Tuesday, April 10, 2012

Απάντηση του κ. Μαθηνού σε ανάρτηση στο blog μας...


Απάντηση του κ. Μαθηνού σε ανάρτηση στο blog μας...


"Κύριε Μαθηνέ,"  
-- Ευχαριστώ που χρησιμοποιείτε το όνομα μου! είχα την εντύπωση ότι δεν γνωρίζετε την ύπαρξη ονομάτων ούτε την χρήση τους

"Για την πρώτη παράγραφο της ανακοίνωση σας δε θα σχολιάσουμε τίποτα, θα αφήσουμε να απαντήσει αυτός που μας έστειλε το άρθρο και εμείς το δημοσιεύσαμε."  
-- από την στιγμή αγαπητέ ανώνυμε που αυτός που έστειλε το άρθρο αλλά και εσείς, ονομάζεστε ΑΝΩΝΥΜΟΙ, θα μου επιτρέψετε να πιστεύω ότι είσαστε ο ίδιος άνθρωπος που κρύβεται ακόμη και από την ίδια ανωνυμία του. Επιμένω για τον γιατρό! θα σας κάνει καλό!

"Για τη δεύτερη παράγραφο που μας στείλατε και αφορά εμάς θα σας απαντήσουμε τα εξής :" 
-- Η απαντηση μου αφορά τους ανώνυμους οπότε σας συμπεριλαμβάνει...

"Πρώτον για ποιες ιστοσελίδες μιλάτε? "
-- TRAGIC! αγαπητέ ανώνυμε τι είναι οι ΙΣΤΟ - ΣΕΛΙΔΕΣ !  σελίδες πάνω σε άλμπουρο? ή μήπως σε καλάμι που το καβαλάτε κιόλας?

"Αν μιλάτε για το blog αυτό δεν φτιάχνεται από κάπου. Είναι δωρεάν από την GOOGLE. Άμα μιλάτε για άλλες, δυστυχώς δεν έχουμε άλλες." 
-- Αγαπητέ ανώνυμε έχετε δει ποτέ ελέφαντα πίσω από ένα λουλουδάκι?  είδατε πόσο καλά κρύβεται? 

"Δεύτερον για ποια κακή διαχειρήση μιλάτε ? Θέλετε να πείτε ότι φτιάξαμε το  blog για να βγάλουμε λεφτά? Αν ναι πείτε και σε έμας τον τρόπο για να μάθουμε."
-- Αγαπητέ κύριε ανώνυμε, θέλετε να μου πείτε ότι αυτό το δωρεάν και χωρίς έσοδα blog είναι η μόνη σας απασχόληση?  Δηλαδή μπορούμε να σας προσάψουμε τον χαρακτηρισμό του τεμπέλη?  Πραγματικά πιστεύω πως όχι, και είμαι σίγουρος ότι έχετε και άλλες δραστηριότητες στις οποίες και αναφερόμουν,  αλλά αν επιμένετε στο τεμπέλης εμένα δεν μου πέφτει λόγος!

"Τρίτον, θέλουμε ψυχίατρο επειδή εκφράζουμε ελεύθερα την γνώμη μας?"
-- Όχι, σας είπα ότι  δεν είμαι ψυχολόγος, ούτε ψυχίατρος για να εκτιμήσω για ποιο λόγο αρέσκεστε στο να σπαταλάτε τον χρόνο σας κατηγορώντας και συκοφαντώντας ανώνυμα? Και νομίζω ότι χρειάζεστε την βοήθεια κάποιου ειδικού για να μπορέσετε να αποδεχτείτε το όνομα σας, Είμαι σίγουρος θα σας βοηθήσει, μπορείτε επίσης να κάνετε και ασκήσεις θάρρους όπως ο  δειλός στους δέκα μικρούς Μήτσους του Λαζόπουλου... αντεεεεε χάσου ανώνυμε !!!  

"Επειδή δώσαμε ελευθερία λόγου στο νησί και πλεόν όποιος θέλει μπορεί να πει την άποψη του?
-- Μήπως να σας φτιάξουμε άγαλμα δίπλα στο άγαλμα του Παπαδιαμάντη!  Αγαπητέ ανώνυμε μήπως,!! μήπως!!!, υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας!!  

"Επειδή δεν είμαστε φίλοι προσκείμενοι σε καμία παράταξη αλλά ότι θεωρούμε λάθος το λέμε ή επειδή αναρτούμε τις ελεύθερες γνώμες των αναγνωστών μας?"
-- Αυτό το λέτε εσείς!  Αλλά όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι!  Η υποψία μου εμένα, είναι ότι είσαστε από αυτούς τους γραφικούς τύπους που πάνε με όλες τις παρατάξεις για να τα έχουνε καλά με όλους και που άλλα λένε μπροστά για να γλείψουν και να μπορούν να καλύπτουν τα μικροσυμφέροντα του, και άλλα πραγματικά πιστεύουν και που ξαφνικά η τεχνολογία τους έδωσε την δυνατότητα να γράψουν τις μίζερες σκέψεις τους σε ένα ανώνυμο blog. Οι Σκιαθίτες ναυτικοί αυτούς τους τύπους τους λένε τσίπιδες (από το αγγλικό cheap - φθηνό)? Μήπως να σας φωνάζω έτσι? 

"Αυτή την ελευθερία μας τη δίνει το Σύνταγμα."
--  Μπορείτε να μου πείτε το άρθρο του συντάγματος που λέει ότι ο κάθε ανώνυμος τεμπέλης - δειλός -  γραφικός γλείφτης, τσίπις έχει το δικαίωμα ανώνυμα να προσβάλει να συκοφαντεί και να απειλεί?

"Δεν νομίζω να είστε υποστηρικτής της Χούντας."
-- Αγαπητέ ανώνυμε αν διαβάσετε λιγάκι ιστορία θα μάθετε ότι στην μαύρη περίοδο της χούντας οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ φορούσαν κουκούλα για να είναι ανώνυμοι!  Οι εποχές άλλαξαν, και όπως φαίνεται, η κουκούλα αντικαταστάθηκε με ανώνυμα blogs!  Ηθικό δίδαγμα! Οι Εφιάλτες (προδότης που πρόδωσε τον Βασιλιά Λεωνίδα) και οι Ρουφιάνοι πάντα θα υπάρχουν και θα προσαρμόζονται στην εποχή τους.
  Όσον αφορά την ελευθερία του λόγου! ΕΣΕΙΣ???? κύριε ανώνυμε την δώσατε στο νησί μας?  Αγαπητέ κύριε ανώνυμε, Το νησί μας, η ΣΚΙΑΘΟΣ, το νησί του Παπαδιαμάντη, του  Μωραϊτiδη, του Ρήγα, του Δημητριάδη, του Οικονόμου, του Διονυσίου Επιφανείου δεν έχει ανάγκη από κανέναν για του δώσει την ελευθερία του λόγου!  Οι Σκιαθίτες αγαπητέ ανώνυμε, είναι λαός περήφανος, με έντονη προσωπικότητα που δούλεψαν σκληρά και τίμια για το νησί τους, και ποτέ δεν κρύφτηκαν για να πουν την άποψή τους. Την ελευθερία του λόγου αγαπητέ μου κύριε ανώνυμε δεν ΜΠΟΡΕΙΤΕ να μας την δώσετε εσείς γιατί απλά ΠΟΤΕ δεν μας στερήθηκε.  `Αντιθέτως εσείς προσβάλλετε και συκοφαντήτε ανώνυμα, ανθρώπους που έχουν όνομα και που υπάρχουν και στηρίζουν την κοινωνία του νησιού μας.  Η τεχνική σας είναι ύπουλη και αρμόζει μόνο σε ανθρώπους του υποκόσμου.

"Κύριε Μαθηνέ, όπως γνωρίζετε η θέση σας είναι τέτοια που πρέπει να δέχεσαι κριτική. Και φυσικά το κάνετε. Αλλά μην κατηγορείτε το blog μας επειδή εκφράζουμε ή αναρτουμε τις απόψεις των Σκιαθιτών."
-- Των Σκιαθιτών ή τις δικές σας αγαπητέ ανώνυμε?  Οι Σκιαθίτες 6000 + (συμπεριλαμβάνω και τις διασποράς) που γνωρίζω εγώ έχουν όλοι όνομα και μάλιστα είναι περήφανοι για το όνομα τους και την καταγωγή τους!!!  οπότε καθώς οι απόψεις που εκφράζονται από το blog σας είναι από ανώνυμους επί το πλείστον, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν προέρχονται από Σκιαθίτες. ( και Σκιαθίτες για να μην παρεξηγηθώ είναι όλοι όσοι αγαπούν την Σκιάθο ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής τους)

"Δηλαδή άμα η κριτική μας είχε όνομα και λεγόταν ΓΙωργος, Χρήστος, Ανδρέας θα ήταν καλοπροαίρετη και τώρα που δεν έχει είναι κακοπροαίρετη?"
-- Ποτέ δεν είπα ότι η κριτική σας είναι καλοπροαίρετη η κακοπροαίρετη!  και ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. θεωρώ ότι είναι ντροπή να ανακοινώνετε στο blog σας απόψεις και  συκοφαντίες ανώνυμα, σας κάνει  ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ και όπως σας είπα και πριν, είσαστε ΛΙΓΟΣ

"Από ότι βλέπεται εμείς αναρτούμε όλες τις δημοσιεύσεις που μας στέλνουν. Είτε τα πιστεύουμε είτε όχι.  - Όπως είπαμε από την αρχή της διημιουργείας αυτού του blog εμείς θα τα αναρτούμε όλα αρκεί να μην υπάρχουν βρισιές και κακία "
 -- Μα τι λέτε? κύριε ανώνυμε τι λέτε? δείτε λίγο τις δημοσιεύσεις σας
http://skiathos-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_3673.html  (Προσβάλει, συκοφαντεί και απειλεί τον κύριο ζεμπεκη - Το κωλοτουμπας δεν το θεωρείτε βρισιά? Οπότε μπορώ να το χρησιμοποιώ και εγώ για εσάς? και το   ¨ξύλο είναι κοντά"  δεν αποτελεί κακία και απειλή?  τελικά κύριε ανώνυμε πρέπει να είσαστε μεγάλος κωλοτούμπας!!

"Όπως και δεν έχουμε ανεβάσει πολλά mail που μας έρχονται για αυτούς τους λόγους. Επίσης για να μην μπερδεύεστε εσείς ή οι αναγνώστες του blog θα ήθελα να σας πω ότι τα άρθρα που γράφονται, από κάτω λέμε και την πηγη μας. Κρίνεται και κατηγορήστε μας για τα άρθρα που φέρουν την υπογραφή μας. (skiathos-news)."
-- ΟΚ!!! :-) αυτό λέει η ταυτότητα σας?  Το news είναι το όνομα η το επίθετό σας? πάλι αγαπητέ ανώνυμε κρύβεστε πίσω από ένα username? παίζουμε με τις λέξεις?

"Για τα υπόλοιπα ας κρίνει ο καθένας τον εαυτό του για ποιο λόγο τα λένε."
-- Ως άνθρωπος αργόσχολος όπως συμπεράναμε παραπάνω, μήπως από το ασχολείστε αποκλειστικά με συκοφαντίες, και το blog σας, να ανοίγατε και κάνα βιβλίο? Σας προτείνω το βιβλίο των νέων ελληνικών του γυμνασίου που θα σας βοηθήσει λιγάκι με την σύνταξη σας.  "ο καθένας τον εαυτό του για ποιο λόγο τα λένε"  Ποιοι τα λένε?  ο καθένας? Ο καθένας τα λένε? Και  αυτό το τραγικό συντακτικό λάθος που ούτε αλλοδαπός μετά από 2 μήνη παραμονή στην Ελλάδα δεν κάνει! το κάνετε εσείς που μας δώσατε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!! Αχ αγαπητέ κύριε ανώνυμε!!!! μήπως εκ των πραγμάτων αδυνατείτε να αναπεξελθετε στις υποχρεώσεις που από το πουθενά έχετε αναλάβει?  σας παρακαλώ ασχοληθείτε με την δουλειά σας και αφήστε την ελευθερία του λόγου στην ησυχία της γιατι με την ανωνυμία σας καταστρέφετε την ελευθερία και με την κάθε πρότασή σας δολοφονείτε τον λόγο.

"Όχι κ. Μαθηνέ εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι ο σκοπός του blog μας έχει σκοπό να κάνει την Σκιάθο καλύτερη. Αυτή ειναί δική σας δουλεια και του υπόλοιπου Δημοτικού Συμβουλίου. Εσάς ψήφησαν όχι εμάς."
-- Μπορεί κάποιος ανώνυμος να βάλει υποψηφιότητα? Για να βάλετε υποψηφιότητα θα πρέπει να αποκαλύψετε στον κόσμο την πραγματική σας ταυτότητα, που προς το παρόν και για λόγους που μόνο εσείς ξέρετε, κρύβετε επιμελώς!   Εκτός αν θέλετε να κυβερνάτε ανώνυμα και χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες! Τελικά μήπως εσείς είσαστε ο Χουντικός κύριε ανώνυμε?  Και μια παρένθεση εδώ!  Όλοι μας πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε την Σκιάθο καλύτερη, αυτό δεν είναι ρόλος μόνο του δημοτικού συμβουλίου? ΟΛΟΙ ΜΑΣ! και να είστε σίγουροι όσοι αγαπάνε το νησί μας το κάνουνε!  εσείς όμως και πάλι ομολογείτε  δεν είναι αυτός ο σκοπός σας "δεν είναι δική σας δουλειά"!  Και ποια είναι η δουλειά σας κύριε Ανώνυμε? Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ?  μήπως δεν είσαστε καν Σκιαθίτης?  μήπως απλά δεν αγαπάτε την Σκιάθο?  και μην με παρεξηγείτε!  τα δικά σας λόγια,  λογικά μεταφράζω! ούτε καν το θάρρος να αναφερθείτε ως νησί ΜΑΣ δεν είχατε. ("δώσαμε ελευθερία λόγου στο νησί")

"Κλείνοντας άμα πιστεύετε ότι θέλουμε όντως ψυχίατρο εμείς θα το σκεφτούμε σοβαρά. Δεν είναι κακό σε αυτόν τον κόσμο να έχουμε και λίγη τρέλα."
--  Συμφωνώ κύριε ανώνυμε! λίγη τρέλα δεν βλάπτει και βοηθάει να ανεχόμαστε και τα blog σαν τα δικά σας. Αλλά πρέπει αυτή η τρέλα να μην είναι επικίνδυνη για το νησί ΜΑΣ!  και επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου κατά ποσό η δικιά σας τρέλα είναι ακίνδυνη. 

Και ως επίλογο θα συνοψίσω τα συμπεράσματα που έβγαλα για εσάς από την απαντηση σας!   
1ον τα ελληνικά σας είναι χάλια και η μόρφωση, δεν είναι το μεγάλο σας πλεονέκτημα!, 
2ον είσαστε ένας τεμπέλης που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το blog, 
3ν θέλετε να κυβερνήσετε την Σκιάθο αλλά χωρίς να συμμετάσχετε στις εκλογές,  (και για να βοηθήσω σε αυτό! ισως και να μπορέσετε με καποιο πραξικόπημα ή μέσα από συλλόγους  και ομίλους... δεν μπορώ να φανταστώ άλλο τρόπο)
4ον υποτιμάτε τους Σκιαθίτες και νομίζετε ότι τους δώσατε εσείς την Ελευθερία του λόγου,  
5ον είσαστε κωλοτούμπας (και μου δίνετε το δικαίωμα να σας αποκαλώ έτσι καθώς δεν το θεωρείτε βρισιά), 
6ον σας αρέσει η βία και το ξύλο και δεν το θεωρείτε κάτι κακό. 
7ον δεν αγαπάτε το νησί "ΜΑΣ" και δεν κάνετε τίποτα γιαυτό. 
8ον  είσαστε "τσίπις"  καθώς όπως ο ίδιος λέτε "δεν είμαστε φίλοι προσκύμενοι σε καμία παράταξη" αλλά συνεπώς γλείφετε όλες τις παρατάξεις  για να εξυπηρετείτε τα μικροσυμφέροντα σας
9ον  έχετε καβαλήσει το καλάμι  ή γενικότερα το ιστίο! (βλέπε ΙΣΤΙΟ σελίδα) και 
10ον είσαστε "λίγο" τρελός

με βάση τα παραπάνω, 

'Ηλθον - γιατί ενημερώθηκα ότι αναφέρεστε και σε μένα
Είδον - ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο μαζί σας και 
Απήλθον - γιατί σαφώς έχω καλύτερα πράγματα να κάνω ,

Καλή σας επιτυχία σε ότι και αν "προσπαθείτε" να κάνετε? που για να είμαι ειλικρινής δεν την βλέπω...
Ζαχαρίας Μαθηνός


Απάντηση skiathos-news...

To ότι δεν ασχολείστε καθόλου το βλέπω. Τόσα δεν έχουμε γράψει εμείς στους δύο μήνες.



Όσον αφορά την ελευθερία του λόγου! ΕΣΕΙΣ???? κύριε ανώνυμε την δώσατε στο νησί μας?  Αγαπητέ κύριε ανώνυμε, Το νησί μας, η ΣΚΙΑΘΟΣ, το νησί του Παπαδιαμάντη, του  Μωραϊτiδη, του Ρήγα, του Δημητριάδη, του Οικονόμου, του Διονυσίου Επιφανείου δεν έχει ανάγκη από κανέναν για του δώσει την ελευθερία του λόγου!  Οι Σκιαθίτες αγαπητέ ανώνυμε, είναι λαός περήφανος, με έντονη προσωπικότητα που δούλεψαν σκληρά και τίμια για το νησί τους, και ποτέ δεν κρύφτηκαν για να πουν την άποψή τους. Την ελευθερία του λόγου αγαπητέ μου κύριε ανώνυμε δεν ΜΠΟΡΕΙΤΕ να μας την δώσετε εσείς γιατί απλά ΠΟΤΕ δεν μας στερήθηκε.  `Αντιθέτως εσείς προσβάλλετε και συκοφαντήτε ανώνυμα, ανθρώπους που έχουν όνομα και που υπάρχουν και στηρίζουν την κοινωνία του νησιού μας.  Η τεχνική σας είναι ύπουλη και αρμόζει μόνο σε ανθρώπους του υποκόσμου.
εντάξει τους πήρες τους ψήφους και σήμερα...

Και επειδή μας είπες 100 φορές ρουφιάνους μάθε τι σημαίνει --- άτομο χαμηλής υποστάθμης που κατόπιν εντολής αναλαμβάνει διαμεσολαβητικό ρόλο σε ανήθικες υποθέσεις, έτσι ώστε να μην εκτεθεί άμεσα ο εντολέας του. 
Οι ανήθικες υποθέσεις είναι η γνώμη των Σκιαθιτών?

Για όλα τα άλλα ο καθένας μπορεί να δώσει διαφορετική εξήγηση. Αν εσείς τα ερμηνεύσατε με αυτόν τον τρόπο, εμείς τι να πούμε...? Κάποια πράγματα που λέγονται μάλλον τυχαία δεν είναι....

7 comments:

  1. χαχαχαχαχα. ενταξει Μαθηνέ, διαβάζω και κλαίω. Την ώρα που ξόδεψες για να τα γράψεις αυτά, 10 δουλιές στο site θα έκανες.

    ReplyDelete
  2. ποιος είναι ο τεμπέλης δεν ξέρουμε...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχω δουλέψει 2 χρόνια μαζί του και ξέρω, Τεμπέλη δεν τον λες με τίποτα, δουλεύει περισσότερο απο 10 ανθρώπους μαζι και εχεΙ απίστευτες γνώσεις. 2 χρόνια ειμουνα γραμματέας του και είχα πάθει πλάκα, τον παίρνουμε τηλ απο όλον τον κόσμο για να τους λύσει προβλήματα. Την επιστολή που σας έστειλε είμαι σιγουρι την έγραψε σε 10 λεπτά και ταυτόχρονα έκανε και άλλη δουλειά ! Το κακό με τον ζαχαρια ειναι ότι κουράζεσαι να τον ακολουθείς, ειναι αδύνατον, παραιτήθηκα μετά απο 2 χρόνια γιατί ειμουνα εξουθενωμενη. Ειναι πανεξυπνος αλλά πολύ ίδιο τρόπος τελιωμανης, και πολύ νευρικος. Μακάρι να δεχόταν να δίδασκε τα παιδιά μας στο σχολείο αλλά δεν νομίζω να το έκανε ποτέ. Τον ακολούθησα μια φορά στην Αθήνα για μια παρουσίαση όπως μου είχε πει, και έκανε μάθημα σε 500 ανθρώπους απο όλον τον κόσμο για ένα προγράμματα που είχε φτιάξει. Εγώ προσωπικά είμαι περήφανη που ειναι σκιθιτης. Συγνώμη ζαχαρια για το ιδιοτροπος αλλά είσαι ;-)

      Delete
    2. dexthke o k. mathinos na exei toso anorthografh grammatea? tsaba tous kathgorhsate tous anthrwpous. xaxaxaxa. sorry alla esy pragmatika skotwses thn ellhnikh glwssa.

      Delete
    3. Συγνώμη για τα λάθη αλλα την έγραψα σε iPhone και για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να διόρθωσω

      Delete
  3. diladi to provlima sou apo oti katalava einai epeidh to blog einai anonymo kai anorthografo kai oxi to oti sas kathogrhsan oti de kanete tipota. re provlhmata pou exei o kosmos. anti na vgeis kai na mas peis ti exeis kanei kathesai kai elexeis pou mpainei o tonos. na se proteinoume gia daskalo a dhmotikou tote kai oxi gia dhmotiko symvoulo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. όντως αυτό δεν το σκεφτήκαμε. χαχαχαχα

      Delete