Sunday, June 3, 2012

Απέσυρε την παραίτησή του ο πρόεδρος Τ.Ο. της Ν.Δ. στη Σκιάθο




Πήραν… πίσω τελικά την παραίτηση που είχαν προαναγγείλει μέσω των ΜΜΕ τόσο ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Σκιάθου της Ν.Δ., όσο και τα υπόλοιπα μέλη, μετά την «πυροσβεστική» παρέμβαση όπως αποδείχθηκε το νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Ν.Δ. Γ. Κίτσιου.


Όπως ανέφερε με δηλώσεις του στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ ο κ. Κίτσιος, μιλώντας εκ μέρους των μελών της Τ.Ο. Σκιάθου, δεν υφίσταται θέμα παραιτήσεων (οι οποίες επίσημα δεν υποβλήθηκαν ποτέ), και όλοι παραμένουν στις θέσεις τους για το καλό της παράταξης. 

Υπενθυμίζεται πάντως ότι προς παραίτηση ήταν το σύνολο της Τοπικής Οργάνωσης Σκιάθου, μετά την παραίτηση του προέδρου Δημήτρη Πασχάλη, η οποία, σήμερα αναμένονταν να υποβληθεί (αλλά ματαιώθηκε) και γραπτώς στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Σε δηλώσεις του το πρωί στο magnesianews.gr ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα, χαρακτηρίζοντας τουλάχιστον αστεία τα όσα διαδραματίστηκαν, με την είσοδο στο ψηφοδέλτιο - λίστα της υποψήφιας με τη Δημοκρατική Συμμαχία Έλενας Αντωνοπούλου, στην «υπόσχεση» για το «χρίσμα» του δημάρχου, στον υποψήφιο του ΛΑΟΣ Παύλο Μαρκάκη και το «άδειασμα» από τα κεντρικά του προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δημήτρη Κολυνδρίνη. 

«Εντός της ημέρας, πρόκειται να υποβάλω και γραπτώς την παραίτησή μου στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας, γιατί όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα είναι τουλάχιστον αστεία. Διαφωνώ διότι δεν τηρήθηκε η τάξη και από τα κεντρικά δεν υπολόγισαν τη γνώμη του προέδρου της ΝΟΔΕ», ήταν η δήλωση του προέδρου της Τ.Ο. της ΝΔ.

Το μεσημέρι ο κ. Πασχάλης συναντήθηκε με τα υπόλοιπα εννέα μέλη της Τ.Ο. της Ν.Δ. στο νησί, οι οποίοι είχαν εκφράσει αρχικά την πρόθεση να παραιτηθούν ομαδικά. 









magnesianews.gr

No comments:

Post a Comment