Tuesday, September 4, 2012

Γιάννης Σερβετάς μιλάει για τον Mr Αρβύλα και την εκπομπή απο την Σκιάθο



Ο Γιάννης   Σερβετάς μίλησε για τους «Ράδιο Αρβύλα» λίγο πριν βγουν στον αέρα, αλλά και για τη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη.   

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Μπάκα, αν έχει κρατήσει επαφή τώρα στις διακοπές με τον Αντώνη Κανάκη, ο παρουσιαστής είπε αστειευόμενος «δε μιλάω. Είμαστε μαζί όλο τοn χειμώνα. Ξυπνάω κάποιες φορές, βλέπω τη γυναίκα μου δίπλα, και λέω που είναι ο Αντώνης; Οπότε το καλοκαίρι δε βρισκόμαστε για να αντέξουμε τον χειμώνα τον δύσκολο»... 

Με χιούμορ επίσης, απέφυγε να απαντήσει στο αν θα έχουν και αυτή τη σεζόν το ίδιο concept! Χαρακτηριστικά, είπε πως «θα έχουμε και ελέφαντες και πολλές άλλες εκπλήξεις. Υπάρχουν μυστικά».

Κι επειδή με το που τελείωσαν η σεζόν, έγιναν πολλά στην ελληνική τηλεόραση , λόγου χάριν το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη, θα ασχοληθούν οι ράδιο αρβύλα με αυτό;;

Ο Σερβετάς υποστηρίζει πως «δεν ξέρω, εμείς είμαστε φρέσκα κουλούρια, Σαλονικείς δεν ασχολούμαστε με παλιά πράγματα». 

Από τη μια, ο Αντώνης ετοιμάζεται να γυρίσει κινηματογραφική ταινία και από την άλλη, ο Γιάννης ετοιμάζεται να εκδώσει το νέο του βιβλίο! Οι άλλοι δυο της παρέας, αγνοούνται προς το παρόν..

πηγή star.gr 

No comments:

Post a Comment