Thursday, March 21, 2013

Google- Τώρα κάνε αναζήτηση για κινούμενες & με διαφανές χρώμα εικόνες

Δεδομένης της προτίμησης που δείχνουν οι χρήστες του Διαδικτύου στη μηχανή αναζήτησης της Google, δεν είναι τυχαίο που η εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να κάνει προσθήκες και να προσφέρει περισσότερες λειτουργίες σε αυτούς.





Την Τρίτη η Google ανακοίνωσε μέσω του Google Plus ότι οι χρήστες θα μπορούν πλέον να κάνουν αναζήτηση για κινούμενες εικόνες με επέκταση .gif κάθε φορά που θα ψάχνουν για εικόνες στο Διαδίκτυο.


Το μόνο που μένουν να κάνουν είναι να πηγαίνουν στα «εργαλεία αναζήτησης» κάτω από το πλαίσιο αναζήτησης και στην επιλογή «οποιοσδήποτε τύπος» να κλικάρουν την επιλογή «κινούμενες».
Επιπλέον, υπάρχει πλέον κι η δυνατότητα να πραγματοποιούν αναζήτηση και για εικόνες με διαφανές χρώμα, πηγαίνοντας πάλι στα «εργαλεία αναζήτησης» και στην επιλογή «όποιο χρώμα» να κλικάρουν «διαφανές».
Πάντως, εάν κάνεις μια απόπειρα και δεν μπορείς να εντοπίσεις τις νέες λειτουργίες, να αναφέρουμε ότι δε θα χρειαστεί να κάνεις πολλή υπομονή, αφού αυτές θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες 1-2 ημέρες.

No comments:

Post a Comment