Monday, December 23, 2013

Συννεφιασμένα Χριστούγεννα στη Μαγνησία;

 


Με πιθανότητα βροχών, αλλά φυσιολογικές θερμοκρασίες..

Με συννεφιές και πρόσκαιρες βροχές θα κάνει Χριστούγεννα φέτος ο Βόλος, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ, Αλέξανδρος Τακούδης». Μπορεί η Δευτέρα να «μας έκανε τη χάρη», ωστόσο από την Τρίτη και μετά, τα πρώτα σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους, προκαλώντας στις νοτιότερες περιοχές της Μαγνησίας, ασθενείς τοπικές βροχές, αλλά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, με την υψηλότερη στον Βόλο, να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου.


Την Πέμπτη θα βγει ο ήλιος στη Θεσσαλία, κρατώντας τη θερμοκρασία στους 11 βαθμούς, με ανέμους μεταβλητούς ασθενείς. Ωστόσο, η Παρασκευή θα φέρει συννεφιές, βροχές, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας, στους 9 Βαθμούς Κελσίου.

Γενικά, σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγροτικό κόσμο, ο κος Τακούδης αναφέρει ότι μέχρι και τις 27 Δεκεμβρίου δε θα σημειωθούν βροχές, οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή, ωστόσο η Παρασκευή, θα φέρει στην περιοχή μας χαμηλές πιέσεις, οι οποίες θα προκαλέσουν πολλές βροχές.

No comments:

Post a Comment