βαθμό που γινόταν αυτό τα τελευταία χρόνια. 

Επίσης, ο κ. Μαρκάκης, συμπεριέλαβε στις συναντήσεις του τις επαφές με στελέχη του ΛΑΟΣ στο νησί, ενόψει της έναρξης του προεκλογικού αγώνα. Από τις επαφές, διαπιστώθηκε το καλό κλίμα που υπάρχει για τον βουλευτή, ο οποίος, σημειωτέον, είχε λάβει πολύ καλά ποσοστά ψήφων στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, ενώ αναγνωρίζεται η σημαντική του συμβολή στην επίλυση σοβαρών θεμάτων του νησιού. Μάλιστα, η εκτίμηση που υπάρχει, είναι πως όχι μόνο τα ποσοστά αυτά θα διατηρηθούν, αλλά επιπλέον θα αυξηθούν. 


magnesianews.gr

No comments:

Post a Comment