Saturday, April 27, 2013

Βρες το ταίρι σου στα 35.000 πόδια


Στις πολύωρες πτήσεις, άλλοι περιμένουν πώς και πώς να έρθει η ώρα που θα πατήσουν το πόδι τους πάλι στη Γη κι άλλοι απολαμβάνουν το ταξίδι τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε να έχουν όρεξη για καινούριες γνωριμίες.








Σε αυτούς τους επιβάτες στοχεύει η Virgin America, της οποίας ο ιδρυτής και Πρόεδρος, Ρίτσαρντ Μπράνσον, ανακοίνωσε την υπηρεσία Seat-to-Seat delivery, η οποία φιλοδοξεί να φέρει πιο κοντά τους επιβάτες των αεροπλάνων της.


Χάρη σε αυτή, εάν κάποιος επιβάτης δει μια αιθέρια ύπαρξη και θέλει να τη γνωρίσει όσο βρίσκονται στα 35 χιλιάδες πόδια, θα μπορεί μέσω του εσωτερικού συστήματος ψυχαγωγίας της Virgin America εφόσον γνωρίζει τη θέση της, να την κεράσει ένα ποτό ή και γεύμα.
Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα να της στείλει -εάν το επιθυμεί- γραπτό μήνυμα για να σπάσει ο πάγος και να γνωριστούν. Από κει και πέρα, όλα παίζουν είτε στα 35.000 πόδια είτε στη Γη όταν με το καλό προσγειωθεί το αεροπλάνο.
Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον δίνει 50% πιθανότητες το φλερτ να έχει happy end. Σε περίπτωση, πάντως που η άλλη πλευρά δεν ενδιαφέρεται, θα υπάρχει η δυνατότητα να ρίξει μια ευγενική χυλόπιτα, αλλά τι θα γίνει εάν ο ενδιαφερόμενος επιμείνει;
Μάλλον, θα υπάρχει κίνδυνος για ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη, υποστηρίζουν πολλοί κι είναι κάτι που σίγουρα κανείς δεν επιθυμεί, ειδικά και σε πολύωρες πτήσεις.
Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν επιβάτες που προτιμούν να «απομονώνονται» σε τέτοια ταξίδια και να μην έχουν επαφή με τους γύρω τους.

No comments:

Post a Comment