Monday, September 30, 2013

Σκιάθος - Άλλη μια αποτυχημένη τουριστική σαιζόν


Άλλη μια αποτυχημένη τουριστική σαιζόν έφτασε στο τέλος της.
Κατα τη δική μου πάντα άποψη. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η σαιζόν ξεκίνησε αρχές Μαίου με τα μισά ξενοδοχεία να είναι κλειστά, τα τουριστικά μαγαζιά ακόμα και στη Παπαδιαμάντη)  να μην ανοίγουν μέχρι τέλος του μήνα. Για τις παραλίες δε μιλάω καθώς αυτές χρειάστεηκαν να φτάσουμε μέχρι τα μέση Ιούνη.
Η τουριστική σαιζόν να έχει συρικνωθεί καθώς επίσης και οι αφίξεις τόσο από Έλληνες όσο και από τους ξένους. Κάνενα σημαντικό έργο υποδομής (μόνο αυτό του αεροδρομίου όσον και εφόσον τελιώσει). Οι τζίροι στα μαγαζιά πέσανε.
Εγώ δε θα προσάψω κατηγορίες σε κανέναν συγκεκριμένο καθώς αποκλείεται να φταίει μόνο ένας ή δύο ή τρεις. Για τη κατάντια του νησιού μας φταίμε όλοι μας. Δε μπορούμε να περιμένουμε από μία ομάδα ανθρώπων να αλλάξουν τη μοίρα μας.
Για αυτό πρέπει να δουλέψουμε όλοι. Λέμε θέλουμε καλύτερο και ποιοτικότερο τουρισμό. Εγω σας ρωτάω τι καλύτερο έχουμε να προσφέρουμε από ότι τα άλλα νησιά? Ας πάρουμε όλοι τις ευθύνες μας και ας προσπαθήσουμε του χρόνου να είμαστε καλύτεροι.

 mail από αναγνώστη.

No comments:

Post a Comment