Monday, May 8, 2017

Στη Σκιάθο συνεδριάσεις του Οργανισμού των «Σημαντικών Κοιμητηρίων Ευρώπης»

Όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.) Μαγνησίας καλούνται να να συμμετάσχουν στην έκτακτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο Volos Palace Hotel, (Ξενοφώντος & Θράκων, Βόλος) παρουσία του κ. Χρίστου Δήμα, Αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης και Βουλευτή Κορινθίας.

Κατά την προσέλευσή τους τα μέλη παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η Νομαρχιακή Συνέλευση συνέρχεται τακτικά μια φορά το χρόνο με πρόσκληση του Προέδρου της και έκτακτα ύστερα από απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού. Η ΝΟ.Σ. συγκαλείται για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί τοπικών οργανωτικών θεμάτων, όπως επίσης και επί θεμάτων οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής ευθύνης της.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ‘’Επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και χρηματοπιστωτικός τομέας – Προκλήσεις και προτάσεις για έξοδο από την κρίση’’ σε συνδιοργάνωση της Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων της ΝΔ και του Τομέα Δράσης Οικονομίας της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, όπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στις 19:00 στο ξενοδοχείο Volos Palace Hotel, (Ξενοφώντος & Θρακών, Βόλος),
ο κ. Χρίστος Δήμας, αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Βουλευτής Κορινθίας, θα παρουσιάσει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση,

ο κ. Μανώλης Γραφάκος, αν. Γραμματέας Προγράμματος, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τα Κόκκινα Επιχειρησιακά Δάνεια και ο κ. Ιωάννης Ρουκάς, Οικονομολόγος, θα παρουσιάσει επιλεγμένες και πραγματικές περιπτώσεις Κόκκινων Επιχειρησιακών Δανείων (case studies) που αντιμετωπίστηκαν στη βάση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας.
Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, οι εκπρόσωποι των φορέων αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την δυνατότητα παρεμβάσεων και υποβολής ερωτήσεων».
πηγή: www.magnesianews.gr

No comments:

Post a Comment