Friday, October 4, 2013

Βόλος: Σπείρα «χτύπησε» σούπερ μάρκετ και επιχείρηση ποτών

 


 
Σπείρα φαίνεται ότι «χτύπησε» χθες το βράδυ μεγάλο σούπερ μάρκετ χονδρικής πώλησης στην συνοικία Νεάπολης και επιχείρηση ποτών στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου και τα μέλη της αναζητούνται από την Αστυνομία.

Οι δράστες στις 10.30 χθες το βράδυ, πήγαν στο μάρκετ και, αφού παραβίασαν μια αλουμινένια πόρτα, που δεν ήταν ασφαλής, στο πίσω μέρος του κτιρίου, μπήκαν στο χώρο του λογιστηρίου και έκλεψαν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε περίπου 6.000 €, κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας και δωροεπιταγές του καταστήματος.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, το μάρκετ διαθέτει σύστημα συναγερμού, που χτύπησε και ενημέρωσε την Αστυνομία, αλλά μέχρι να πάει επί τόπου αυτοκίνητο της Ασφάλειας, οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανιστεί.

Την ίδια περίπου ώρα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν επιχείρηση εμπορίας ποτών, στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου και έκλεψαν χρηματικό ποσό πάνω από 10.000 € που βρήκαν στα γραφεία.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για σπείρα διαρρηκτών, που γνωρίζει καλά τα σημεία που επιλέγει για κλοπές και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

magnesia.gr

No comments:

Post a Comment