Tuesday, March 19, 2013

Ακόμα καλύτερο το Gmail για Android

Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή του Gmail για κινητά με Android προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.







Ανάμεσα στις αλλαγές που έγιναν στην εφαρμογή, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τα νέα email τους μέσω της μπάρας ειδοποιήσεων του λειτουργικού συστήματος.


Με το Android 4.1 δεν χρειάζεται πλέον να ανοίξουμε την εφαρμογή στο κινητό μας αφού η διαχείριση των email γίνεται μέσα από τη μπάρα ειδοποιήσεων.

Έτσι μπορούμε να διαχειριστούμε πολύ γρήγορα τα email μας αφού μπορούμε να απαντήσουμε, να αποθηκεύσουμε ή να διαγράψουμε ένα email χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουμε την εφαρμογή.

Παράλληλα η εφαρμογή είναι πολύ πιο γρήγορη ακόμα κι όταν ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η Google διόρθωσε κάποια προβλήματα ασφαλείας που υπήρχαν ενώ έχει βελτιωθεί η συνολική λειτουργία της εφαρμογές για όλες τις εκδόσεις του Android.

Η συγκεκριμένη λειτουργία σχετίζεται μόνο με το τελευταίο email που θα δεχθεί ο χρήστης και όχι με το σύνολο των email οπότε η αναβάθμιση επηρεάζει μόνο τους χρήστες που έχουν συνεχώς το κινητό τους συνδεδεμένο στο email με άμεσο συγχρονισμό των email.

Παράλληλα με τη νέα λειτουργία οι χρήστες θα μπορούν να αναζητήσουν πολύ πιο γρήγορα email, τόσο αυτά που έχουν online όσο και αυτά που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό τους.

Η νέα έκδοση του Gmail είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play.

No comments:

Post a Comment