Saturday, April 13, 2013

Τηλέφωνο ετοιμάζει η Microsoft

Ένα νέο τηλέφωνο με Windows Phone 8 που θα φέρει την υπογραφή της Microsoft ετοιμάζει η εταιρεία.









Η Microsoft αποφάσισε να λανσάρει τις δικές της συσκευές εστιάζοντας στα κινητά τηλέφωνα και ένα tablet μικρότερων διαστάσεων.
Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το τηλέφωνο αλλά σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά θα έχει μεγάλη οθόνη και ανάλυση οθόνης Full HD στα 1080p.
Η Microsoft έχει επενδύσει στην ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος και θα ενσωματώσει σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά έτσι ώστε οι συσκευές της να είναι ανταγωνιστικές στην αγορά.
Παράλληλα η εταιρεία σχεδιάζει ένα update στις συσκευές με Windows Phone 8 και οθόνη 5 ιντσών και άνω που θα υποστηρίζει το βίντεο σε 1080p.
Μέχρι σήμερα οι οθόνες των κινητών των Windows Phone υποστήριζαν αναλύσεις WVGA, WXGA και 720p.
Την ίδια στιγμή η Microsoft ετοιμάζει ένα μικρότερο tablet Surface ετοιμάζει η Microsoft σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει.
Το μικρότερο tablet θα έχει οθόνη 7 ιντσών και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013.
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές.
Το γεγονός ότι η Microsoft ετοιμάζει μικρότερο tablet δεν προκαλεί έκπληξη καθώς όλες οι εταιρείες έχουν κάνει άνοιγμα στη συγκεκριμένη αγορά.
Μετά το iPad mini και δεκάδες άλλες ταμπλέτες με μικρό μέγεθος, η Microsoft θέλει να παρουσιάσει τη δική της πρόταση σε αυτές τις ίντσες.
Από τη μία η εταιρεία ετοιμάζει μικρότερη έκδοση, από την άλλη η μεγαλύτερη έκδοση του Surface δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην παγκόσμια αγορά.
Η Microsoft φαίνεται ότι επικεντρώνεται σε πολύ συγκεκριμένες αγορές που είναι μεγάλες και την ενδιαφέρουν άμεσα.
Η εταιρεία προετοίμαζε σταδιακά το έδαφος για μια μικρότερη ταμπλέτα καθώς πρόσφατα έδωσε τη δυνατότητα στα Windows 8 να παίζουν σε μικρότερες αναλύσεις.

No comments:

Post a Comment