Wednesday, March 28, 2012

Έντονη η ανησυχία στη Μαγνησία για την εγκληματικότητα

Έντονη η ανησυχία των πολιτών μετά τα τελευταία κρούσματα εγκληματικότητας στη Μαγνησία. Εξακολουθούν να αναζητούνται οι δράστες της χθεσινής ληστείας ζευγαριού στο διαμέρισμά τους, με λεία 80 χιλ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε ένας 52χρονος, ιδιοκτήτης ουζερί στο Βόλο, όταν, 



επιστρέφοντας από το κατάστημά του στο σπίτι του, στη 1.30 σήμερα τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες και τον απείλησαν με πιστόλι, τον ανάγκασαν να ανέβει στο διαμέρισμα και αφού χτύπησαν τον ίδιο και τη σύζυγό του, στα μάτια του εγγονού τους, έκλεψαν ποσό 80.000 € περίπου και έγιναν …καπνός!

Το περιστατικό έγινε στην είσοδο της πολυκατοικίας του 52χρονου, κοντά στο Νοσοκομείο Βόλου και οι δράστες, φέρονται να είναι αλλοδαποί.

Ο ιδιοκτήτης ουζερί, επέστρεφε ανυποψίαστος στο σπίτι του, όταν δύο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες, τον πλησίασαν στην είσοδο της πολυκατοικίας και τον χτύπησαν. Απειλώντας τον με πιστόλι που κρατούσε ο ένας από τους δύο ληστές, τον ανάγκασαν να ανέβει στο 2ο όροφο και να ανοίξει το διαμέρισμά του, όπου βρισκόταν η 51χρονη σύζυγός του και το εγγονάκι τους.

Χτυπώντας την άτυχη γυναίκα, οι ληστές ανάγκασαν τον 52χρονο να τους παραδώσει τα χρήματα που είχε πάνω του (περίπου 15.000 €), αλλά και αυτά που κρατούσε στο σπίτι του, περίπου 65.000 € και έσπευσαν να εξαφανιστούν…
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. 






magnesianews.gr

No comments:

Post a Comment